Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! prosto z Hollywood!

Polecane posty

Gość leonardodavinciii
Ja bym za chuj pański do usa nie chciał jechać, przygnębia mnie ten kraj. Ludzie to jacyś idioci do tego z łatwym dostępem do broni. Co chwilę słyszy się o jakiejś masakrze np jakiś dzieciak zabił jakies inne dzieci w szkole, albo koleś podpalił dom przyjechała straż i wtedy pozabijał strażaków albo chyba w tamtym roku koleś zrobił masakrę na premierze filmu batman do tego ze swojego domu zrobił jakąś pojebaną bombę. Tylko idiota nie widzi powiązania tych masakr z łatwym dostępem do broni. W kanadzie tak chyba nie ma i masakry się nie zdarzają, w Europie podobnie (dobra od czasu do czasu a nie kilkadziesiąt razy na rok), dlatego uważam że to chory i zepsuty kraj nastawiony na konsumpcję. Niedługo ci ludzie będą jeść z pod siebie. Powiedzcie po chuj zwykłemu człowiekowi pistolet typu UZI albo M16 czy kałasznikow co oni z tym robią na kaczki polują??? Normalnemu człowiekowi to niepotrzebne. Oglądam filmy fabularne i dokumentalne i jak jest scena w sklepie z bronią to widzę jak ci ludzie się nad tym spuszczają. Nie wiem jak możesz mieszkać w tym kraju. Jest tyle fajniejszych miejsc np Kanada albo Australia.

Gość leonardodavinciii
Oczywiście są normalni amerykanie ale rozmywają się w masie kretynów. A jeśli brać pod uwagę ogół społeczeństwa to jest jest ono zepsute konsumpcją.

Gość sdfghjkasdfghjasdfghjk
dziwie sie ze po komunizmie ktoey taki bezp[ieczny byl niektiurzy z was sa tak durni ze wierza w te propagandy - tik tok tik tokzanim polska znowu w szponach jakiegos dyktatora - taki madry narod to tylko sie prosi by nim zawaladnac - ty durniu w indiach nie wolno miec broni a atakuja kobiety a w polsce ludzie nie maja broni w kieszeni i kobioety boja sie chodzic same po uklicy wioeczorem - ci co chca dokuczyc nie musza miec prawa posiadania broni jesyt juz prawo przeciw morderstwom i nikogo to nie pwostrzymuje ciekawa jestem czy te bidne kobiety niewolnice polskiej kuchni balybyl sie chodzic wieczorem po ulicy gdyby byly uzbrojone

POLSKA TP DURNY KRAJ Z GLUPIMI NIEMYSLACYMI LUDZMI

polska na wlasnych nogach nie stala juz od wiekow - niemyslacy prymitywny narod tylko czeka az im cos tam jakies wskazowki inny narod da

Gość leonardodavinciii
Nie wyskakuj z Indiami piszemy o kulturze zachodu. Przestępczość jest i była a to co dzieje się w usa przechodzi ludzkie pojęcie.

Gość romualdooooooooos
Uciec z tego kraju nie jest żadną sztuką ,sztuką jest odnaleźć się w innym .Usa to akurat bardzo "ciężki" kraj ,uważają że są najlepsi ,najwięksi ,i choćbyć im udowodnil że tak nie jest i tak będą tak twierdzić.Tego brakuje Polakom-wiary i chwalenia własnego państwa .Byłem w stanach 3 lata ,to co tam przeżyłem i jak traktowany byłem to wielki,wielki koszmar :-o więc nie zachwycajcie się tak USA.

Gość no i oczywiście zapraszamy
No i o czym tma będziesz dzisiaj nam pierdolić ELLA?:)

Ale wy ludzie nie rozumiecie jak to jest.Wolność jest tu w Stanach a u was komunjizm był to odbieracie to dziwnie a to nic przecież. O jak tu fimik obejrzyjcie. http://www.youtube.com/watch?v=qKuQG7ZOYN8 To jk byście nie wiedzieli to na koncu najwazniejsze jest dla was na tym filmiku to zrozumiecie w koncu:)

Gość Aghathkakaa
23:12 :) Fajny filmik.Ella więcej takich dawaj. Ja moge przetłumaczyć nawet co ten pan mówi bo się uczę angielskiego z uwagi na to iż planuję wyjazd z polskiego zaścianka do Stanów. On mówi,że komuna w Pl zeżarła ludziom umysły i nie wiedzą co to wolność i że on chce nam pokazać coś na temat wolności i się tym z nami podzielić.:)

Gość majeczkanowa
Ale my nie chcemy tego twojego zachwalania usa,a dosrywania polsce .kurcze no i co że tam jest aleja i na niej gwiazda presleya czy beatelsów ????nic ,nic ciekawego nie pokazałaś:-oslepy ,soczek i,gwaiazdy ech dziewczyno.

Gość Jacek Agatkaaaaaa
do niej można jak do słupa gadać :-omyślisz że pokażesz fonntannę w sklepie(u nas też są)i co ?wogóle idealizujesz amerykę

"Byłem w stanach 3 lata ,to co tam przeżyłem i jak traktowany byłem to wielki,wielki koszmar więc nie zachwycajcie się tak USA." polacy nie budza szacunku - ich zachwoanie w wiekszosci jest tak prymitywne ze natychmiast to widac oni tego nie widza bo mysla ze tak sie robi - kiedys siedzialam w kafejce obok faceta co wygladal jak jakis rolnik w atnim ubraniu i zaczal gadac w komorke z kims po polsu caly cprzejety swymi sparwami nawet raz nie spojrzal naokolo - wszystko no ano sie kolo niego kreci a hdyby spojrzal w okolo, to by zauwazyl jak sie wyroznia tanim ubraniem z plamami i prymiotywnym sposoblem bycia - takich to zatrudniac tylko na tania sile robocza i do tego kazdy polak powyzej 25 lat wygladastaro w porownaniu z amerykananmi nawet nie maja podstawowej wiedzy na temat zdrowego odyzwiania i to sie odbija na wygladzie - facet to byl polak bo gadal po polsku w komorke- wiejski jakis glos i co drugi zwrot to "no" "no!" - czyli typikalny sposob mowienia polakow ( czy to koniom mowi sie w polu no by ruszyly bo nie ma trajktora?) - nie spotykam zadnych polakow na ulicy w Los Angeles ale raz jeszcze mi sie trafilo - jacyc polacy tam tego no tam znalezli sie przy aleoi gwiazd no i pani tam z synem - krecili film i byl tlum gapiow a ona prostatcko - "no! co tam sprzedaja?" i zaczela sie pchac do przodu - wiek okolo 50 lat - szkola komuna

Problem polski to jest tak ogromny ze nie da sie tego opisac tu i tam wychodza te prymitywy - NIE DA SIE OPISAC BO WAM SIE WYDAJE ZE TO NORMALKA!!

jak przyjechalam dop USA wiezde mialam nieiwielka ale instynkt ogromny i ten instynkt mi mowil nie przyznawaj sie ze jestes z PL bo to pewniak ze beda chcieli wykorzystac - natychmiast oszczedzalam peiniadze i wydawalam na jedyne lekcje ktore mi pomogaly zgubienia akcentu by nikt nie mogl poznac i do dzisiaj nikt nie ma pojecia a teraz nic mnie juz nie zdradza poza tym kanalem youtube na ktorym zreszta sie spodziewalam nowoczesne myslenie za wczesnie na pl i jestem przezywana i wyzywana przez wioche - gdyby nie ten maly procent ludzi na poziomie nie robilabym tego ale ten maly procenty p[rzypomina mi mnie oosbe ktora nie wyrosla w ogole w pl ale na swiecie no i jak znalazlam sie na kilka lat zycia w pl bylo zle

wiec skoczylam do usa i lepiej mi bylo zagladac do koszow na smieci niz sluchac prgamtyzmow komuny ktora nadal istnieje w pl i niszczy od korzeni male dzieci wychowywane przez te pokolenia- male dzieci przyszlosc polskie dostaje te same rady co mama z prl

Gość gloriozasSSss
To po uja tu przylazłaś na POLSKIE KAFE ?????????????????? Debilko?:-o

nie macie tez pojecia o prawach czlowieka prawach kobiet bo w komunie sprzedalo sie indywidualizm i tego nie bylo wiec kazdy nowy pomysl czy styl bycia jest tlamszony - kobiety mysla ze raj uslugiwac naprawde bzenadziejnym facetom (tematy nakafeterii) nie rozni sieto od tego jak w korei mysla ze to raj mieszkac w korei

Ja na to wszystjo patrze i widze no i jak wstawilam filmik w ktorym mam dekolt to jestem nazwana dziwka a w tych tam tego tamtego strojach dniach co promuja polki na youtube nikt by was nie wpuscil do klubu w Los Angeles czy Las Vegas- nie polacy kobieta ktora ma cycki wystajace z malej bluzeczki to nie dziwka- wiecie co to cycki bo jak widze sondy uliczne na ulicach warszawy dzoewczyny na ogol maja na sobie kaftany i bluzy i swetry o kilka rozmirowm za duze- okay sie tak ubierac ale WSZYSCY tak wygladaja i sie nie wyrozniaja pomimo ze dawno minely czasy komuny i w sklepach jest pelno roznosci

Gość s89
Matko, jaka ty jesteś tępa :O

Gość magda_magdganb
ale zenada!!!!!!!!!!!!!!! szok

I jeszcze dodam ze to normalne dla kobiety nie miec meza ani zadnego PANA i miec dosc pieniedzy na zycie i luksusy. Czasami ma sie wiecej bo wiadomo jak sie usluguje PANU na nic innego nie ma czasu.

Po cos znam ten jezyk polski i po cos jestem na tym swiecie to moze miedzy innymi po to by mowic jak jest.

Gość hahajaniemoge
Spadaj gadać jak jest amerykańcom dobrze ??????

Gość twoj wybor ze nie masz
meza ani pana jak powiadasz,ale nie każ wszystkim wierzyć że tak jest najlepiej,poza tym dziewczyno -skrytykowałaś polaka ubranego -mówiąc wieśniak ! SPÓJRZ NA SIEBIE !!!!!WYGLADASZ TYLKO W SWOICH OCZACH ŁADNIE I ORYGINAL !!!!W rzeczywistości jak ostatnia cyganicha :D

I niestety tak jest ze w wikeszosci tych strojach dniach co promuja polskie youtuberki wygladalibyscie w los angeles czy las vegas jak prowincja z jakiegos malego nieznanego kraju. To nie jest nawet na czasie.Ale no rozumiem ze w waszym wmiescie albo wytykanie palcami albo dziwka jak sie zalozy cos innego.