Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amutna ale prawdziwa

co was wkurza we wlasnych mezach??

Polecane posty

Gość zupa bez smietany
i dodam jeszcze ze kupuje mi kwiaty bez okazji raz na tydz./dwa, i jak jedzie sam na zakupy to zawsze mysli o tym by kupic cos co lubie..;D

Gość wnerwiony. już nie
lalalalalala rozumiem,że to lenistwo i niechlujstwo wyszło po latach dopiero?:P wiecie co czasem mnie wnerwia?to,że jak ją najdzie ochota na sprzatanie np to spoko niech sprząta ale nie marudzi przy tym,ze ja siedzę czy robie coś swojego.Bo gdy ja sprzątam bo taki mam akurat kaprys to nie zmuszam jej do pomagania mi tylko dlatego,że akurat ja się nie obijam

Gość wnerwiony. już nie
ale to rzadkość na szczęście i zazwyczaj przy pms-ie więc staram się zrozumieć:D

Gość rozdrazniony
dobra fajnie się gadalo ale rano cza wstać zarabiać na zachcianki żony:p dobranoc. I jedna mała rada. Prosiłbym poczytać trochę o naturze facetów psychice, co lubią czego nie i skończyć z stereotypem że facet jest prosty jak budowa cepa, ciekawe ile z pan wie co to w ogóle jest cep?:p miłej nocy

Gość zupa bez smietany
uwazam ze powinnyscie isc zawsze na kompromis, chwalic swoich mezczyzn , czasem zaskoczyc mile jakims drobiazgiem bez okazji, czy chociazby tym lodem, warto rozmawiac..krzykiem jeszcze pogarszacie, bo to dziala w ten sposob ze facet sie wylacza i przeczekuje az skonczycie ujadac laseczki

Gość nosz cholera
no tak kobiety różnią się od facetów i należy je przyjmować takimi jakie są, jeśli proszą o wyrzucenie śmieci to dlatego, że wypadają już z kosza, jeśli proszą o rozwieszenie prania to po to by szybciej wyschło i było miejsce dla następnej partii itd. niespełnienie ich kobieta odbiera jako wyraz lekceważenia

Gość lalalalalalaal
nie wyszło po latach, wcześniej tak nie raziło po prostu. No i mój jeszcze nie miał takiego kaprysu, żeby sam zacząć sprzątać :D

Gość lalalalalalaal
rozdrazniony wiemy co to cep, przecież my wszyscy ze wsi pochodzimy :D

Gość wnerwiony. już nie
lalala to wszystko przed tobą nie znasz dnia ani godziny:D ja też uciekam miło było a tutaj to rzadkość może dlatego,ze dzieci poszły spać:D Pozdrawiam wszystkich,dobranoc i miłych snow bo też idę nyny:D:D

Gość rozdrazniony
A jakze w transakcji wymiennej:p może jestem dziwny ale uwielbiam sprawiać kobiecie przyjemność i jestem wniebowziety gdy widzę że JESZCZE potrafię zrobić jej wielokrotnie dobrze kiedy ja dojde tylko raz. To też niesprawiedliwe i czasem ale tylko czasem mnie irytuje- dlaczego ty masz 10 albo i więcej orgazmow kiedy ja tylko jeden:p

Gość wnerwiony. już nie
miałeś iść spać (ja też:D) ale zobacz jakie te Panie kulturalne my tu dobranoc i w ogole a odzewu żadnego phii:D:D:

Gość rozdrazniony
Nooo kultura pełną gębą:D

Gość oleleli
Ciagle gadanie o autach. Opieszalosc( zaraz, spokojnie), NA ZAKUPACH- ogladanie wszystkiego powolutku, brak zdecydowania, brak inicjatywy, komputer, konsola.

Gość caffeeee
siedzenie przed tv 24/h nawet jak spi utrzymywanie tego lenia jak cos zje zostawia po sobie bajzel w salonie!

Gość nosz...
jacy wymagający koledzy :D może się zrewanżuję chociaż miłym dzień dobry :)

Gość niestety i tak bywa
komputer zniszczył niejedno małżeństwo!!! panowie może lepiej zamienić gierki i fora na rozmowe z żoną, wspólny spacer czy nudzenie się przed tv. bo i was może taki los spotkać a wtedy lament i złożeczenie co za wstrętne, wyrachowane babsko, jak mogła tak zrobić przecież nie zdradzałem, nie piłem a odeszła, jeszcze będzie żalować

Gość współczuję
nauczcie sie razem spędzać czas wolny - po kilkunastu latach związku potrafimy wygłupiać się, łaskotać i złamać przy tym łóżko (nowe łozko już bezpieczne, schudliśmy łącznie 35 kg), dieta też była naszym wspólnym zainteresowaniem, jak dziecko pójdzie spać (ma pół roku) to robimy dobrą kolację (krewetki, sałatki, winko, ser) i potem albo seks, albo oglądamy kabaret/film, rozmawiamy, w wolne dni chodzimy w góry (nawet w 5 miesiącu ciąży byłam w górach:trasa z Szyndzielni na Klimczok, ze Skrzycznego na Małe Skrzyczne), spacery po zaporze w Goczałkowicach, mąż dla mnie nauczył się jeździc na rolkach, ja dla niego na nartach, w zimie lepimy bałwana, rzucamy się snieżkami, żjeżdzaliśmy tez z górki na reklamówkach, tarzamy sie w śniegu, oglądamy zdjęcia ze wspólnych wakacji, jedziemy na weekend do znajomych albo oni do nas przyjeżdżają....TV nie mamy od 9 lat, nauczcie się spędzać czas na wolnym powietrzu, ludzie gnuśnieja w domu bo siedzą przed TV i się obżerają zamiast wyjść do parku

Gość na skraju załamania
niestety i tak bywa swieta racja akurat jestem bliska rozwodu, a to dlatego ze maz mysli ze pracuje po pracy zajmie sie dzieckie a potem ma wolne od wszystkiego! akurat to ja w zwiazku jestem ta co robi mile atmosfery, kolacje, zainicjuje sex w ladnej bieliznie, lodzik i to wszystko wiecie jak moj maz docenia: powie raz na pol roku:ladnie wygladasz, nigdy nie uslyszalam :jestes wspaniala, cudowna piękna nigdy, kurwa! znow mi lzy naszly do oczu...nie chce takiego mezczyzny....ja rowniez pracuje a dziecko mam w domu caly dzien, chce tez byc doceniona, chce otrzymac sniadanie do lozka... rozmowy klótnie nic nie pomaga, szantaz jeszcze gorzej, poradzcie panowie co go moze ruszyc,,,ja juz tego dlugo nie zniose!!!!!!!!

Gość wczoraj wnerwiony
wynieś się na troche strasząc,że to koniec chociaż to pewnie pomoże na troche po pewnym czasie wszystko wroci do normy:-(

Gość na skraju załamania
nie mam gdzie i jest dziecko wiec nie bardzo. On jest strasznie zaciety w sobie boje sie (a tego nie chce bo go bardzo kocham mimo wszystko) ze jakbym go postraszyla rozstaniem to on by pomylal aaaa to chce to bedzie to miala... moze psycholog, jakas terapia, mial ktos bo ja nie mam bladego pojecia... on uwaza ze skoro nie pije, nie szlaja sie nie zdradza, pracuje i zajmuje sie dzieckiem to nie wie o co mi chodzi.

Gość oj dużo rzeczy mnie denrwuje
to że jest domatorem, że zawsze musi być tak jak on chce, to że uważa że jest panem wszystkiego, nie lubi podróżować, nie lubię tego że kocha leżeć cały dzień w łóżku w pościeli i wymaga tego tez ode mnie (a ja nie lubię), to że lubi pić sam (nie potrzebni mu do tego znajomi), nie wychodzimy nigdzie oj dużo by wymieniać, ale takiego wybrałam i takiego mam. Albo dalej będę narzekać albo rozstaniemy się w cholerę.

Gość 321323213
mnie jak maz wkurwia to wyciagam od niego kase i sobie cos kupuje. np. dzwonie do niego i mowie, "a wiesz przyslali wyrownanie za prad- 258,23" poteem wyrzekkam jaki to skandal jak drogo i wogole nie mam juz sily... to zawsze dziala- jak ma sluchac to mowi ok. nie martw sie dam ci kase i po problenie....

Gość do na skraju
a potem sie dziwią że zdrady i romanse..