Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvgbhjkl.

Mam dość. Ile można szukać pracy? Już nawet nie ma gdzie wysłać CV.

Polecane posty

Gość Mironara
Problem nie tkwi w was, to ze macie takie a nie inne kierunki humanistyczne, czy szkoly srednie, czy inne to nie jest powod ze nie macie pracy, problemem rowniez nie jest wasz poziom kwalifikacji, prezencja, itp... glupoty. Problem jest inny i musi to do was dotrzec a wtedy lepiej sie poczujecie i nie bedziecie siebie odbierac jak przyslowiowe "psie gowno". Otoz problem brzmi tak: W naszej kochanej tfu ojczyznie NIE MA PRACY lub jak kto woli jest jej OLBRZYMI NIEDOBOR i napiszcie to sobie nad lozkiem aby budzac sie rano lepiej sie poczuc wysylajac piecsetne CV bez odpowiedzi. Mowie wam to jak inzynier po jednej z lepszych uczelni w Polsce z dwunastoletnim doswiadczeniem ktory bedac bez pracy poszukiwal jej przez 1,5 roku w Polsce. Rozmowy kwalifikacyjne to zenada i pomsta do nieba, gdzie czesto ludzi sie upadla lub probuje to robic, przyczyna jest jedna na jedno miejsce tysiace... za biurkiem rekrutujacy czesto zadlawieni i gleboko wierzacy w cale to g...wno jakis human resources i mamy obraz abstrakcyjnego cyrku jaki gotuja codziennie Polacy Polakom. Podsumuje to tylko tak, spakowawszy walizke i wyjechawszy z tego kraju, znajac jezyk komunikatywnie (srednio) kupiwszy gazete w kraju do ktorego trafilem po drugim telefonie i spotkaniu, dostalem prace, niby to na probe a po dwoch tygodniach juz podsuneli umowe stala. Dodam tylko ze w Polsce nigdy takich pieniedzy nie zarabialem. Nikt mi nie pomogl, nie mialem znajomosci itp... uzmyslowilem sobie jedno jesli pracodawca potrzebuje pracownika to nie szuka drugiej dziury w duuuu...pieee, nie jestem zadnym mega ekspertem co wiecej bylem zielony w zagadnieniach ktore zostaly mi przydzielone ale jak w normalnym kraju ktos widzi zaangazowanie i chec to to doceni, wierzcie mi. Reasumujac uczcie sie jezykow i uciekajcie z Polski zawlaszcza poki jestescie mlodzi i nie zwiazani rodzina itp... w POLSCE przez najblizsze 20 lat bedzie dziadostwo, jedzcie na zmywak, budowe do rzezni itp... lepsze to niz gnicie bez pieniedzy i szans w Polsce gdzie taki stan konczy sie depresja i choroba psychiczna bo kazdy powinnien dla wlasnego zdrowia pracowac. Pozdrawiam i nie dolujcie sie tym Polskim dziadostwem bo to NIE WASZA WINA. A dla wszystkich cfaniakow z dobrymi radami ktorzy opluwaja bezrobotnych mam gorace przeslanie, walcie sie......

Gość werewrewre
Mironara- swiete słowa, szkoda tylko że nawet niejedna inteligentna tu osoba, po studiach, tego nei rozumie, ktoś co ma prace się nie orientuje często jak wygląda rynek

Gość fvgbhjkl.
Dzięki Mironara. Troche człowiekowi lepiej jak sobie przeczyta coś takiego, bo jak czytam że mam za mało wyróżniające się CV zeby zamiatać ulice to mnie trzęsie :D

Gość wddw
zagranice jedz

Gość aaaaa

Jestem zadowolona z zarobków i ogólnie systemu pracy w Warsaw Concierge Group. Duża niezależność i samodzielność, a zawsze właśnie takiej pracy szukałam. Źle się czuję kiedy mam tylko siedzieć w jednym miejscu przywiązana do biurka i tylko wykonywać przez cały dzień tę samą operację w kółko...