Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecheeetnaaa :/

SEX - co w tym magicznego ?? U mnie ti w wiekszosci tylko BOL :/

Polecane posty

zastanawiam sie czy to wina mja czy partnera, wpolzyje od 8 mies wczesniej uprawialismy petting i sex oralny i nawet za kazdym razem prawie mialam ograzm bo podniecalo mnie ze moge go dorpowadzic do wytrysku itp niestety zawiodlam sie bo sekswoi klasycznemu od poczatku towarzyszy bol :/ :/ przy wchodzeniu we mnie zawsze boi a potem to zalezy nie wiem od czego bo jestem praktycznie zawsze mokra :/ czuje bol podczas stosunku a po pieczenie :/ juz mi sie nawet dechcialo nie wiem sama co robi mam wizyte u ginekologa i zobaczymy czy ma to podloze psychiczne czy fizyczne...w sumie to nic nic mnie nie podnieca nawet gra wstepna :/ moze to wina tabletek any? wczesniej bylo w miare wiadomo jak orgazm to sie ma ochote a jak bol to raczej nie :/ nie jestem gowniara ale z racji poznej inicjacji nie znamdo konca swojego ciala bo jak mam czasami sny erotyczne to jest ostro :p i czasami nawet budze sie ze skorczami tam...ale jak przyjdzie co do czego w realu tu paahh NIC! :/

Gość MAJTEK_
Wiesz może te bule masz związana z tym że za często uprawiasz sex> Ja kochałem się z swoja dziewczyna po kilka razy na noc po pięć siedem razy to robiliśmy i wtedy też mała takie bule jak ty.

Gość Serce i rozum :)
Ja miałam 2 partnerów przed mężem i było mi okropnie - czułam tak jak ty że to okropne, przereklamowane. Ale już od 3 lat jestem z mężem i sama o to proszę :) zdarza się że 2 razy dziennie. Także to dużo zależy od tego jak traktuje cię partner 😍. Jeszcze doświadczysz tej niewyobrażalnej przyjemności! 🌻

mam nadzieje :/ moj partner sie stara tylko wtedy on oczywiscie sie postrzymuje i stara sie bys spokojny a co za tym idzie nie czuje u niego podniecenia i mnie to nie nakreca :/ nie mam porownania co do innych partnerow, co do zbyt czesto wodzimy sie co 2 tyg przez ostatni rok i kochamy sie tylko 2 razy dziennie , czasami po wieczorze czuje tam dyskomfort, potrafi mnie piec kilka godz po i proponuje mu oral np

Gość baku karaczaa
moze cos ci jest? jakas infekcja? nadzerka???

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbvbvbv
:/ wspolczujeee

Gość kakarammbaaaaaaaaaa 22
moze cos nie tak z nawilzeniem ????

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
musisz wziąć udział w sex-hardcore party

tak juz biore biegne w podskokach

Gość Rozkimina taka że szok
Sex jest dla szarej biednej masy, ktora nie ma zadnych uciech w zyciu, jak tylko nazrec sie, zesrac i popierdolic.

Gość myśleć jak chomik_
przeżywając orgazmy nie jest się blisko bogów ?

nie wiem nie doswiadczylam orgazmu podczas seksu