tajemnicza006 0 Napisano Kwiecień 12, 2013 Witajcie! Bardzo proszę o pomoc, szukam ginekologa lub Pani ginekolog z Rybnika. Będzie to moja pierwsza wizyta i zależy mi na tym, aby potrafił odpowiedzieć na moje pytania i doradzić dobrą metodę antykoncepcji. Czytałam dużo opinii ale wiadomo są różne a tutaj podkreślam ten pierwszy raz. Z góry dziękuję za odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość google nie gryzie............. Napisano Kwiecień 12, 2013 http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=znanylekarz.pl+ginekolog+Rybnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza006 0 Napisano Kwiecień 12, 2013 wiem, że google nie gryzie bo już bardzo dużo czytałam opinii ale ciężko się na kogoś zdecydować i nie wiadomo jaka cena za wizytę,dlatego chciałam spróbować i tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość google nie gryzie............. Napisano Kwiecień 12, 2013 nie jestem z Rybnika, watpie zebys miala duze szanse na odpowiedz kogos z Twojego miasta. A na stronie znanylekarz.pl masz opinie pacjentek, ktore byly u opisywanych ginekologow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach