Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles!! prosto z Venice Beach!

Polecane posty

Gość meryll steep.p
Ella ja mam życzenie ....interesowałby mnie twój dom ,apartament to jak mieszkasz jak go urządziłaś .To pokaż.Do tej pory twoje filmiki to bida z nędzą

Gość no i tak ...................,
Dajcie spokój ,w STANACH nikt nie poznał się na jej talencie to tu próbuje was urobić ,żałosne.

Gość Ella mowila
ze Polska to piekny kraj i ze tez tam nakreci filmiki w Zakopanym i Krakowie ale ze jej sie nie podoba niska kultura ludzi bo Polacy zawistni sa. Wiec juz mowila i nie wjezdzajcie na nia ze ona woli USA bo tam ludzie pozwalaja ludziom zyc - juz to mowila

Gość Ella mowila
jej kanal weirdreamsite ma wiecej subow i mnostwo komentarzy a ten nowy jeszcze nie bo nowy- wszyscy lubia jej filmiki po obu stronach oceanu

Gość dobra gospodyni .....
Dlaczego ty nie masz męża i dzieci ?Przecież tak długo żyć nie można :-o

Gość Daniella Rand
Dajcie jej spokój! Ma lekki stopień upośledzenia!

Gość a kto by chcial
sie z ella zenic? przciez to nawet domu posprzatac nie potrafi widzieliscie filmik "balagan w moim pokoju" i w jakim syfie ona zyje?

o znowu powrót do stylu artystyczno-szmaciarskiego :D "tutaj wrzucamy smiecie", no co ty! a ja myślałam, że bawicie się tam w chowanego :classic_cool:

czasami niektorzy tam w chowanego - bezdomny tam raz wszedli siedzial w jakims protescie - ktos wezwal patrol pewnie turystciu bo lokalnych to nie obchodzi partrol przyjechal i spytali sie go czy wszystklo w porzadku a on na to ze tak ale chce tam siedziec - patrol odjechal i on tam siedzial czy co w pobblizu chcieli wyrzucacsmiecie szli do sasiedniej beczki ktore ustawione sa nioedaleko siebie by wlasnie plaza czysta byla

jessmy z natury balagsaniarze i leniwi jak widszicie po moim pokoju tylko beczkji nacalej plazy co kilka krokow sprawiaja ze tak czysto

dziekuje wszystkim za ogladanie filmika! ciesze sie ze sie podoba!

Gość sdfghnsdfghsdfghj
:)

Gość zaległosci mają w klanie:(
Ella mam pytanie, czy tam zawsze jest tak zimno? taka wielka plaza, ocean i co? nikt nie plywa? nie serfuje? :( pamietam,ze na filmikach z pazdzinernika bylo podobnie, wiec nie wiem jak tam jest, nigdy nie ma lata? :P

Gość sefer
niech będę -zazdrosny -angielskiego nie znam -prl w głowie -zacofany -wyjazd do ameryki to wielkie wyzwanie Co nie zmienia faktu, że twoje filmy są równie beznadziejne jak ty, nie widzisz tego, to przykre. Jakbym wystawił film kręcony takim kalkulatorem, ubrany jak menel w dodatku z brzydkim ryjem jak jakiś żebrak w tym LA to spaliłbym się ze wstydu

Gość Dicizozzozzo
Ale ten frajer "Ella fajna dziewczyna"to jest śmieszniejszy niż tan cała Ella.:D:DCo za towarzystwo kurffa:D:DŻal.

wiecej ludzi jest w weekend ja filmowalam w dniu tygodnia gdzie spacerowicze to tylko ci co tu mieszkaja - tak jest teraz za zimno na plywanie to ocean i woda zimna pomimo tego niektorzy oplywaja ale jescze nie ma pelnego lata wtedy tlumy i turysci - ale nawet wtedy ten wiatr bez przerwy z szacunku dla ludzi nie filmuje ich a byly tam osoby na plazy to co niektorzy polscy youtuberzy robili filmujac l;udzi ukryta kamera to bezczelnosc wszyscy ci co sa w moich vlogach wiedza ze sa filmowani lub tlum ul;iczny wiec spoko ten facet co opowiada o swoich wezach w filmiku z centrum hollywood w sklepie wyrazil zgode i zaplacilam mu za scenke ludzi bez ich zgody nie filmuje dlatego czasami wyglada tak ze nie ma ludzi ja po prostu szukam miejsca na plazy gdzie nie ma bo mam szacunek do ludzi

Gość Dicizozzozzo
Ella ngraj film jak puszki zbierasz na Venice Beach.

Gość sdfghjkjhg
Ella weż zacznij filmować plażę jak będzie lato bo teraz to chooynia jest.

Gość lllllll3333
[ Ella mam pytanie, czy tam zawsze jest tak zimno? taka wielka plaza, ocean i co? nikt nie plywa? nie serfuje? pamietam,ze na filmikach z pazdzinernika bylo podobnie, wiec nie wiem jak tam jest, nigdy nie ma lata?] v v v Ona nie ma żadnych filmów z leniej pory roku i o mnie też zastanawia.

hoojnia to moze nie, ale po prostu smutno ta plaza wyglada, a ptaszki sa swietne :D u nas chyba mewy sa duzo wieksze, slodkie te mlode, a wy tam hejterzy nie nadymajcie sie ;D kazdego zjedziecie tu na forum, zalosne kreatury, a jak cos wam sie nie podoba to nie ogladajcie, gdyby Chopin żyl to takie dna jak wy by pisaly mu na youtube "beznadziejna muzyka" :D co soba reprezentujecie?oprocz biedy umyslowej i materialnej? :D

Gość lllllll3333
Ani jednego filmu gdzie plaża jest wypełniona turystami...jes ciepło,słońce,ludzie się kąpią...nic takiego nie ma a nakręciła filmów od ch...i to jest dla mnie bardzo ciekawe.

Gość sefer
Dicizozzozzo Przecież to jest jej drugie konto. Sądzisz, że byłby ktoś tak głupi i pisał w tak podobnym stylu?

to jeden z wielu filmikow z plazy z venice beach ktore zrobie wiec zobaczycie i inne dni jak sa tlumy na plazy - tlum z daleka bede filmowac i zobaczycie inne mijsca na tej plazy naprawde super niezwykle ale musze dalej tam isc

nie smutno ale relaksujaco uwielbiam chodzic po plazy prawie cala mojasa tam kludzie co leza o czytaja sa ludzie co tylko siedza i patrza na morze rozm,yslajac sa tacy co cwiacza lub yoga sa tacy co jogging - plaza o zachodzie w venice to raj - kupuje sobie kubek herbaty i ide na spacer sluchajac muzyki czasami robie zdjecia

Gość HarrrrryLiquid
zaległosci mają w klanie:( v v v Chyba się troszkę jednak zagalopowałaś z tym porównaniem do Chopina a co do naszego narodowego dziedzictwa jeśli chodzi o kulturę to nie do ludzi miej pretensje....rybka psuje się od głowy.Jak nasze ministerstwo woli promować występy aktoreczek z produkcji ginekologicznych jakie aktualnie udają że są artystkami,które zajmują śpiewem a na promocję tak wielkiego talentu jak Tekla Bądarzewska [której twórczość-rozmaite kompozycje jest bardziej znana i ceniona w Japonii,Stanach czy na zachodzie europy] nie chcą dać ani grosza......to wiesz.Krytyka zwykłych ludzi jest w takiej sytuacji przejawem obłudy.

byc moze sfilmuje plaze w venice beach jak bedzie lato a moze nie- obecnie oszczedzam ile sie da na super wyjazd do Hawaii - wiec takim czy innym sposobem bedzie plaza - plaza w venice beach jest slynna i nie zobaczyliscie calej wiec szykuje sie jeszcze pare vlogow przed zaczeciem lata

i tak w dni tygodnia wieczorem jest opustoszale i sie czuje czlowiek jak w jakims luskusie ze wszytsko twoje - trudno to opissac ale plaza cala twoja

Gość Dicizozzozzo
sefer Owszem.To bardzo możliwe.:classic_cool::D

to jest dokladnie ta plaza na ktorej jim morrison pisal wiersze i ten budynrek w ktiurym mieszkal juz nie istnieje ale byl na przecowjko miejsca gdzie stalam!

oj chodzilo mi o jakis przyklad nie, że ktoś z dawnej epoki gdy nie bylo komputerów żyłby teraz i ciągle dostawał krytyke, ale na szczescie w dawnych latach kazdy robil co chcial i nie bylo szansy rozpowszechniania wszystkiego dla zwyklej gawiedzi nie zainteresowanej sztuką czy czymkolwiek innym niz jedzenie-defekowanie- rozmnazanie. O to mi chodzi. Za co lubie filmy Elli? Nie sa paplanina o kosmetykach, ciuszkach...sa takie inne...mowi o zyciu a nie o jakichs milosciach fagasach itp. dlatego dziewuchy z forum jej tak nie lubia, bo nie moglyby sie utozsamic. Ja ją podziwam - jak Ela pojedzie na Hawaje i nakreci filmik to wszyscy go chętnie obejrza, ale tylko czesc powie cos dobrego, moze nieliczni nawet podziekuja, a reszta bedzie pisac "bylam na hawajach 29 razy, nic szczegolnego, miedzyzdroje lepsze" ... to jest taka zawisc... jak ktos czegos nie moze miec to podkopie drugiego by sie tak nie cieszyl.