Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaJestem23

Ile mozna walczyc o faceta? kiedy powiedziec Dośc?? pomocy;(

Polecane posty

Gość taka sobieMarcysia24
To juz pożegnaj sie z facetem i słuchaj rad zdesperowanych panienek na forum to daleko zajdziesz.

kolezanko w normalnej relacji obydwie osoby okazuja sobie zainteresowanie, poznaja sie i to po prostu widac, ze komus zalezy, nie trzeba grac w zadne gierki. A nawet jesli, to nigdy KOBIETA nie powinna latac, bo to ponizej jej godnosci zeby sie tak osmieszac. Osaczasz go tylko, a faceci tego nie lubia!

Gość gość
Marcina poznalam kiedy bylam przed rozwodem(ktory nie byl jego powodem a powodem byla zdrada mojego meza z moja przyjaciolka ,rozwod byl jak najbardziej oczywisty). Podjalam prace w sklepie dzieki swojej kuzynce bo widziala co sie ze mna dzieje,wiec wyjscie do ludzi bylo wskazane i pomoglo zapomniec na chwile o problemie i bolu. Pawel byl moim klientem,przychodzil,kupowal i wychodzil,za kazdym razem cos tam milego powiedzial,usmiechnal sie,az do pewnego dnia gdy zaproponowal mi przyjscie na jego urodziny,poszlam i wtedy sie zaczelo...wiadomo znow nabralam wiary w to ze moge jeszcze byc kochana i sama moge pokochac. Z mojego zwiazku malzenskiego mam corke, ktora Pawel zaakceptowal mimo iz jest mlodszy ode mnie o 5 lat, wydawalo mi sie ze jak na jego wiek jest zbyt madrym czlowiekiem. Niestety wszystko się popsuło. Tak jakby przestal mnie kochać. A ja nie mogłam go przecież stracić. Zamowilam rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl i w końcu powrócił: ) Znowu wiem co to szczęście.

Gość gość
wszedzie poluja na kase:( urokliwe spetania ...hahaha... a kaska leci :D:D