Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles!! prosto z Venice Beach!

Polecane posty

Gość r.e.k.l.a.m.a.
-odważną, bo żeby wyjechać z polski do USA trzeba mieć odwagę v v v Tylko,że ona nie wyjechała wcale z Polski idioto.

Gość Elu, zastanawiam się czy to
naprawdę ty wypisujesz te wszystkie żenady, czy ktoś sie pod siebie podszywa? Spójrz na swoje wpisy i zawstydź się, dziewczyno :O Polaczki zawistne ci dowalają? Zobacz co sama wypisujesz, jak szydzisz, jakim językiem się posługujesz, jak obrażasz i poniżasz nas w każdym niemal wpisie. Co się z tobą stało, pamiętam cię z dawnym wpisów. Nie pisałaś tylu bredni (ta mantra o komunizmie, jakbyś miała kompletnie wyprany mózg z myślenia) i nie byłaś tak niskich lotów. Ogarnij się, jeśli to w ogóle ty (a nie jakis troll). Bo obecnei jedynie na trolla wyglądasz, niestety.

gówno Ci do tego :classic_cool: wolny kraj i będę pisać co chcę i kiedy chcę, jak się nie podoba to sam spieprzaj się brandzlować pod filmy american-girl-wannabe 🖐️

Gość mniejsze bikini dla elli to
byloby tylko topless :)

Gość dfghjdsfghjksadfghj676767676
Zjadłbym kupę Elli aby posiąść jej zajefajny amerykański optymizm.:classic_cool:Ella przyśłij mi kawałek swojego brązowego tortu pocztą!

Gość sympozjummmm
Americann-girl wannabe :D:D ha ha otóż to!Genialne określenie!:classic_cool: Pozdro Layla.

Gość hej bitchhhh
kkkgkjvbjhvh

Gość ona pewnie w tym usa
duzo osiagnela tylko dlatego ze machala facetom cyckami przed nosem - cos mi tak wyglada bo widac ze pieniadze wlasne ma- wiekszosc facetow to w ogole rozumu nie uzywa jak widza cycki i zatrudnia nawet glupia bez edukacji w jakims businessie - w moim biurze pracuje sekretarka co ani be ani me i nic nie robi a duzo jej placa bo figure ma i pomimo ze juz zglaszalam tego nieroba nadal w biurze jest i tylko podwyzke dostala

Gość Marika sika
Rzygam już tą ellą srellą....dżizasss ile można.:O

Gość showbizzzz
Ella fajna dziewczyna [ Idę coś ciekawszego robić] c c c Czyli idziesz walić konia.:classic_cool:

Gość ona nie jest taka glupia
montazuje te filmiki super - robi swietne zdjecia-oglada sie to jak prawdziwy film- widac ze ma talent przestancie juz na nia wjezdzac

Gość ole ole ole ole!!!!
nie damy się Elli, o nie! Nie damy ziemi skąd nasz ród!!!

Gość zastanowcie sie
dlaczego kazdego prawie dnia musicie dyskutowac cycki eli -czy nie macie innego zajecia?

Gość nie bedzie jakis czas
wielbiciela eli ella fajne dziewczyna bo poszedl walic konia do filmika

Gość ole ole ole ole!!!!
Nie rzucim ziemi skąd nasz ród! Nie damy pogrześć mowy. Polski my naród, polski lud, Królewski szczep Piastowy. Nie damy, by nas gnębił wróg! Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Do krwi ostatniej kropli z żył Bronić będziemy ducha, Aż się rozpadnie w proch i w pył Elli Eranthis zawierucha. Twierdzą nam będzie każdy próg! Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Nie będzie Ella pluć nam w twarz Ni dzieci nam bajdurzyć, Orężny wstanie hufiec nasz, Duch będzie nam przewodzić. Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg! Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Nie damy miana Polski zgnieść Nie pójdziem żywo w trumnę W Ojczyzny imię, na jej cześć Podnosi czoła dumne. Odzyska ziemi dziadów wnuk! Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg!

Gość ogarnijcie sie...ludzie...
tego tematu nie da sie czytac...

Gość karolokrasssa
?

Gość ole ole ole ole!!!!
ella zniszczymy cie, nie zadziera sie z POLSKĄ!

Gość Elu, zastanawiam się czy to
ELLAE fajna dziewczyna - nie do ciebie pisałam, żałosny wazeliniarzu, więc po co otwierasz jadaczkę? śledzisz tę dziewczynę na jej tematach, jesteś albo nią samą albo jesteś chory na główke po prostu. wybierz sobie opcję 🖐️

Gość sdfgsdfghdsfgdsfg
jak sie robi taki obrazek reka jak powyzzej? tez chce ale nie wychodzi mi...

Gość ella lubi polske
nie lubi niektorych polskich ludzi bo zawistni sa i zazdrosni i o niskiej kulturze ale mowila ze polska przeciez piekna jest!

SA sklepy ikea a usa (ameryka to kontynent) i sa bardzo popularne - kupilam kiedys stolik i bylam zadowolona obecnie nie mam za duzo mebli wiec nie odwiedzam ale wiem ze sa popularne

Gość Twoja znajomość europy
ogranicza się do sklepu Ikea. Znajomośc Stanów i mechanizmów rządzących tym krajem jest równie płytka i ogranicza się do kolorowych obrazków. Jestes po prostu bezrefleksyjna, mało inteligentna prawdopodobnie (człowiek myślący nie ogranicza się do schematów i stereotypów). Cóż, wielu jest takich jak Ty, wolno Ci. Tylko nie dziw się, że się za bardzo nikt tym nie zachwyca, kto nieco bardziej przyjrzy sie Twojej osobie, która ujawnia sie poprzez Twoje wpisy.

Gość Dorcia590
Twoja znajomość europy Sama jesteś ograniczona i zazdrosna, jad się wylewa :D Ja się nad Ellą akurat zachwycam, bo to świetna dziewczyna, na pewno nie taka podła jak ty :)

Gość Twoja znajomość europy
Cześć, Elka, pozdrawiam ;)

bardzo dziekuje wszytskim tym co ogladaja filmiki i mnie wspieraja i bronia przed trolami - sorki ze jestescie atakowani za to tylko ze lubicie te filmiki ale taki juz swiat - na pewno nadal bede krecicic !!! :)

Gość trolllllllllllllllllllllllllll
ogranicza się do sklepu Ikea. Znajomośc Stanów i mechanizmów rządzących tym krajem jest równie płytka i ogranicza się do kolorowych obrazków. Jestes po prostu bezrefleksyjna, mało inteligentna prawdopodobnie (człowiek myślący nie ogranicza się do schematów i stereotypów). Cóż, wielu jest takich jak Ty, wolno Ci. Tylko nie dziw się, że się za bardzo nikt tym nie zachwyca, kto nieco bardziej przyjrzy sie Twojej osobie, która ujawnia sie poprzez Twoje wpisy. v v Nic dodać,nic ująć.Wszystko na temat!