Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje juz blisko

WAKACJE 2013 - gdzie jedziecie, co polecacie?

Polecane posty

Gość ohhkloo
my wybietamy sie do polski hihihi

Gość w tym roku do Egiptu
mialo byc gdzies indziej, ale fundusze nam sie uszczupliły:)

Gość my w tym roku na bogato
do Hujogrodu,maja super atrakcje:P

Gość ja lece do Dubaju
wykupiuone juz dawno za duzo mniesze pieniądze niz obecnie stoi:)

Gość anka882
wybieram się na wakacje do Barcelony, jestem pod wrażeniem tego miasta, bo jest przepiękne! sami zobaczcie: http://turystyka.wp.pl/gid,11238620,title,barcelona--idealne-miasto-na-wiosenny-weekend,galeria_zdjecie.html a może był ktoś? jak wrażenia?

Gość Tymonka7777
Ja wybieram się do Bułgarii - udało mi się wysznupać tanie loty do Bułgarii www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-do-bulgarii.html, więc grzech byłoby nie skorzystać

Witam od kilku lat prowadzimy małe gospodarstwo agroturystyczne nad morzem. Jeśli szukacie niskich cen, spokoju oraz dużych pokoi z łazienkami; zapraszamy do nas. Wczasy u nas są idealne dla rodzin z dziećmi oraz dla osób w średnim wieku. Gospodarze są niezwykle rodzinni i pomocni. Oferujemy również ekologiczne produkty, wiejskie jaja i świeży miód. Bezpłatny parking. Ponadto duży ogród, miejsc na grilla i ognisko, trampolina i piaskownica dla dzieci itp. 30 zł / doba. Dzieci do lat 6 zniżka. Akceptujemy zwierzęta( oplata za pupila) i wystawiamy rachunki VAT. Zapraszamy ! tel.094 314 2607. http://www.pawluczenko-kopnica.superturystyk a.pl/

Gość abwsdjkmfg,h
Polecam Portugalię. Właśnie wróciłam z wakacji. Jest pięknie i niedrogo :)

Gość gość
polecam Sri Lanke, jade nad morze

Gość gość
do teneryffaa- mozesz dac namiary na ten osrodek w darłowku tez sie tam wybieramw sierpniu i szukam czegos fajnego dzieki

Gość gość
Właśnie typowe polskie wsioki wyjeżdżają do Egiptu. Możnaby tam zrobić drugie Pamiętniki z wakacji. Jeszcze polskie wsioki oblegająTurcję, więc aż się dziwię że nikt z kafeterii jej w tym roku nie odwiedza:)

Gość marta maksik
Odpuszczamy wyjazd zagraniczny, tym bardziej ze względu na to - http://www.zielonapolana.com.pl/pobyty_dla_dwojga.php Polska w końcu daje fajne warunki wypoczywania. A fakt, że biura podróży padają jak kawki, sprawia, że nie mamy ochoty na wyjazd zagraniczny.

Gość gość
taaa, padaja biura:D neckermann i tiu napewno nie padnie:D a do Egiptu nie tylko biedota lata:D

Gość gość
Polecam Szwajcarie, Kanton Graubuenden, troche drogo, ale warto!

Gość gość
kolezanko, tu na kafe to polec cos na Mazurach lepiej:D ta biedota nie ma za co sie wczasowac:D one wiecznie na urlopie-mamuski z kafe na bezrobociu

Gość gość
my wrocilismy z Malty, bajecznie bylo, tzn. dla nas, bo dla dzieci to nie a duzo atrakcji:)

Gość Dora mala podrozniczka
My chyba baltyk bo w ciazy jestem ale i tak nie moge sie doczekac.

Gość gość
Turcja od 25 czerwca

Gość gość
a my na Teneryfe w lipcu, ale 4 lata nie bylismy nigdzie, bo kaska poszla na budowe domu, teraz troche odżyliśmy finansowo:)

Gość gość
syn na oboz sportowy a my w tym czasie nad morze, potem razem na Cypr

Gość gość
Krynica Morska :-) i jestem szczęśliwa bo nigdy nie byłam nad polskim morzem a mam 26 lat :-P

Gość jakie zycie taka smierć
to gdzies ty sie uchowala:D

Gość gość
Parki Disneya w Orlando.

Gość gość
Właśnie wróciłam z rodzinnych wczasów. Byliśmy w Niechorzu i jestem baardzo zadowolona, ponieważ mąż poszukał ośrodek położony z dala od centrum, do morza mieliśmy zaledwie 350m, niedaleko była latarnia. Wszędzie cisza i spokój.Dzieciaki były zadowolone, bo na terenie ośrodka był plac zabaw :) A pogoda była rewelacyjna. Udało nam się i to bardzo ! W sumie tak wszyscy narzekają na to polskie morze, ale naprawdę można się tam zrelaksować A co najważniejsze wszystko to za rozsądną cenę ! Naprawdę polecam. Podaję link tego ośrodka, w którym byłam www.osrodek-belona.eu

Gość gość
szkoda kasy na Pl, ja w tamtym roku mad morzem zostawialam prawie 5tys/2 tyg/3 os a pogoda taka sobie byla w tym roku wydamy 2,5 razy wiecej ale pogoda gwarantowana i bez Polaczków:D na Cypr

Gość gość
no Polacy na wczasach to jakas maskara, biedota pare groszy odlozy a potem udaje panów:D

Gość Krawczynka1
Jeżeli chcecie się wybrać nad morze to ja ze swojej strony mogę polecić Łebę. Cudowna miejscowość, bardzo klimatyczna - z jednej strony morze, z drugiej dwa nadmorskie jeziora a wokół cudowne lasy. Byłam tam już chyba z 5 razy. W okolicy mnóstwo ciekawych atrakcji takich jak park dinozaurów, muzeum motyli i całe mnóstwo stadnin koni ;) Noclegów w sieci jest sporo, ja ostatnio szukałam tutaj: http://www.e-wczasy.pl/noclegi,leba

Gość dorot_ta
my cała rodziną wyjeżdżamy nad polskie morze do Pobierowa, udało nam się zarezerwować niedrogie noclegi na portalu http://www.przymorzu.pl/pobierowo