Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała, czarna, warjatki

Babcia i dziadek oraz ich wnuki.

Polecane posty

Jestem na forum pierwszy raz. Mam 15 lat. Dowiedziałam się, brat mojej mamy spodziewa się dziecka ze swoją dziewczyną. Moja babcia jest taka, że kocha dzieci. Zawsze byłam oczkiem w głowie dziadka i babci. Babcia przejmuje się nawet wnuczką swojej siostry. Co się zmieni jak się urodzi to dziecko. Czy przestane się dla nich liczyć. Ja za 3 lata wyprowadzam się 60 km od domu, na 5 letnie studia i rok stażu ( studia lekarsko-dentystyczne), mam zamiar zostać tam. Wiadomo, że będę starać się wpadać do nich. Ale boję się, że teraz tamto dziecko będzie się dla nich liczyć nie ja.

Dziadki składają pieniądze na moją przyszłość.

No i jest jeszcze jeden problem... ja nie lubię dzieci.

Boję się, że przestanę się dla nich liczyć.

Gość powiedziala co wiedziala
Ty sie nie boisz,ze przestaniesz sie dla nich liczyc,tylko boisz sie tego ,ze skarbonka sie zamknie :P

Gość Mała, czarna, warjatka
Nie boję się że skarbona mi się zamknie. Mam fundusz założony od dziadków na przyszłość. Do tej pory mieszkanie dziadków miało być przepisane na mnie a teraz babcia twierdzi że muszę się z tym dzieckiem podzielić, a dziadek twierdzi że jako najstarsza powinnam ja dziedziczyć to mieszkanie. Zanim to dziecko będzie pełnoletnie to ja będę mieć swoją rodzinę. Boję się że przestanę się dla nich liczyć.

Gość Mała, czarna, warjatka
Jak na razie jestem ich jedyną wnuczką .

Gość mhngbfvdcsx
Najpierw się dziewczynko na te studia dostań i utrzymaj. Jesteś jeszcze dzieckiem, które nie ma pojęcia o życiu, do tego rozpieszczonym przez dziadków