Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! prosto z Hollywood!

Polecane posty

Gość sfesfewed
23:52 [zgłoś do usunięcia] ELLAE I niestety tak jest ze w wikeszosci tych strojach dniach co promuja polskie youtuberki wygladalibyscie w los angeles czy las vegas jak prowincja z jakiegos malego nieznanego kraju. Schlebiasz nam tym stwierdzeniem dziewuszko, powszechnie wiadomo że moda=Europa!! W Ameryce styl i klasę można zobaczyć tylko na czerwonym dywanie, zwykli zjadacze chleba to kicz, brak jakiegokolwiek wyczucia i sos z hamburgera na przymałym podkoszulku

poejcia nie masz o usa nawet raz nie bylam w fast foodzie to co slyszysz to opisy polaczkow co maeryki nie znaja bo dopiro wyjechali i jedynymi znajowmymi tez polaczki ktorych jednynymi znajomymi p[olacy - ja pokazuje jak jest naprawde

Gość qweqweqwewq
ale ta kasa samoobsłuowa jest niezła... ciekawa sprawa. tam wszędzie takie sa?

Gość sfesfewed
acha, ty oczywiście wiesz czy ja byłam w Ameryce i czy mam stamtąd znajomych, oraz co mi powiedzieli? :-D To co pisze to moje osobiste spostrzeżenia, z resztą nie trzeba tam być, mamy internet i tv sierotko :-)

Gość sfesfewed
00:12 [zgłoś do usunięcia] qweqweqwewq ale ta kasa samoobsłuowa jest niezła... ciekawa sprawa. tam wszędzie takie sa? No nie żartuj!?!? W mojej niespełna 50tysiecznej mieścinie w zacofanej zdaniem Elli Polsce są takie kasy...

Gość jednym słowem ......
Pani już podziękujemy🖐️

Gość duch zamknij sie
taka z niej polka jak ze mnie koreanka :D

Gość sfesfewed
Mnie tam te jej filmiki początkowo interesowały, nie tyle te blablanie o USA, co ona sama. Niestety w kółko jedno i to samo sprawiło, że przestałam zaglądać. Ale to, co ona zaczyna robić to mnie wręcz zraża do niej. ja rozumiem, że dziewczynka wyrwana z jakiejś dziury, niekochana przez rodziców zachłysnęła się Ameryką ( choć mnie trochę dziwi, że tyle tam już jest i nadal nie może się ogarnąć ), ale żeby od razu obrażać tych, którzy tu z radością zostali?? Dziewczyno, tak na prawdę nie masz nic prócz tych kiczowatych widoczków, migocacych światełek, melkodyjek i kolorów. A wszystko takie puste, kicz...

Gość duch zamknij sie
Akurat to twoja specjalność !!!:D

Gość qweqweqwewq
"No nie żartuj!?!? W mojej niespełna 50tysiecznej mieścinie w zacofanej zdaniem Elli Polsce są takie kasy." może co sie pomyliło z biletomatem... :p ja mieszkam w miescinie 500 tys i nie ma u nas nic takiego nigdzie

Gość santypppaaaar
Też mi się wydawała na początku interesująca a teraz wręcz nudna :-o

Gość santypppaaaar
saa i biletomaty,i wplatomaty cash no juz przestancie :Dże nie ma.

Gość kalineczkaaaaaa
Też byłam w stanach i z radością wróciłam!To chory kraj :-oPoza tym jesli chodzi o ubiór to ona was podpuszcza .Wszyscy tam ubierają sie okropnie ,a jak juz ktos dobrze to na bank z Polski albo z innego kraju.Jeszcze jedno!Ta dziewczyna na pewno nie jest normalna !

Ella jedno pytanie. Czemu kręcisz filmiki i wrzucasz je na Polskie Forum jakim jest Kafe? Skoro tak nie lubisz Polski? Przecież sama piszesz, że Polska to dalej komuna, Polacy mają w swojej mentalności powagę, brak im dystansu itp Ja sam mieszkam poza Polską i nie mam aż tak złego zdania na temat kraju gdzie urodziłem się. Fakt wiele jeszcze trzeba zmienić, ale skoro Polska czy sami Polacy wywołują u ciebie poczycie komuny, zacofania to po co robisz takie filmiki i je promujesz na forum gdzie udzielają się ludzie którzy nie wszyscy podzielają twoje zdanie.

Gość kalineczkaaaaaa
I wygląda nawet jak na amerykę beznadziejnie ,te klapki mają być oryginalne?gdzie ?????

Gość deeerbylineeeeeee
Ja zwiedzam zabytki,zamki np.studiuję kulturę innych i to jest mega ciekawe!ale te Hollywood ...........nasze centra handlowe niektore są piękniejsze .

Gość foyermann
W ameryce jest straszliwie brudno !ELLA dlaczego ?

Gość oj kobieto kobieto
przestan pierdolic wreszcie o tej komunie bo widze ze tylko do tego sie odnosisz, a te czasy w polsce juz dawno sie skonczyly, a ty nadal o tym jakbys byla jakas zacofana.

Gość sfesfewed
może co sie pomyliło z biletomatem... ja mieszkam w miescinie 500 tys i nie ma u nas nic takiego nigdzie No to przykro mi bardzo, u mnie są w Tesco od kilku lat

Gość qweqweqwewq
Styczniowy przyjaciel- odpowiem ci za Ellę, jej celem nie jest krytyka Polski, ona ma fajny, pogodny charakter tylko ze mimochodem wspomniała o róznicach, te sa na nasza niekorzysc , tzn te mentalne. no i ludzie to podchwycili, i zrobiła się pyskówka tylko na jeden temat- jaka to Polska jest okropna. Przeciez widac, że nie to jest celem Elli. A co do krytyki Poslki, to tu na forum jest miazdząca i kazdy to wie, ludzie nie mają szacunku do nikogo, tyle że o dziwo w ich wypadku nikogo to nie obrusza. Jedynym wytłumaczeniem tego stanu rzeczy jest zawisc. Jedna z osób co tu strasnzie pluła na Elle na innym topiku, wysmiewała za brak patriotyzmu, tzn Czerwona truskaweczka, to ktoś znalazł jej inne wypowiedzi, okazało sie że pisała, że ucieka niebawem i radziła wszystkim innym zeby nie wracali nigdy. Do tego posypał sie jej jakiś interes, i cała frustracja wyłaziła.. ja tez krytykuje ten kraj na kazdym kroku w znacznie b osstrych słowach, i nikt nigdy mnie za to nie przesladował.. I jeszcze co do krytyki- ona moze byc konstruktywna, zdanie sobie sprawy z pewnych róznic moze byc bezcenne. bo dopiero jak sie to zauwazy, jest szansa, żeby coś z tym zrobic

Gość ella juz wytlumaczylA
Ze w USA brudno bo oni nie lubia spratac tak jak polacy co usluguj Panu mezowi I mysla ze to raj

Powiem jakie jest moje zdanie. Uważam, że trochę zachowujesz się jaki właśnie Polacy prostacy. Plujesz w swoje gniazdo, na swoją rodzinę. To, że jesteś szczęśliwa w USA niczym nie wyróżnia cię od ludzi na kafe. W Polsce również można żyć na poziomie, zwiedzać świat. Nie byłaś kawał czasu w Polsce więc nie wiesz jak jest na ulicach. Komuny nie da się wymazać, a porównując USA do Polski czy mentalność ludzi to jest po prostu śmieszne. To nie wina Polaków, że musieli żyć w komunie. Jestem ciekawy jak Ty zachowywałaś się jak przyjechałaś do USA? Czy taka idealna byłaś? Pamiętaj że szanujący się Obywatel Ameryki nie będzie pluł na własny kraj za każdym razem. Ty jesteś Polką i chcesz czy nie to płynie w Tobie krew Polska.

Gość sfesfewed
Ella wysiliłabyś się bardziej, pojechała np. na Burning Man ( o ile wiesz co to jest, bo jak do tej pory to odnieść mozna wrażenie że twoje kółko zaiteresowań ogranicza się do kiczowatych witryn sklepowych ) i pokazała nam zacofanym polaczkom coś na prawdę interesującego, a nie tylko twoje klapki, chodnik i światełka

Gość never allone
to w polsce sa tez takie kasy ???????