Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! prosto z Hollywood!

Polecane posty

Gość zxczxcZCZZXC
fajnie, ale wypierdalaj już🖐️ i zmniejsz dawke psychotropów wieśniaro🖐️

Ella widocznie jestes bardzo silna. Ja gdy bylem dzieciakiem, bylem bardzo pogodny, radosny, wesoly, ale stlamszenie przez to spoleczenstwo spowodowalo ze zamknalem sie w sobie i stwierdzilem ze to wszystko bez sensu, zaczalem myslec negatywnie, stracilem checi do dzialania. A uwierz ze tez nie jestem bez charakteru. Naprawde trzeba miec gigantyczna energie w sobie zeby dokonac tego co Ty. Ale to juz chyba tylko nieliczni. Tutaj jak zobaczysz faceta ubranego w leginsy na przyklad, to od razu wytykanie palcami i zabijanie wzrokiem. Pierwszy lepszy przyklad. Kobieta z odslonietym biustem to oczywiscie dziwka wiekszosc powie.

ten wpis powyzej to przyklad negatywu jakby ktos sie zastanawilal o czym pisze

przyznam sei ze do konca nie wiem jak to robie...zaszkoczeni sa moi znajomi itp...po prostu co chce to sie jakos manifestuyje po jakims czasie - mnie sie wydaje ze to moj optymizm to sprawia - to jest magiczne- niezaleznie od sytuacji dla mnie szklanka po pelna jak nie mialam nic na na przyklad kino czy ksiazke chodzilam po smietnikach i znalazlam cos do czytania w dniu wolnym od pracy i byla ekscytacja- czuje ta sama ekscytacje jak tearz podrozuje do vegas do fajneho hotelu i stac mnie na wyciexzki - po prostu ekscytacja radosc zycia - ktos mi wstawi fajny komentarz po d filmikiem a ja skacze z radosci - to sekret spelnienia marzen- polska parwie nie ma tej ekscytacji polska ma tylko pragmatyzm ktory ma ogromne limiatcje i nie ma skrzydel

Wiem Ella, ja juz sie poddalem i zyje by przezyc zycie wegetujac. Za duzo zobaczylem do czego zdolny jest czlowiek. Moze jeszcze iskra sie znajdzie, ale watpie. Dlatego nawet nie wiesz jak sie ciesze gdy widze takie osoby jak Ty, ultra pozytywne, radosne. Dlatego tak trzymaj, do konca zycia i o jeden dzien dluzej! Dziekuje za dyskusje i milego dnia Ella! Do widzenia.:) Buzka!:)

Gość Ellajestes
Przesliczna!!

Gość Ellajestes
Cudo natury

Gość erhyrehrgse
Ella Ale czego my Ci mamy zazdrościć? Tego , że musiałaś uciekać od rodziny? Że Cię nie kochali? Że nie masz bliskich osób? Rodziny? Przyjaciół? Że włóczysz się sama, że nie ma nawet kto Cię nagrać? Że nie masz swojego domu? Stabilizacji? Że krucho i Ciebie z pieniędzmi? Że dla Ciebie błyskotki, światełka i kolorowe wystawy sklepowe to sens życia?? Ja rozumiem, że wyrwałaś się z jakiejś dziury i świata długo nie widziałaś, ale ileż można się tym samym kiczem podniecać? Nie wiem, jaki widzisz w tym problem, żeby ktoś z nas do Stanów pojechał? Ktoś napisał , że zazdrościmy Ci kariery...jakiej??? Jaką Ty dziewczyno karierę zrobiłaś????? :-D:-D:-D Chyba na YT :-D

Gość violli34
Ellu mieszkam w Polsce całe życie. Czasem bywało lepiej czasem gorzej, ale...nigdy nie musiałam grzebać po śmietnikach, nigdy sienie zdarzyło żebym nie miała co jeść.... Dziękuję za taką Amerykę!

Gość oba nicki elli razem...
znikneli..:)

Gość Ella Będzie Sławna
Jak Angelina Joile

Gość przestancie atakowac elle
Bo przestanie nam robic filmiki a ja he uwielbiam

Gość ella sliczna dziewczyna
mniam

Gość spierdalajcie!
goiwna!

Gość prymitywy polskie
dno!

Ella Ale czego my Ci mamy zazdrościć? NIE WIEM ALE TO Z ZAWISCI TE ZDJECIA I GADANIE ZE NIE LUBIE POLSKI KIEDY NIKT TU PISZACY NIE LUBI POLSKI Tego , że musiałaś uciekać od rodziny? MUSIALAM BY OCALIC WLASNA OSOBOWOSC Że Cię nie kochali? KOCHAJA BARDZO ALE W KOMUNIE NIE WIEDZA CO TO MILOSC PRAWIE ZADEN POLSKI RODZIC ANI POLAK CO W PL SIEDZI POJECIA NIE MA CO TO MILOSC ALE LUBIA NA TEN TEMAT GADAC Że nie masz bliskich osób? Rodziny? Przyjaciół? MAM Że włóczysz się sama, że nie ma nawet kto Cię nagrać? LUBIE PODROZOWAC I CHETNYCH WIELU ALE WOLE SAMA Że nie masz swojego domu? Stabilizacji? JESTEM WLASCICIELKA KILKU ALE WOLE PODROZOWAC Że krucho i Ciebie z pieniędzmi? NIE Że dla Ciebie błyskotki, światełka i kolorowe wystawy sklepowe to sens życia?? TO AKURAT SENS ZYCIA WIKSZOSCI Z PL - JAK WSTAWIE TYTUL ZE O TO O SKLEPACH ZARAZ WCHODY NO ANO WIKSZOSC KANALOW NA YOUTUBE TO O TYM CO KUPIC NO ANO Ja rozumiem, że wyrwałaś się z jakiejś dziury i świata długo nie widziałaś, ale ileż można się tym samym kiczem podniecać? MIESZKALAM ZAWSZE TYLKO W CENTRUM WIELKICH MIAST Nie wiem, jaki widzisz w tym problem, żeby ktoś z nas do Stanów pojechał? EH? Ktoś napisał , że zazdrościmy Ci kariery...jakiej??? Jaką Ty dziewczyno karierę zrobiłaś????? Chyba na YT CZESC

jak zaczynalam kanal mialam nadzieje ze zacheci mnie to do odwiedzin polski - teraz czuje sie mniej chetna by tam kiedykowliek przyjechac - nie chce blsikosci tego narodu- amerykanie to raj w porownaniu

Gość polska to zacofany kraj
:)

Gość mhndhb
oj Ellu, biedna jesteś, Na podstawie jednostkowych przypadków jakimi są Twoi rodzice oceniasz wszystkich, a tymczasem większość osób za komuny walczyło z systemem, stąd jej upadek, stąd punk rock , stąd solidarność. Ciasne masz myślenie, ciasna Twoja główka

Gość A czy ty widzisz co wypisuja
Na forum elli przeciez to dno

Gość bloody chainsaw
ELLAE jak zaczynalam kanal mialam nadzieje ze zacheci mnie to do odwiedzin polski - teraz czuje sie mniej chetna by tam kiedykowliek przyjechac - nie chce blsikosci tego narodu- amerykanie to raj w porownaniu. v v v Tobie to by się przydało zabłądzić gdzieś w Texasie.....w okolicach jakiejś rzeźni najlepiej.Jakbyś poznała bliżej tamtejszą społeczność to byś wiedziała gdzie jest raj a gdzie twoje pieprzenie.

Gość gerhard angela
ELLA mam ogromną prośbę....wysil swój mózg i postaraj się mi odpowiedzieć na jedno proste pytanie.Skoro tam jest tak fajnie to dlaczego jest tylu seryjnych zabójców?Proste pytanie.

Gość pastelowe pola
W KOMUNIE NIE WIEDZA CO TO MILOSC PRAWIE ZADEN POLSKI RODZIC ANI POLAK CO W PL SIEDZI POJECIA NIE MA CO TO MILOSC ALE LUBIA NA TEN TEMAT GADAC x 1)Ella, z calym szacunkiem, ale prawie od cwiercwiecza nie ma juz komuny w PL, zgodze sie ze spuscizna ciagle ma wplyw, ale zeby pisac, ze w komunie nie bylo rodzicow,ktorzy kochali dzieci..to przesada. Piszesz przez pryzmat swoich doswiadczen, ale nie kazda rodzina miala taka sama dynamike jak twoja. x 2) Nie jestes lepsza od ludzi, ktorzy tak jednoplaszczyznowo postrzegaja Ameryke i ja mocno krytykuja. Ty tak samo jednoplaszczyznowo postrzegasz Polske. Zarowno USA jak i Polska maja swoje mocne i slabe strony, takie czarno-biale postrzeganie tych panstw jest dziecinne i plytkie, swiadczy o malej wiedzy. x W USA jest ogromna nagonka na komunizm/ socjalizm (elity, ktore czerpia zyski z 95% obywateli maja w tym swoj interes!). Slyszalas o MacCartyzmie i polowaniu na czarownice? Poczytaj, to ma zwiazek z komunizmem i brainwashing, ktory serwuje estblishment swoim obywatelom. Propaganda anysocjalistyczna doprowadzila do tego, ze socjalisci sa postrzegani niemal jak terrorysci. Komunizm sie nie sprawdzil, ale to tylko wynaturzenie socjalizmu. Jestem na 90% pewna, ze tez w pewnym stopniu padalas ofiara tego antysocjalistycznego brainwashing - czy to TV (szczegolnie FOX tv) czy gazetach, czy osrodkach edukacyjnych. Przejawiasz symptomy.

Gość gothhiebd
Że dla Ciebie błyskotki, światełka i kolorowe wystawy sklepowe to sens życia?? TO AKURAT SENS ZYCIA WIKSZOSCI Z PL - JAK WSTAWIE TYTUL ZE O TO O SKLEPACH ZARAZ WCHODY NO ANO WIKSZOSC KANALOW NA YOUTUBE TO O TYM CO KUPIC NO ANO Masz problemy z poprawną interpretacja teksu? przeciez Ci już mnóstwo osób napisało, że to nas nudzi. My tu wP olsce też mamy sklepy, wiesz?

Gość pastelowe pola
Owszem w pewnym stopniu w USA jest wieksza wolnosc, tolerancja, to kraj indywidualistyczny, jednostka jest najwazniejsza i jej glownym celem w zyciu ma byc dazenie do sukcesu i samorealizacji - co samo w sobie nie jest zle. Problem w tym, ze system wartosci opiera sie w duzym stopniu na materializmie, sukces jest mierzony pieniedzmi, a gdzies w tym wszystkim zatracaja sie bezinteresowne wiezi rodzinne czy dobro malych spolecznosci. x I to co wie niemal caly swiat - poza samymi brainwashed Amerykanami - to ze to panstwo praktycznie totalitarne! Jezeli znasz troche historie i orientujesz sie jak funkcjonuje tam ustroj polityczny - wiedzialabys, ze Amerykanie sa od malego karmieni propaganda i wierza, ze zyja w demokratycznym pnastwie - tak naprawde zyja w matrixie. Zaprogramowani na konsumpcjonizm roboty, ktore zapierdalaja nadgodziny (by sobie kupic tone niepotrzebnych rzeczy) powiekszajac pule podatkowa ku uciesze establishmentu. x USA to juz nie to samo panstwo co w latach 60-70, kiedy zycie bylo latwiejsze. x Masz swoj dom? MAsz bezpieczenstwo finansowe? Jak wyglada twoje ubezpieczenie zdrowotne? Gdybys nie daj boze stala sie kaleka w tym panstwie - stajesz sie smieciem, na ktore panstwo unika wydawania pieniedzy i opieki. To jest ten raj, w ktorym ludzie sopragnieni prawdziwych wiezi miedzyludzkich, nastawieni na konsumpcjonizm maja jeden z najwyzszych wskaznikow zachorowan na choroby psychiczne.

Gość Zapirdalajcie juz
Na ulubiencow marca czy stycznia by kupic cos nowego do waszych tanich lakierow glupie dupy co was nie interesuja sklepy

Gość Idzcie stac
Gdzie imdziej dupy