Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgfdsaas

kobieta bez cycków to nie kobieta !!

Polecane posty

Gość ij aa
jak przeczytałam tytuł tego postu to pomyślałam że założył go jakiś facet typu przemek22 kobieto opanuj się, widzę ze zabiłaś już całkiem swoją kobiecość

Gość kkkkkkkikikiki___
szkoda ,że faceci nie mają takich dylematów tylko wyjdzie taki jeden z drugim z penisem 14 cm i wzrostem 170 i myśli ,że jest żigolago :D ale przynajmniej są szczęśliwsi od nas nie zawracają sobie głowy takimi pierdami ;)

Gość ij aa
"Po drugie też zaczynam sie zastawiać czemu ten chłopak z Tobą jest skoro masz tak płytkie myślenie. " pewnie facet też ma jakieś kompleksy skoro związał się z osobą o tak niskiej samoocenie,

Gość kkkkkkkikikiki___
kross33 a słyszałeś o tym ,że facet , który zarabia mniej niż 20 tysięcy miesięcznie i ma mniej niż 185 cm to nie facet ;)

Gość ij aa
Otóż mamy skłonność do zawierania bliższych znajomości z ludźmi, z którymi czujemy się najbardziej komfortowo, czyli z tymi, których poczucie własnej wartości przypomina nasze. Ludzie o adekwatnym poczuciu własnej wartości zazwyczaj wiążą się z osobami, które lubią siebie, a co za tym idzie akceptują innych, śmiało podchodzą do wyzwań, nie krytykują, czują że zasługują na miłość i szacunek i tego wymagają od swoich partnerów. źródło: www.desktopnexus.com/ Co dzieje się, gdy spotkają się dwie osoby o niskiej samoocenie? Scenariuszy może być wiele: od przewagi jednej strony i upokarzania drugiej, przez wspólne „dołowanie się „i tak do niczego nie dojdziesz, poprzez uzależnianie się od pracy, sukcesów, by poprzez uznanie innych na chwilę podnosić swoją samoocenę i samopoczucie, aż po uzależnienia. Łańcuszek idzie dalej, bowiem rodzice, którzy akceptują siebie (samych i nawzajem) wychowują dzieci z adekwatnym poczuciem własnej wartości i przeciwnie ci, którzy nie lubią siebie taką samą postawę zaszczepiają swoim pociechom. Co zatem robić? Zacznij od siebie, a Twoje otoczenie będzie się zmieniać. Przyjdą nowi, wartościowi ludzie, ci którzy są obok albo zmienią podejście do Ciebie, albo po prostu się z nimi pożegnasz. Wysoka samoocena koreluje z poczuciem szczęścia, dobrymi relacjami, osiągnięciami i wieloma innymi dobrodziejstwami, więc jest o co grać

Gość onabezogona29
wiem co autorka przezywa.. byłam płaska jak deska do pierwszej ciązy i nie było mi z tym dobrze. Teraz niestety aż D. I też nie za fajnie jest bo plecy zaczynają boleć

Moim zdaniem autorka prawdopodobnie wyolbrzymia, że jest totalną deską. Z 2 strony fakt, że facet lubi duże piersi nie oznacza, że nie lubi jej mniejszych. Jak już padło wcześniej można być sexowną z małymi cyckami i czuć sie w pełni kobieco. Ja mam mały biust i jakoś... (wierzcie, albo nie) nigdy nie miałam kompleksów na tym tle. Jak chce to i jakiś dekolt da rade wyczarować, tylko trzeba odpowiedni stanik dopasować i bardziej wyciętą bluzke ;p. Wiadomo, że to nie są ordynarnie wylewające sie cyce, ale nie zawsze tak musi wyglądać dekolt.

Gość brawurkaa
cyk

Gość kkkkkkkikikiki___
ja też nie mam żadnego kompleksu i nigdy nie miałam. zawsze chodze dumnie , ubieram dekolty jak jest gorąco i sie nie ograniczam w niczym a jak komuś sie nie podobam to może nie patrzeć. kwestia podejścia psychicznego. Najwyraźniej autorka jest bardzo podatna na to co mówią i myślą inni. W taki sposób nigdy nie będzie szczęśliwa.

Gość dghdhgdghhd
Zastanawiam się jak autorka by się zachowała na miejscu kobiety, której usunięto pierś z powodu nowotworu...Pewnie od razu poszłaby się rzucać z dachu:(

Gość kusia111111
autorka po prostu nie ma większych problemów, to idiotyczne, żeby przez mały biust mówić, że nie jest się kobietą.

Gość Mika Gigi.
To ,że Ty jesteś autorko zakompleksiona i masz zaniżoną samoocenę nie znaczy ,że masz obrażać wszystkie kobiety z małym biustem...Też mam mały i nie mam z tym problemu, nie czuje sie mniej kobietom od tych z dużymi cycami. Wiem ,że jest presja społeczeństwa na duże cycki i nie powiem też kiedyś zdarzyło mi sie usłyszeć coś nie miłego na temat mojego biustu ale mam jaja i jak ktoś mówi ,że jestem płaska to umiem odpowiedzieć ,że ktoś ma dupe jak trzydrzwiową szafę albo spacje między zębami...nikt nie jest idealny ,Twojemu facetowi na pewno też daleko do ideału dlatego nie zadręczaj sie takimi głupotami bo skoro z Tobą jest to znaczy ,że Cie kocha. Więcej wiary w siebie.