Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles!! prosto z Venice Beach!

Polecane posty

Gość mirabellllkaaa
Tobie już dziękujemy Ella ,nudna jesteś po prostu a nie fascynująca.

Gość mirabellllkaaa
oznaką choroby jest twoje idiotyczne zachowanie ,niestety wszyscy już to zauważyli i.nic nie osiągnęłaś,niczego fajnego nie pokazujesz (ktoś wstawił filmik pary która naprawdę w ciekawy sposób pokazała i opowiadała o LV)aż chce sie oglądać !

Gość Sdfggcdsaafffggddsdd
Ziemia to kula co to ma byc?

Gość Ten filmik niezly jest
Jaka to kamera? Wyglada jak film

Gość Skoncz juz ella
Wszyscy wiedza ze jestes chora ogladalnosc ci spada i po prostu tracisz widzow Pa

Gość Sssssssddddddddgggg
Ogladalnosc to jej akurat nie spada...

Gość deszczowa piosenka 266666
Ella, jesteś super, podziwiam Cię, nie przejmuj się krytyką, a dobre rady weź do serca i nie obrażaj proszę ludzi, np.Polaków, bo nikt nie lubi być poniżany/obrażany, porównywany ciągle do innych i przedstawiany jako gorszy, ale tak ogólnie jak piszesz o życiu, o odwadze jest super :) Wiesz, Polacy to świetny naród z potencjałem, tylko jeszcze niektórym trochę brakuje tej wiary i optymizmu, niepotrzebnie czują się gorsi i mają kompleksy, ale to przy chęci pracy nad sobą naprawdę można zmienić.

A Wy drodzy kafeteriusze (nie wszyscy) nie obrażajcie proszę Elli, pewnie sami chcielibyście żyć po swojemu, szczęśliwie, spełniać marzenia i nie chcielibyście, żeby ktoś po Was "jeździł", dziewczyna przecież nie robi nikomu krzywdy, nich każdy żyje jak chce, trzeba brać przykład, uczyć się akceptacji i tolerancji dla różnych wyborów, marzeń i planów, a nie na siłę wpychać w jakiś schematy, bo samemu nie ma się odwagi z niego wyjść itp. Niech każdy pracuje nad sobą, uczy się miłości najpierw do siebie i znikną zazdrość i złe emocje wobec innych. Miłego dnia 🌼

Deszczowa piosenka masz wspaniala energie i bardzo sie ciesze ze ktos takj jak Ty oglada moje filmiki :) Ale to idealizowanie ludzi...swiat nie jest skapany w oblokach i prawda taka ze wielu ludzi motywuje zazdrosc i nienawisc i pomimo tego ze wileu narzeka na polskie mnie sie wytknelo palcami za obrazanie jako pretrekst. W rzeczywistosci nie chodzi tu ze ja obrazam czy nie obrazam ale o to ze mam odwage zyc bez faceta pana domu i wladcy i jeszcze do tego nie prac i nie gotowac ...atakuje mnie glownie koboety wlasnie z tego powodu. To wszytsko. Dzieki za ogladanie filmikow i zawsze staram sie je robic piekne i ciekawe a jak mi sie cos tma wymknie to dlategi ze nagrywam spontan.

Wiem, Ellu, że tak jest, ale zazdrość i nienawiść nie powinny być motywacją, tylko chęć spełnienia marzeń, szczęście, miłość, bo nienawiść i inne negatywne emocje mogą "rodzić" dalej tylko negatywne stany, to błędne koło. Wiem, że to brzmi jakbym była idealistą, ale chyba zgodzisz się ze mną, że wszystko zależy od człowieka, tak naprawdę, od niego zależy czym zdecyduje się kierować w życiu. Moim zdaniem na dobre wyjdzie tylko kierowanie się dobrem i życzliwością a nie jakieś "szarpanie się", bo inni mają "lepiej" i ja też tak chcę, chcę coś udowodnić i komuś "dokopać". Polecam książki Beaty Pawlikowskiej:)

Gość Ela!!!
Nie zwracaj na nich uwagi! Pozdrawiam!

Dzieki, Ellu, zgłosiłam do usunięcia te wulgarne uwagi, nie przypominam sobie, żebym "rozwaliła" komuś temat, czasem radziłam komuś zdołowanemu książki i żeby się nie poddawał, bo sama sporo przeszłam i wiem jak to jest być w depresji, jeśli się komuś nie podoba, to nie musi tego czytać, chyba nie jestem nachalna, "na siłę" nikogo nie zmuszałam ani nie obrażałam osób mających inne zdanie. Piękny dziś dzień i dużo słońca :)

Gość ołszyns tuelf
A gdzie ten debil "Ella fajna dziewczyna"?:D Ciekawe kiedy zejdzie powietrze z tego downa w końcu/?/ i znudzi mu się lizać rowa "na sucho"naszej dyżurnej oświeconej amerykance elli:D

Gość ludzie skonczcie juz
wasze obelgi na tym temacie mowia o was nie o elli ani jej fanach i naprawde przechodzicie juz samych siebie by wygladac na kompletnych wariatow o jak ella powiedziala "bardzo niskiej kulturze" pozdrawiam i zycze spokojnosci ducha!

Gość Heniek 1944
Fanach... :D🖐️ Przestań fantazjować kobieto, za robotę się weź!😠

Gość ella!!! prosimy o
mniejsze bikini!!!! to co masz na sobie za wielkie jest!!

Gość mqm 50 butow.
Ella ponawiam pytaniie - czy w Ameryce sa sklepy IKEA albo inne podobne - tanie,ladne, praktyczne i do samodzielnego montazu? :)

Z jednej skrajności w drugą. Bo albo jest się kurą domową na usługach pana władcy, albo singielką, która robi co chce. I jedna i druga grupa to idiotki. Ja jestem w związku, planuję ślub, ba! nawet dziecko, co gorsza piorę, sprzątam i gotuję. I mimo to potrafię też rozwijać swoje pasje, jestem dla swojego mężczyzny partnerką a nie niewolnikiem i przy nim rozkwitam i uczę się nowych rzeczy. Życie jest wszędzie takie samo i nikt nie wmówi mi, że jest inaczej. I tak samo nikt mi nie wmówi, że pokazywanie cycków na wizji to oznaka wolności i otwartego umysłu.(tak, tak, już wiem, że mam mózg wyprany przez komunę). A o Ameryce więcej dowiem się z książek Kinga niż z Twoich filmów, Ella.

Gość ella ma na sobie bikini
to sie nazywa kostium na plaze i do wody i nie wiem w czym ty na plaze chodzisz ale jak masz takie problemy to ten twoj biedny mezczyzna partner zyciowy pewnie sie oglada za kazda miss polonia spragniony

Gość kostium kąpielowy tak
ma na sobie Ella zgadza sie :) te dziewczyny tutaj jakieś zakompleksione :) :)

O. Polaczki nie próżnowały i dowalały. A taka ładna pogoda dzisiaj była. Słońce i w ogóle ach.:D🖐️ Debile zawistne.:( Ale spoko, poniedziałek się zaczyna a wraz z początkiem tygodnia nadstawianie dupy szefostwu. Będzieta w swoim żywiole polaczki. :D🖐️ Polska naród biurw, pseudo katolików, post komuchowo.

Gość hyyypsterr
Toss my salad ella.:classic_cool:Remember that bitch???

Gość hyyypsterr
Ellae fajna dziewczyna...ssiesz paukę?:classic_cool:

Gość hyyypsterr
Ellae fajna dziewczyna...pokaż swoją fugę to może ci wyślę zaproszenie do Cali bido...ale muszę wiedzieć w co mam wsadzać.:classic_cool:

Gość hej ella fajna dzieczyna
oleiles se dzisiaj?

nie mówię o tym ostatnim filmiku ale tych innych co na plazy nie była :o ciemnogrodzie :o tiaa ogląda się za innymi na prawo i lewo :D Ja doopy szefostwu nie nadstawiam bo nie pracuję:) nie jestem tez katoliczką :) jedynie jestem skażona komunizmem jak każdy w tym pst komunistycznym kraju :Di wiecie co? jest mi z tym zajebiście dobrze!

Gość gg mononono
Ella fajna dziewczyna...stawiasz se czasem pętko pod filmy elli?

Gość dfghjdsfghjksadfghj676767676
ela to po prostu dziewczyna bez kompleksow! ma figure az palce lizac i sliczna buzie i lubi to pokazywac - co w tym zlego? zazdroscicie eli urody i tyle!