Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Idę znowu na randkę z netu!

Polecane posty

Gość xvcxvxvx
nawet loda nie bylo? cienki jestes

Gość haneczka :)
Bang Bang Dead Head pokaż konia ;)

No w sumie półtorej. Zresztą PUA mówią, że pierwsze spotkanie powinni być ok. godziny. Dzięki, nie wiem czy jest czego, ale w naszej sytuacji to taki wypad to sukces. Tym bardziej, że widziałem na początku u niej zonk z pracą itp. Ale dobra, oram dalej, nie wolno się poddawać. I było całkiem fajnie. Nie jakaś lala. Sama zaproponowała, żeby sforsować barierkę i usiąść na pomoście w centrum miasta z piwem. Generalnie miło spędzony czas. Dziewczyna na wysokim poziomie, towarzyska.

Rozmawialiśmy o tym jak spędzamy czas. O muzyce, filmie, piłce, polityce, podróżach.

"a. Sama zaproponowała, żeby sforsować barierkę i usiąść na pomoście w centrum miasta z piwem. Generalnie miło spędzony czas. Dziewczyna na wysokim poziomie," ­ :D:D:D ­ ostro :D

Gość tojaprawiczek27lat
a jak wyglądała ?

Gość Bang Bang Dead Head
Mój wyciąg z fiuta poszedł do zlewu.

Fajna z wyglądu też. :) 174 cm, brunetka, naturalna, gustownie ubrana. Tenisówki, jeansy czarne, jakaś bluzka i sweterek.

Gość tojaprawiczek27lat
to super, a na jakim portalu sie poznaliście ?

Gość Bang Bang Dead Head
Ciekawe kiedy która zajmie się penisem

Jak za PiSem to w porzadku. A co do klubu, to bylo pytanie podchwytliwe. Nie chodzilo mi o to jakiemu kibicuje, tylko o to czy w ogole jakiemus kibicuje. Na moje powinienes sie za nia ostro zabrac;)

Gość Bang Bang Dead Head
Wsadź jej penisa głęboko do gardła. Niech lyka nektar spermy aaaaaachhh

Looooser- Dobry jesteś, ja bym się stresował. Wkuriwają mnie takie spotkania. Swoją drogą mógł byś być bardziej oryginalny i czymś ją zaskoczyć, w końcu znasz Breslau.

Ona już skasowała tam konto. W ogóle tv nie ma, komp mało. Pracuje, a tak to spotyka się z ludźmi.

Ja też się stresowałem. Dużo dało to, że ona jest towarzyska i wygadana. Chociaż ja też sporo mówiłem. Właściwie w ogóle nie było drętwej ciszy, jak to się mówi.

Looooser- Moim zdaniem skoro jest za PISem albo za PO i deklaruje się zwoleniczką tych parti, to ławo ją podejść i zdobyć, bo ludzie którzy popierają te partie, to zbyt inteligentni nie są, są naiwni i łatwo ich omotać.

Gość tojaprawiczek27lat
no właśnie o czym tu gadać godzinę :P też bym musiał zaplanować tematy.

Stres jest duży Argen, ale to głównie na początku, jak idziesz na randkę i początek rozmowy, przywitanie. Pózniej już leci, szczególnie jak jest dobry początek. U mnie ona na poczatku rozmowy zadała pytanie jak dzisiaj pracowałem czy coś takiego. Ja powiedziałem, że nie pracuję. to ona trochęzonk i "spoko". A później: zawdód syn? :D

Gość Bang Bang Dead Head
Mam oczy pełne łez ponieważ nie nakarmie sperma kobiety. Chlip

a podstawowe pytanie umawiacie sie na kolejny raz? cokolwiek na ten temat bylo mowione?? dla mnie osobiscie godzinna randka to bardzo krotko jesli naprawde sie czlowiek dobrze czuje z jakas osoba i ona mu sie podoba to nie zegna sie po godzinie... no ale to moje zdanie

Nie było mówione. Ale jak się żegnaliśmy, to podałą rękę i powiedziała "do zobaczenia" a ja "czesc".