Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! prosto z Hollywood!

Polecane posty

Gość garaaaaaaaaaaaaaaaaagarra
Wolę być dziewicą niż taka puszczalską dziwką jak ty!!! Wszyscy widzieli zdjęcia ty kurwo!!!

Gość Zostawcie ja w spokoju
To jedna z niewielu polek na tym forum co jest na poziomie i ma kariere - jest przesliczna i jej zazdroscicie z pasja

Gość trutti vitti
Jest zwykłą puszczalska pizdą. Nie ma niczego czego bym miała jej zazdrościć.

To możliwe, żeby dziewczyna zamieszczała swoje filmy i pisała rzeczy w stylu :"Polacy to idealna tania sila rpbocza dla oryginalnie myslacych ludzi z innych krajow" ? Filmy też nie grzeszą mądrością, ale to byłaby już kompletna głupota ..

Gość wszyscy jestescie zazdrosni
o takie zycie jakie ma ela

Gość a wy co tam ze szkola
nawet nie stac was na hotele jak elle

Gość Ella z taka uroda to
za milionera pewnie wyjdzie

Gość do ellae..
to napisz w koncu dziewczyno gdzie pracujesz i co robisz, dlaczego jest to taka tajemnica??????

Gość jhfjzbcghjzxvchz
jaby miała sensowną prace to już dawno by sie pochwaliła

nie chce mi sie ujawniac detali swego zycia oceanowi rekinow - jestem genialna i tyle- koncept rzadki wsrod kobiet ktore tylko na faceta licza

Gość ala,,
jestes genialna tylko wdedy, kiedy inni tak o tobie mowia, nie ty sama w tym wypadku jestes nie skromna... i w siebie wpatrzona..

Dzien dobry, dobry wieczor. Ella jak myslisz skad to sie bierze, ta cala mentalnosc polaczkow, ta zawisc, wieczny smutek, tyle negatywnych cech w ludziach. Rozumiem komunizm wiele zlego, ale to cos jeszcze chyba musi byc na rzeczy. Usa tez przeciez idealnej historii nie ma, dalej w niektorych stanach rasizm i tez wiele negatywnych cech. Ale mimo wszystko nieporownywalnie dalej sa za polakami. Mimo wszystko wiecej zadowolonych z zycia pewnie jest ,jakby proporcjonalnie sprawdzic. Czy pieniadze maja az taki wplyw na wszystko?

Gość do ellae..
tak prawda kobiety przewaznie licza na jednego faceta, ty liczysz na wielu ..........:)

bierze sie z tego ze te osoby nie sa zadowolone z wlasnego zycia wiec atakuja innych bo wtedy prez chwile jest ulga - czego nie mozna miec samemu wytykaja palcami

Gość dkjsiopp
ella pisze pod dwoma nikami ellae i ellae fajna dziewczyna

Ella ale jak czlowiek jest mlody, to jest zadowolony z zycia, odkrywa, fascynuje. I przychodzi taki etap ze zanika radosc i staje sie polaczkiem. Krytykuje, wrzeszczy, nie szanuje. Caly czas mysle nad przyczyna i dochodze do wniosku ze to jednak pieniadze maja najwiekszy wplyw na nasze postepowanie. Malo kto nie kieruje sie nimi. A ogladal bede zawsze Twoje filmiki bo sa wyjatkowo i bardzo pozytywnie nastrajaja.

to zalezy od czlowieka - u mnie to tak wyglada ze wszystko sie spelnia ale zajmuje to duzo czasu i wlozonej w to energii i mysli i wiedzy - z zewnatrz kludzie uwazaja ze mi wszystko latwo wychodzi ale widza tylko koncowy efejkt nigdy tejk drogi - mnie wszystko zajmuje czas

to nie pieniadze moim zdaniem to czesto slaby charakter i bycie wplywowym uleganie innym zaprowadza w ten stan ze zapomina sie o radosci- ja mialam dni kiedy nie mialam co jesc - mam nadzieje ze sie nigdy nie powtorza - ale moja taka radosc zycia dziecinna radosc jest zawsze we mnie i zawsze bedzie we mnie i zawsze bede olewac co mysla inni mowia inni - mam to gdzies - stad moja radosc

nie ma znaczenia- niezaleznie pod jakim nickiem piszesz jak napiszesz cos w mojej obronie czy pozytywnego tu lub pod filmikiem jestes brany za mnie- pisz pod jakim nickiem chcesz i co chcesz

Ella czyli trzeba byc konsekwentnym w dazeniu i predzej czy pozniej bedzie pozytwnie? Tylko ze w tym zacofanej krainie poska im dluzej sie jest tym mniej energii czlowiek ma do dzialania. A zeby zebrac sie do opuszczenia tego kraju, to juz energii nie mam. Ja juz sie prawie poddalem.

z drugiej strony musialabym naprawde sie nakrecic i logowac i wylogowac z obu kont w ciagu kilku sekund wielokrotnie w ciagu minuty czasem by to bylo w ogole mozliwe

tak trzeba byc cierpliwym i w ciagu tego czasu byc radosnym - czasami znaczy to odsuniecie sie od negatywnych ludzi ale nie wiem jak to zrobisz w pl -u mnie to bylo proste bo zawsze mialam sklonnosc do bujania w oblokach a moja przyjaciolka byla bardzo pozytywna - mama nazywala ja glupia ze wierzy w moje marzenia i na wszytsko mowi tak - monika miala problemy w szkole podobno byla imbecylem - obecnie ma wlasna firme jest prawnikiem

odsuniecie sie od negatywnych osob i olewanie tego co mowia to tzreba zrobic by marzenia sie spelnily - niestety dolujace komentarze chlaja ta energie ktoira daje skrzydla i dlatego tyle ludzi ma denne zycia