Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 mikaraguala

catering warszawa

Polecane posty

Go艣膰 catering w Warszawie
Jestem do艣膰 krytyczna, wi臋c jak ju偶 co艣 sobie upodobam, to staram si臋 tego trzyma膰. Jak s膮 艣wi臋ta, albo jakie艣 inne specjalne okazje, to zamawiam catering z Restauracji Akademia - https://restauracjaakademia.pl/ Pod ka偶dym wzgl臋dem maj膮 u mnie plusy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ryszardson
Je艣li catering dietetyczny warszawa - to tylko https://fitandeat.pl . Maj膮 super ceny, uk艂adaj膮 plany bardzo indywidualnie i jest z nimi bardzo dobry kontakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Porcj***ardziej ni偶 zadowalaj膮ce masz w Tokyo Sushi. Sam膮 zup膮 idzie si臋 tam naje艣膰 za kilka z艂otych, ju偶 nie wspominaj膮c o sushi :) No i 艂adnie podaj膮, doprawione elegancko, nie ma gumowato艣ci i nic si臋 nie rozpada. Na 偶yczenie wiem, 偶e ucz膮 je艣膰 pa艂eczkami. Cierpliwa obs艂uga zdecydowanie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajnetja
Najlepszy catering zamawia艂am z restauracji Akademia. Maj膮 rewelacyjne potrawy, no i zawsze wszystko jest gotowe na czas, pi臋knie zaserwowane. Bra艂am ju偶 od nich trzy razy i jest to sprawdzona restauracja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Organizowali艣my bardzo huczne bierzmowanie syna, dlatego bez porz膮dnego cateringu nie mog艂o si臋 oby膰! Dlatego wyb贸r pad艂 na restauracj臋 艁asuch www.lasuch.waw.pl , kt贸ra zaopatrzy艂a nas w niezwykle smakowite potrawy. Palce liza膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli kto艣 z was szuka smacznego i niedrogiego kateringu dietetycznego to warto skorzysta膰 z us艂ug firmy cateringowej www.salmix.pl. Dania z Salmixa s膮 super smaczne i zbilansowane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bezkonkurencyjna firma cateringowa, to Gastro Team www.gastroteam.pl z siedzib膮 przy ulicy Parowcowej, oczywi艣cie w Wawie. Zorganizuj膮 ka偶de przyj臋cie i zadowol膮 gusta najbardziej wytrawnych smakoszy i bywalc贸w imprez.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przerzuci艂am si臋 na pude艂ka ze dwa miesi膮ce temu i bardzo mi pasuje taki system. Na pewno oszcz臋dno艣膰 czasu a druga sprawa, 偶e zdrowiej na tym wychodz臋. Mam pude艂ka z jedzeniem bezglutenowym, codziennie rano dostawa do domu, mog臋 poleci膰. Na stronie wygodnadieta.pl s膮 ceny i opisy konkretnych zestaw贸w. Dobra obs艂uga, nie mam problem贸w z kontaktem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiki455
Kole偶anka w tym roku wzi臋艂a catering na komunie c贸rki z restauracji Akademia i musz臋 powiedzie膰, 偶e to by艂a bardzo dobra decyzja:) Ceny normalne, jedzenie pyszne i jaka oszcz臋dno艣膰 czasu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Korzystam w pracy, na eventy biznesowe, a tak偶e mia艂am okazj臋 na uroczysto艣ci rodzinnej ich przetestowa膰 - http://gruparsvp.pl/. Zawsze pysznie, polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zamawiam catering dietetyczny z http://lunabox.pl/ maja pyszne jedzonko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia3
Ja na r贸偶ne imprezy okoliczno艣ciowe zamawiam catering z Bistro Wiejska. Maj膮 doskona艂e jedzenie idealnie na takie imprezy. Je偶eli chodzi o cen臋 to te偶 ca艂kiem ok, lepiej wychodzi zam贸wi膰 taki catering ni偶 sta膰 godzinami nad garami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W naszej szkole spo艂ecznej dbamy o indywidualny tok nauczania i 偶ywienie dopasowane do potrzeb uczni贸w. Dietetyczne posi艂ki dostarcza firma cateringowa www.smakus.pl. Rodzice s膮 bardzo zadowoleni, 偶e ich dzieci cierpi膮ce na alergie pokarmowe otrzymuj膮 odpowiedni zestaw da艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Smaczne i niedrogie jedzenie oraz profesjonalnie zorganizowana impreza tylko w przypadku firmy cateringowej Gastro Team z Warszawy. Firma ma moc, bo potrafi zorganizowa膰 imprez臋 na kilka i kilkaset os贸b i ma w tym du偶e do艣wiadczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ostatnio jad艂am z pol trans cateringu i by艂o ca艂kiem smacznie, chyba najlepsza opcja jesli chodzi o stosunek ceny do jakosci posilkow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie polecam cateringu firmy Maczfit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szko艂a moich dzieci, jedna z warszawskich podstaw贸wek, ma catering zapewniony przez firm臋 Gastro team www.gastroteam.pl - ani rodzice ani dzieci nie narzekaj膮. Na urodziny ojca r贸wnie偶 zam贸wili艣my catering z tej firmy i ca艂ej rodzinie smakowa艂o. Ceny przyst臋pne, a jako艣膰 jedzenia wysoka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepsze p贸ki co do艣wiadczenia mia艂em z firm膮 Pol Trans Catering -najsmaczniejszy catering z jakiego zamawia艂em jedzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie drogi, smaczny, z dostawami na czas mniammniamcatering.pl Z czystym sumieniem polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam The CarBar www.thecarbar.pl Pyszne jedzenie i fenomenalna organizacja imprezy gwarantowana!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolkake
Ja mog臋 z czystym sumieniem poleci膰 Diet4u, bardzo smaczne posi艂ki w diecie paleo, r贸偶norodne. W posi艂kach nie ma cukru, nie ma ci膮gle makaron贸w, nale艣nik贸w- kt贸re s膮 najta艅sze i tylko zapychaj膮. Kontakt z w艂a艣cicielami 艣wietny zawsze pomog膮 i wszystko wyja艣nia, gdy mamy jakie艣 w膮tpliwo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grazia007
Jak dla mnie te偶 tylko Diet4U :) Sama stawiam na wersj臋 wegetaria艅sk膮, bo od kilku lat nie jem mi臋sa, ale to nie jest problem dla tej firmy. Posi艂ki s膮 pyszne, a dostawy zawsze o wyznaczonej porze;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wszystkim osobom, kt贸re rozgl膮daj膮 si臋 za odpowiedni膮 firm膮 zajmuj膮c膮 si臋 cateringiem polecam skontaktowa膰 si臋 z www.jajko.co 聽Firma ta zapewnia profesjonalny catering a jedzenie, kt贸re dowo偶膮 jest naprawd臋 pyszne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mateusz

Witam polecam聽CateringDieta.pl ta firma jest najlepsza je艣li chodzi o jedzenie pyszne i dostarczone zawsze na czas !! Polecam!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jozin

W Warszawie polecam Gastro-Team. Firma cateringowa z do艣wiadczeniem, ciesz膮ca si臋 dobrym opiniami. Otrzymamy pomoc w wyborze menu, decyzji co do ilo艣ci posi艂k贸w etc. Jedzenie palce liza膰.

Udost臋pnij ten post

Mi dzi臋ki Diet4U uda艂o si臋 zrzuci膰 kilka nadprogramowych kilogram贸w, jestem na diecie bezmi臋snej. Bardzo polecam, bo jest smacznie, 艣wie偶o, a posi艂ki zawsze na czas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zebka

Polecam Gastro-Team (ul. Parowcowa) z Wawy. Firma przygotowa艂a聽nam katering na wesele, zdecydowanie polecam bo jedzenie smaczne i niedrogo.聽

Udost臋pnij ten post

Ja bardzo polecam catering Diet4U :) Zamawiam u nich od jakiego艣 czasu i jestem bardzo zadowolona z jako艣ci posi艂k贸w :)聽

Udost臋pnij ten post

Maj膮 bogat膮 ofert臋, no i co najwa偶niejsze jedzenie jest zdrowe, pyszne, a dostawy bez problemu, zawsze na czas! :)聽

Edytowano przez palinek
Pomy艂ka :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋