Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles!! prosto z Venice Beach!

Polecane posty

myslalam jak zaczynalam ze ledwo bede miala suby i ogladalnosc ale okazuje sie ze nie...i wiele naprawde wiele dziewczyn z forum mnie subuje - nie wiem skad tyle nienawisci ale mozliwe ze dlatego ze nie gadam o kosmetykach ciazy czy gotowaniu- ah najwazniejsze prace kobiety czyli praca za darmo- kiedys moze sie z kims ziwaze ale nigdy nie bede facetowi uslugiwac mam wlasna niezaleznosc i upita jestem szczesciem zyciowym i robie co chce - mysle ze czasami kobiety mi tego i zazdroszcza ale moja ogladalnosc tro prawie perfekt 50% facetow i 50% dziewczyn wiec mysle ze to kanal uniwersalny - kobiety w polsce moze nie wiedza ze mozna inaczej i wiele by sie zaskoczylo jak super moze byc zycie bez faceta i domu co zajmuje tyle czasu i sil ze na nic innego tego nie ma a facet tymczasem jak ma dziewczyne to nie tylko nie rezygnuje z kariery ale i ma darmowa sile robocza - cos w tym jest...

ja zyje zycie jak facet - kariera numer jeden robie co chce itp...jak zaloze dom na pewno bedzie potrzebna pomoc domowa kogos zatrudnie bo ja nic nnie potrafie robic i mi sie nie chce

Gość sefer
Zdziwię cię, dużo kobiet w Polsce świetnie zarabia i nie muszą się włóczyć po świecie za kasą. Niezależność? To tania wymówka, bo wszystko tak naprawdę zależy od ciebie na co sobie pozwolisz. Jednak natury nie oszukasz i jak zrobisz bachora, to pewne rzeczy cię nie miną. A czym się zajmujesz oprócz "kręceniem filmów' ?

Gość takich marcinow to pol miasta
Za to Cie lubie. Nie jestes jak te perfekcyjne panie domu co to rano w pracy potem w domu gotowac sprztac jeszcze wychowac 2 albo od razu 4 dzieci i na koniec dac doopy mezowi. Oczywiscie wszystkie musza gotowac jak zawodowy kucharz, dbac o siebie, fitnes, ubierac jak dzivki - obowiazkowo szpilki (wg nich sa wygodne) i stringi. Mentanoc w Polsce. Facet pan i wladca.ja jestem sama, bo nie jestem sluzaca i kucharka. Ciesz sie ze nie jestes w Polsce. Nie wiem ile masz lat, ja mam 25 i juz wiekszosc ptrzy na mnie jak na dziwaczke, gdyz nie mam chlopa :-D w Ameryce to i na 40 latke nikt nie powie stara panna :-( a tu im szybciej znajdziesz faceta to lepiej :O moge spytac czy a ameryce jest sklep ikea? Albo podobny o innej nazwie? Tzn czy sa sklepy gdzie ludzie kupuja meble w czesciach i sami skladaja? :-P pozdrawiam

Gość do tej wyżej
ale ty głupoty piszesz, powiedz gdzie mieszkasz bo chyba w innej polsce żyjemy

Gość Ella nie przejmuj sie krytyka
Rob swoje i nigdy sie nie zmieniaj:) Ludzie ktorzy nie sa otwarci na inne kultury niestety zawsze beda krytykowac:(

Gość rezonansikkkkkkkkkkk
Ela my cię tu nie chcemy w Polsce! Ameryka coraz bardziej zrypana!!!Znów jakaś strzelanina bo ktos jest sfrustrowany i coś mu się nie podobało :-oJak emigranci zaczną opuszczać wasz kraj to weźmiecie się do roboty.Ogólnie źle się dzieje ostatnio w USA

Gość rezonansikkkkkkkkkkk
Dodam że moja znajoma chce wrócić po .......27 !latach bo strasznie jej tam źle .Nie mydl nam oczu więc proszę.

Gość aleczka z polski
Do takich marcinow to pol miasta Ty chyba żyjesz faktycznie w innej Polsce :D Naokoło mnóstwo singielek i nikt im nie mówi "stara panna"żyją jak chcą.Więc nie pieprz głupot!

Gość proszee pytałam
Prosiłam o filmik o twoim mieszkaniu ,domach kilku ponoć !Chciałąbym wiedzieć co tak naprawdę osiągnęłaś .Jak zwykle pomijasz niewygodne tematy milczeniem.Ten filmik o plaży to naprawdę żenada ,co to ma być ?

lepiej nie wykorzystywac kazdej tragedii by obwiniac caly kraj - w usa ludzie maja duzo wolnosci wiekszosc wykorzystuje to bardzo pozytywnie a inni nie ale pomimo to ten kraj nie podda sie i nie odbierze wszytskim wolnosci - tak samo jak mozna na moim kanale pisac co sie chce - jrest duzo kanalow polskich na ktorych youtuberzy kontroluja wpisy - usuwaja kontroluja itp i te kanaly wygladaja ladnie u mnie jest wolnosc totalna wpisow i dlatego pod filmikami mam wyzwiska - po prpstu rozni ludzie wykorzystuja roznie wolnosc- to kwestia wybopru indywidulanych osob czy jak widza okaleczonego psa czy wezma go do domu i pomoga opatula znajda dom czy pzrejda obok lub dadza kopniaka - z wielu waszych wpisow widac ze byscie dali kopniaka

proszee pytałam tak absolutnie przygotuja wszystkie detale zycia byc ty wiedziala co osoagnelam i sama ocenila bo mi na tym naprawde zalezy na twojej ocenie - bede sie bardzo starac mam nadzieje ze bezdie pozytywna ta ocena - kilka domy i w ogole tez fasolke ktora jem. Na koniec pokaze kolor majtek bys tez mogla wiedziec i ocenic czy w porzadku wszystko robie i co osiagnelam w tej i innej dziedzinie.

usa to wspanialy wolny kraj niektorzy wykorzystuja to pomagajac innym i robiac fortune zakladaja businessy i zaczynaja trendy a inni robia problemy

usa zbudowane jest na emigrantach ludziach butnych i odwaznych z mnostwem pomyslow w glowie - to jest esencja tego kraju

Gość bxjdjde
Czy to prawda że masz wybielony odbyt?

Gość Plendon
Fuj to ty sie tak zesrałaś po tej fasoli? śmierdzi na całym forum

Gość ludzi odważnych mówisz
a może właśnie tchórzy którzy uciekali przed czymś ze swojego kraju, tchórzy, wyrzutków i degeneratów mordujących rdzenną ludnośc dla zysku? wszystko można interpretować jak się chce, weź też pod uwagę że USA gdyby nie ogromny obszar i liczba ludności znaczyłyby dziś tyle co Kanada, a ponieważ Chińczyków jest 1,3 mld więc za 50 lat po USA zostana już tylko wspomninia jako o "supermocarstwie", nie wytrzymacie wyścigu zbrojeń z Chinami, czeka was rewolucja, bankierzy będą mordowani, miasta palone, USA zbudowane na złodziejstwie i chciwości, okradające od 100 lat słabsze kraje, mordujące ludzi, zbiorą co zasiali, bo zawsze co dajesz to do ciebie wraca

Gość GHJKDFGHJDFGHDSFG
ludzi odważnych mówisz nie przejmuj sie wielka polityka i bankierami co bedawymordoewanie ale zajmij sie naprawieniem swojego zycia ktore ci dalo taki nastroj

Gość przeciez to chiny morduja
dzieci i jedza psy co ty pleciesz wez se jakies proszki

Gość BHJMK,
to powiedz nam jeszcze, skoro taka masz potrzebe dzielic sie z innymi- gdzie pracujesz, czy sie zajmujesz? BO tego temtu jak widze unikasz.

Gość ella ma tyle pieniedzy
ze nie pracuje obecnie podrozuje rozwija hobby jak paris hilton

Gość powaga z tym
wybielonym odbytem? :D

Gość Samonnuue
Zrozumcie, ona jest od was lepsza, Polaczki, które ją krytykują! I wasze gadanie tego nie zmieni!

Gość ella ma
fajne cycki

Gość pytanie do was
kiedy przestaniecie nieustannie dyskutowac na temat tej pustej pizy

Gość dxnbdejewyuty
Zawsze jak oglądam jej filmy wyobrażam sobie że wyrywam jej kombinerkami łechtaczkę i słucham jak wyje :classic_cool:

Gość Ale jesteście głupki :D
Nie dorastacie do pięt Elli oczywiście i podnosicie jej oglądalność z każdym swoim komentarzem :) 24 h na dobre reklamujecie Elle :)

Gość Elli Fanka Forever
obejrzałam ten filmik i po 1 minucie wylaczam! nie da sie tego sluchac co za zaszumienie...Ela przynajmniej wie jak montować, jak nagrywac by nie było słychać wiatru i było słychać ją, poza tym ciekawiej mówi, a w ogole ta blondynka rocznik 89 - czyli mój a wyglada dużo starzej ode mnie i od Elli...Ella 😍

Gość ella bardzo lubi tak
zagladac do sklepow na przyklad sex shopu filmik ktory nakrecila na walentynki i o tym jak w poprzednie walentynki widywala sie z TRZEMA facetami na raz i nie mogla sie na zadnego zdecydowac a oni obsypali ja kwiatami co za bzdury: http://www.youtube.com/watch?v=GT6_stLDPws