Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość archeolog ze mnie kiepski,ale

Tak wiem czemu dinozaury wyginęły,bo kafeterii nie było!

Polecane posty

Nie dotyczy to wszystkich,bo wiele jest tutaj normalnych,fajnych kobiet. Ale są i takie co dupy nie podetrą bez zapytania w którą stronę i którą ręką,a może lepiej papierem? Dziewczyny czy zawsze takie byłyście czy to ciąża spowodowała wyparowanie szarych komórek?

Gość ulubione czy jestem w ciąży?
Dinusie nie mogły spytać kiedy mają owulkę i czy są w ciąży. a że nie wiedziały że zafasolkowały to i wymarły... :classic_cool:

Tak czy jestem w ciąży to klasyka,ale tu to często i smarkacze piszą następne dużo gorsze to jak ubrać dziecko w taką pogodę jak dziś? przecież to piszą matki! o ile jeszcze przy noworodku rozumiem ale pytać jak ubrać 2-3 latki? jakie leki dziecku podać,lekarz dał takie ale ja spytam was. no to są po prostu tematy które mnie rozkładają na łopatki. owszem forum jest od tego by się radzić ale bez przesady.

Gość a ja mam w nosie
I jeszcze jak dac dziecku na imie, czasami daja nawet 3 do wyboru ;)

Tak z imionami też jest dobre bo wiadomo ilu ludzi tyle opinii i co da że 15 osób napisze ania a następne 15 hania? nic to nie wniesie . albo czy jakieś imię jest ładne?

Gość pracuję w P&G
I śmiać mi się chce jak czytam które Pampersy najlepsze, czy te z Biedronki? Nie rozróżniać słowa pieluchy od słowa Pampersy? Pampersy to pieluchy firmy P&G i mają 3 rodzaje-może łatwiej niż nazwami będzie gdy opisze kolory,bo większość i tak nie wie które są które-białe-najdroższe, zielone, pomarańczowe-najtańsze. a pieluchy Dada z Biedronki to po prostu pieluchy innej firmy i z Pampers nie mają nic wspólnego.

Gość a ja mam w nosie
No I mamy dzis temat o imionach :D

ta a mi chcieli pojechać na temacie o szkole rodzenia! bo wg mnie jest niepotrzebna, a napisałam że straciłam pokarm to od razu, że jak bym chodziła do szkoły rodzenia to bym wiedziała, że dziecko trzeba przystawiać... Boże jakie pustaki nie znają sytuacji (stan przedrzucawkowy, przedwczesny poród, cesarskie cięcie i dziecko w inkubatorze) a z mądrościami ze szkoły rodzenia wyskakują :D paranoja :D

Gość a ja mam w nosie
To trzeba bylo im naswietlic sprawe a nie znowu obgadywac na kolejnym topiku. Ty to tak lubisz widze- badz soba.

traktujecie kafeterie jak bóstwo, bez niego żadnej decyzji nie potraficie podjąć. A po tej wypowiedzi zaraz się pojawi temat o mnie, bo nie potraficie znieść krytyki, ot "piękne mądre wykształcone" kafeterianki. Nie mówię tu o wszystkich-tak jak w temacie, nie będę się powtarzać :]

Gość on z rodzicami a ty gdzie?
Następny hitowy temat o spaghetti! ona nie jest pewna czy można podać,bo przecież producent pisze że od 4 miesiąca dla zabawy na chybił trafił :O

nie obgaduj tutaj! zaraz cię "a ja mam w nosie" zjedzie! że jej powinnaś wytłumaczyć a nie tu obgadywać! bo to nie ładnie!

Gość buahahahahahahahahahahah
badz soba wypierdalaj!!!!

Gość idz spac
Bądź sobą idz juz bo żal mi ciebie

Gość a ja mam w nosie
Dobrze., ze ty jedna madra sie uchowalas co umie podejmowac sama decyzje,a na ludzi, ktorzy chca ci pomoc plujesz.

Gość puste sa
One o wszystko tutaj pytają. Jeszcze trochę i będą pytać jak mają spać z facetem.

Ekhm... ale kto im broni? Od tego jest forum. A my w ten sposób mamy się z czego pośmiać. Jedna teraz (w tej chwili) siedzi w szpitalu i pisze na forum czy dobrą kroplówkę jej dali :D No śmiechu warte.

Bądź sobą-idź na swój temat i nie truj tutaj. Nic nie mam do osób które tu szukają wsparcia i tworzą jakieś grupy typu mamy wcześniaków, dzieci z AZS etc,etc,etc. Rozumiem że ktoś szuka opinii o wózkach,wyprawkach itd. też wiadomo zdania będą podzielone ale coś konstruktywnego można wyciągnąć ale bez sensu są ludzie którzy nie potrafią zdecydować o imieniu dla dziecka albo nie potrafią się do gina zapisać :\ bądź sobą to że ty miałaś cc to nie znaczy,że szkoły rodzenia nie są potrzebne. one wspierają cały proces jakim jest ciąża,poród, opieka nad dzieckiem. może gdyby więcej kobiet chodziło to mniej by było tutaj głupich tematów? ja miałam planowane cc a chodziłam do szkoły rodzenia-na nfz :) ogólnie fajne zajęcia gdzie można było porozmawiać z innymi kobietami na różne tematy.

Niepoważniepoważnaja ale gdyby te tematy to były takie perełki do śmiechu,ale ostatnio jakaś taka fala głupich tematów przechodzi przez kafe i często jak wchodzę to cholera po prostu nie ma nic do poczytania. ja nie śledzę tematycznych topów,raczej tylko w tych "okazjonalnych" szukam rozrywki,a czy można po raz setny czytać o tym że wsadził na chwilę,wyjął i czy to ciąża bo ona na drugi dzień ma mdłości (bo może nie w tą dziurę włożył?) i w związku z tym czy może dać na imię Milan,a może Bilbo lub Liviusz? Na początku mogło to bawić ale jak takich tematów jest pełno to nudzą. ta ze szpitalem to kolejna odmiana lekarz kazał tak ale sprawdzę diagnozę u prof. dr hab. lek n.med kafeterii

Gość a ja mam w nosie
"Jaki kolor fotelika wybrac " :D

a jutro będzie jaki kolor majtek założyć :D?

Gość a ja mam w nosie
Ewentualnie "czy jak zaloze 2 rozne skarpetki bedzie to widac spod spodni?"

Ja wchodzę w pracy a teraz mam nocne dyżury więc się nuuudzę, bo cisza i spokój (znaczy w sumie to dobrze) ale liczę na odrobinę rozrywki żeby szybciej czas uciekł a tu zonk.

Albo czy będzie widać 2 różne skarpetki spod spódnicy mini :p

no cóż.. dziś oglądałam rozmowy w toku. TAK OGLĄDAŁAM ROZMOWY W TOKU! No, i tam były dziewczyny które po ciąży chciały szybko wrócić do formy, znaczy schudnąć i być ładne. No i jak te baby, psycholoszki i inne je zgnoiły! "Jak ty mogłaś w 4 tygodniu po porodzie 2 razy w tygodniu na solarium chodzić i robić codziennie po 30 brzuszków???? Gdzie więź z dzieckiem?" Taka właśnie jest kafeteria. Mamusie chuchające i dmuchające na dziecko, nie wiedzące jaki kolor butelki wybrać ani jakie majtki dziecku założyć. Rozwiązanie: Jak was to wkurwia to idźcie na inny wątek lub na inne forum. Proste :)

Gość a ja mam w nosie
Ja cie przebijam :) ogladalam dzisiaj "trudne sprawy " : D

Gość Jenyyyy
Badz sobą- hipokrytko! Sama co chwilę jakis temat zakładasz by się radzić. Jesteś beznadziejna!