Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amutna ale prawdziwa

co was wkurza we wlasnych mezach??

Polecane posty

ale tak zebyscie zabily itp... co was wyprowadza z rownowagi?

Gość Lady Luv
Nie lubię jak Felipe wącha swoje piardy:(

oj....powaznie pytam.Mowcie.

Gość lalalalalalaal
wchodzimy razem do domu, ja jeszcze nie zdążę butów zdjąć a on już siedzi przed kompem

Gość wnerwiony.
to szybciej sie rozbieraj

Gość wesolakarolcia1235
Mnie wkurza to jego gadania : później, zaraz. Proszę go o coś , powtarzam to 5 razy a on ; zaraz, później to zrobię . I z każdym razem jak powtarzam to on : ale spokojnie , dom nie królik nie ucieknie .

jak bierze prysznic i sie goli przy okazji to nigdy nie myje kabiny i zostawia mi tam te kudly - za to moglabym go zabic! przynosze mu pozniej gabke, cif i rozkazuje mu szorowac i sprzatac burdel jaki mi zostawil

Gość lalalalalalaal
skoro on się tak szybko rozbiera, to mógłby chociaż zakupy zanieść do kuchni, ale nie - zakupy w przedpokoju, ja się jeszcze rozbieram a on już przed kompem

Gość Smutna kobieta 2555
Mnie wkurza , że on ciągle siedzi przed komputerem. Wchodzimy razem do domu , bo wracamy z przyjęcia , lub ze spaceru/sklepu , ja się rozbieram idę się przebrać , a on : już przy komputerze. Gdy mamy wolne to tak samo ja siedzę sobie, sprzątam, a on tylko przed komputerem. Kiedyś sie tak na maksa wkurzyłam że mu walnęłam laptopem o podłogę , coś tam pękło ... Darł się na mnie jak jakiś głupek , wysłuchałam że jestem głupia idiotka że mu laptopa popsułam.

Gość lalalalalalaal
o tak! syf po goleniu i wszędzie te jego włosy

Gość kaczorekpotworek
Myśli tylko o pracy. Nawet gdy mówię o problemach z dziećmi, zazwyczaj na drugi dzień nie ma pojęcia o co chodzi, bo rozmowy nie kojarzy. A pamięć ma dobrą- w pracy jest bez zarzutu :/. Uważa, że jest facetem więc jemu należy się wolna niedziela, mi nie.

Gość lalalalalalaal
porozrzucane ubrania, np. jak kładzie się spać to nie położy koszulki tak, żeby się nie wygniotła, tylko zwinie w kłębek. Później chce taką pogiętą założyć i się kłócimy, bo wygląda niechlujnie.

no moj z tym kompem ma podobnie :-S nowcie jeszcze,zobacze w jakiej skali moj mnie wkurza w porownaniu do was i waszych slubnych

Gość basia.kwro....
- brud w łazience, jaki zostawia po myciu . - jego podejście do sprzątania, po co ? później - jego podejście do zajmowania się dzieckiem ( idź ty z nim zagraj, ja muszę coś w necie sprawdzić)

jak wstanie rano to pierwsze co wlacza to komputer, w nocy zostawia wlaczony telewizor i zasypia a ja sie wkurzam bo nie potrafie zasnac przy wlaczonym tv i musze go budzic, nastawia budzik na maxa pol godziny przed wstaniem z lozka i to dziadostwo tak gra przez te pol godziny

Gość EH DZIEWCYZNY JA To samo
Ja się z moim ciągle kłócę o komputer, on żyć bez tego komputera nie może .

Gość lalalalalalaal
robi kanapki i nie wyciera od razu stołu, zostawia ten cały brud łacznie z zaschniętym nożem

Gość wkurwiona na maksaa!!
Boże , ja się zawsze wkurzam na ten zasrany komputer, on naprawdę nie umie spędzić inaczej czasu . Przychodzi do domu - odrazu włącza komputer siedzi na nim do nocy, później tv i tak pół nocyy gra ten telewizor , chodzisz i tak go nie ogląda . W Nidziele , sobote mamy wolne on zawsze cały dzien w łóżku z komputerkiem , zadowolony , tylko mówi : Kochanie przynieś mi picie .

Gość lalalalalalaal
zasnąć nie może bez TV, a ja dopóki to g... się nie wyłączy nie mogę spać, a przecież pierwsza wstaję

Gość Karola z Opolaa
Mnie najbardziej wkurza ze wstawaniem. Wstaje wcześnie około 6.00 to nastawia budzik na 5.30 i jak budzik dzowni to tylko klika drzemka i znowu za 5 minut dzwoni i znowu drzemka i tak 30 minut ciągle co jakiś czas dzwoni ten budzik. Jak już wkońcu wstanie to kręci się po całym domu ,robi zamieszanie , pali wszędzie światła .

Gość lolitte
u mnie to samo-brudny stol,lazienka po jego myciu Wchodzi do domu z komorka przy uchu i od razu tv i laptop...Rzygac sie chce :(

Gość lolitte
kiedys bylo jednak lepiej Nasi rodzice nie mieli komputerow Mieli czas na rozmowe,na pogoszczenie sie z rodzinka i znajomymi,na spacer czy dzialke..A teraz-pieprzony postep cywilizacyjny...

Gość wnerwiony.
o co wam chodzi z tym kompem mozecie w zamian seks zaproponować to na pewno zamieni zabawę

Gość zodoco
Widzę, że komputer wygrywa :O mój też przegina - tylko wrócimy, to nieraz się nawet nie rozbierze i od razu sru do kompa. Rano ledwo się obudzi już przegląda. Ale żeby jeszcze coś ważnego - nie - demotywatory! kwejk! :O i tak w kółko. i do jedzenia też musi coś lecieć. matko, paranoja. Wkurza mnie też robienie wystawy z ciuchów na krzesełku - zamiast je złożyć jak są czyste i schować do szafy, to wiesza po kolei na oparciu aż w końcu z ciężaru krzesełko się przewraca...Albo jak po całym dniu zdejmuje skarpetki to też odwiesza na krzesło zamiast wrzucić do kosza na pranie, które ma tuż pod nosem. O i wieczne przestawianie różnych przedmiotów. Jednego dnia solniczka stoi na prawej półce, a drugiego na lewej. Nie wiem, czy on nie myśli kiedy to robi, czy po prostu mu to obojętne? Grr...

Gość wnerwiony.
wielu ludzi spedza czas przy komputerze to sposób na spedzanie wolnego czasu czego wy chcecie jak sytuacja po latach sie normuje to kazdy robi co lubi. I jeszcze zapytam bo jest 22:50 a wy teraz co robicie?

Gość Eeerrr
Czyli macie mezow syfiarzy spedzajacych caly wolny czas przed komputerem lub tv...ale zapewne sa "wspanialymi ojcami".. Porazka!

Gość wnerwiony.
mmm

Gość załamanaanna calego
Ja się wkurzyłam i też sobie siedzę na laptopie, a on na przeciwko na łóżku ; ( Tak wygląda każdy nasz wieczór , to jest jakaś porażka.

Gość gfdsz
- jego podejście do zajmowania się dzieckiem ( idź ty z nim zagraj, ja muszę coś w necie sprawdzić) To po co płodził dziecko jak ma je gdzieś i denne artykuły internetowe sa od niego ważniejsze :o A jakby matka tak się zachowywała to by została zwyzywana od wyrodnej :o

Gość wnerwiony.
przyganial kociol garnkowi:D czego bys zatem oczekiwala?