Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles!! prosto z Venice Beach!

Polecane posty

Gość ella bardzo lubi tak
ella lubi z trzema facetami albo w ogole podobno

Gość z ella cos nie do konca
w porzadku jest nie wiem dokladnie co ale wiem ze cos nie tak bo tak nie zachowuje sie nikt normalny!

Gość jasssssssminkal
O ten film powyżej z LV aż miło i z zaciekawieniem się ogląda !!!! To jest coś ,ucz się ELLA

Gość ela powiedziala
ze pod jej filmikami tyle jest obelg bo na jej kanale wolnosc slowa w rzeczywistosci tyle obelg na jej kanale bo ona nie jest do konca ok i ludzie to wiedza i nie pozwalaja na takie bzdury i to dziewcze naprawde nie woadomo jak zarabia na te hotele

Gość Zapraszam serdecznie fajne
O ten film powyżej z LV aż miło i z zaciekawieniem się ogląda !!!! To jest coś ,ucz się ELLA bo promujesz na swoich głównie cycki i samą siebie.

Gość ela powiedziala
ze pod jej filmikami tyle jest obelg bo na jej kanale wolnosc slowa w rzeczywistosci tyle obelg na jej kanale bo ona nie jest do konca ok i ludzie to wiedza i nie pozwalaja na takie bzdury i to dziewcze naprawde nie woadomo jak zarabia na te hotele

Gość kostka brukowa
O ten film powyżej z LV aż miło i z zaciekawieniem się ogląda !!!! To jest coś ,ucz się ELLA bo promujesz na swoich głównie cycki i samą siebie.

Gość ela mnie tak wkurzyla
ze odsubowalam ale przyznam sie ze nadal ogladam - jest cos w jej filmikach co mi daje energie nie wiem czy to ze mnie wkurzyla czy cos - ona jakas glupia jest ale zarazem umie sie promowac

Gość ona nie mieszka w hotelach!!
ludzie!!! ogarnijcie sie i naprawde obejrzyjcie cos zanim wyciagniecie wbnioski bo gadacie takie glupoty ze hej!tutaj widac czesciowo jej dom moze jeszcze wiecej nakreci - mowila ze nakreci-ale pod koniec tego filmika jest gdzie mieszka i ma tam malego psa : http://www.youtube.com/watch?v=85ZrWE42by8

Gość ona nie mieszka w hotelach!!
dosc juz tych klamstw!!! co chwila ten temat za jakimis klamstwamii !!!

Gość LImonetkaj
omało te cycki nie wyskoczą z ekranu.jej zachowanie to jakaś choroba i mania.

Gość LImonetkaj
to ktoś tu prosił by pokazała swoje mieszkanie dom i byłoby po sprawie.widać wstydzi się

Gość dgfsdfv
@ ona nie mieszka w hotelach!! Gówno nas to obchodzi.🖐️

Gość verazszaolin
dokładnie

Gość dfghjksdfghjsdfgh
tak ela umie sie promowac - jej promowanie polega na tym ze wystawia i wypina cycki poza tym nie ma zadnej tresci w jej filmikach

Gość dfghjksdfghjsdfgh
zaloze sie ze wiekszosc jej widzow to panowie co wielokrotnie ogladaja filmik wiadomo po co :)

Gość koniczynka z trawy
mieszka i to w takich obskórnych że hej.

Gość nie wstydzi sie
LImonetkaj moim zdaniem ona sie nie wstydzi jej daleko do wstydu - ona po prpstu olewa nie rozumiem dlaczego bo powinna le jej w ogole nie zalezy na opinii widzow i czesto obraza ludzi ktorzy potem odsubuja

Gość nie wstydzi sie
jej w ogole nie zalezy - jak jej ludzie powiedzieli ze cycki wypina to coraz bardziej zaczela wypinac w tym ostatnim filmiku w bikini to juz zenada przeciez to bikini ledwo pokrywa jej cycki ja nie wiem czy to kilka rozmiarow za male to bikini ja bym sie wstydzila tak wyjsc z domu a ona na plazy tak i tam ludzie sa

Gość adwersarzrz
Nie no ludzie.Dajcie spokój z tym tematem.Ile można?No ile?

Debile uspokójta się już. I pomyśleć że takie gówna jak wy chodzą po świecie i zatruwają innym życie. Wypierdalać spać żałosne dupolizy. Z wami ścierwa tak właśnie trzeba rozmawiać, po "polsku", językiem nienawiści, wyzwisk i bluzgów. Do tego właśnie takie zjeby jak wy doprowadziły ten kraj. Także raz jeszcze apeluję towarzysze, wypad do wyr, zniewolone umysły.:( Fajnie być wolnym człowiek i mieć swobodę podejmowania decyzji, fajnie teraz wyjść na plażę i posiedzieć przed morzem. Ale co wy o tym możecie wiedzieć polaczki.:D🖐️

Gość Do ella fajna dziewczyna
Idz olej se klamke do filmikow eli

Dziekuje wszystkim tym co mnie ogladaja! Dopoki nie nauczycie sie szanowac kobiety w bikini i sluchac tego co ta kobieta mowi tak jabyscie sluchali faceta co ma krawat garnitur to polska zawsze bedzie zacofanym krajem.

Gość kijojio
sluchajcie, wlaczylam sobie filmik i zaniemowilam, tak laska ma jakas chorobe psychiczna czy robi sobie jaja??

Zaniemowilas bo nie bylo w filmiku na temat makijazu gotowania ciazy czy jak uprasowac koszule facetowi by przstal bic/pic. Mowienie na inne tematy niz te powyzej nie jest oznaka choroby.

Gość Chcę jej :(
Tak to prawda, Ella ma lekki stopień upośledzenia.