Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amutna ale prawdziwa

co was wkurza we wlasnych mezach??

Polecane posty

Gość Eeerrr
Wnerwiony, uwierz, ze seks albo komputer to nie sa jedyne opcje na spedzanie wolnego czasu bedac w zwiazku/malzenstwie, a jezeli sa jedynymi opcjami to zwiazek/malzenstwo chyla sie ku koncowi. Rozwalaja mnie tez teksty wdziecznych matek/zon, ktore sa wdzieczne mezom za "pomoc" przy kapilei dziecka, czy wyrzuceniu smieci po tym, jak spedzili caly dzien w pracy, jakby conajmniej zony lezaly, pachnialy i byly masowane! Rodzina to odpowiedzialnosc zony i meza!!!

Gość wnerwiony.
bbb

Gość cosiedziwicieludzie11233
Mój tez się dzieckiem nie zajmuje, jak dziecko do niego idzie ( syn 5,5 latek ) Tato pobawisz się ze mną ? to on : Mateuszek nie przeszkadzaj mi , idź do mamy ona się pobawi .

Gość wnerwiony.
wiem,ze nie są dlatego pytam o oczekiwania bo skoro narzekacie i nie podoba wam się ten sposób spedzania czasu to na pewno macie je sprecyzowane,konkretnie prosze

Gość halina o_chujska
że wszystko wie przede mną:O

Gość lalalalalalaal
choćby wspólne obejrzenie filmu, a nie że on do północy siedzi przed kompem i nie ma nawet czasu ze mną porozmawiać, bo fb ważniejszy

Gość wnerwiony.
ale wspólne ogladanie filmu to też siedzenie w milczeniu poza tym tv to jeszcze gorsza strata czasu myslałem ze o jakimś tuleniu i mizianiu wspomnisz

Gość wnerwiony.
no ale niech bedzie film to jedno co jeszcze?

Gość lalalalalalaal
ale to już siedzenie razem, a nie że ja w jednym kącie a on w drugim, wymienianie się spostrzerzeniami dot. filmu, komentowanie akcji

Gość lalalalalalaal
no mój dziś wyszedł z kumplami do kina, potem jakiś bar itp. Nie pamiętam kiedy mnie ostatnio gdzieś zaprosił, a z nimi wychodzi bez problemu

Gość rajja
Wkurza mnie najbardziej kiedy udaje najmądrzejszego, a tak naprawdę nie zna się na niczym, Mocny jest tylko w gębie. Nie szanuje nikogo, wszyscy są źli, głupi itp, a on idealny. Nie potrafi przyznać się, że na czymś się nie zna i tak się mądrzy, że staje się to nawet śmieszne. Wstydzę się za niego w wielu sytuacjach. Poza tym balaganiarz i taki znosiciel róznych rzeczy do domu, niby wszystko się przyda. W efekcie nic się nie przydaje, a dom zabublony.

Gość wnerwiony.
prawda jest taka,że same do końca nie wiecie o co wam chodzi za to ja wiem, można grać w gry te rozbierane też;) można spiewać piosenki,można wyjść na spacer,pobawić się w kucharzy, oglądać zdjęcia,przeglądac czasopisma,można psocić się żonie/mężowi,zaczepiać i wiele innych rzeczy,na ktorych wymianę straciłbym pół nocy:D

Gość gsdgsg
mąż znajomej jak chce zaprosić kolegów do domu, to każe jej iść do mamy albo koleżanki... porażka

Gość lalalalalalaal
no widzisz, nasi faceci uznają tylko komputer jako jedyną rozrywkę po pracy

Gość wnerwiony.
ja też korzystam z kompa i mam zajęcia których nie ma prawa mi nikt przerwać bo wyzywam

Gość lalalalalalaal
my też używamy kompa, ale nie 18h/dobę

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
komputer non stop, kiedy tylko jest w domu jak nie komputer to filmy na dvd lub z neta seks chyba z raz na miesiac ostatnio ciagle balagani i zupelnie mu nie przeszkadza pozostawiony po sobie w kuchni syf, ktory za kazdym razem musze ogarniac ja, bo przeciez nie bede w tym syfie przygotowywala czegokolwiek jak o cos prosze - wielkie wydarzenie, ze musi poswiecic cza i najgorsze (poza seksem): kompletnie nie mozna wypowiedziec slowa krytyki, bo od razu jest awantura, ktora, wedlug niego ja wywoluje (czyli mozna tylko chealic i podziwiac bron boze nic poza tym, nawet jesli to w zamiezreniu nie byla krytyka lecz proba spokojnej dyskusji - z mojej jest moze i ona spokojna, ale on wpada od razu we wscieklosc) :/ nie wiem, co dalej... :(

Gość lklfkf
i wkurza mnie, jak taki śmierdzący alko chce się do mnie przytulić w nocy

Gość wnerwiony.
to może sama zaproponuj inne zajęcie ? a najlepiej sprowokuj tak żeby nie zorientował sie,że chcesz go oderwać od kompa:)

Gość ja bym za darmo
MOJ TEZ KIEDYS PRZED KOMEM SIEDZIAL I GRAL WIEC... porozmawialam z nim ze mi to przeszkadza i przestal :) spedza czas ze mna.

Gość lalalalalalaal
ale mój facet nie ma 5 lat, żeby go podstępem od kompa wywabiać, sam chyba powinien wiedzieć co jest ważniejsze

Gość wnerwiony.
no tak z takim podejściem to bedziecie się jedynie oddalać od siebie i co że nie ma 5 lat ale skoro ciagle robi tak samo to mu się ubzduralo,że to norma i nie widzi problemu tak jak Ty, a kto ma mu otworzyc oczy jak nie własna zona?

Gość lalalalalalaal
a jeśli mu nie otworzę oczu, to tak całe życie spędzi przed kompem? Nie pomyśli, że wkrótce znudzi mi się całe wieczory spędzać sama i zacznę szukać kogoś, kto mi poświęci tą uwagę?

Gość wnerwiony.
wiesz w najlepszych małżeństwach potrzebne są czasem jakieś tricki;) A jak Ci zależy to chociażby dlatego,że Ty widzisz błąd powinnaś zareagować. Czasem człowiek nie zdaje sobie sprawy ze swojej glupoty dopóki ktoś mu nie zwróci uwagi:)Albo nie uświadomi,ze można inaczej

Gość wnerwiony.
nie zakładaj,że nie otworzysz bo podejście negatywne zazwyczaj nie powoduje skutków pozytywnych

Gość lalalalalalaal
mówiłam mu, że przeszkadza mi, że tyle czasu spędza przed kompem -> jest kłótnia -> poprawa na 2 dni i znowu to samo. Jemu też pewnie przeszkadza to moje zrzędzenie

Gość lalalalalalaal
chodziło mi o to, że jeśli sama nic nie zrobię, to on też się nie domyśli?

Gość wnerwiony.
bo mówiłaś(minimum podniesionym glosem:P) pewnie mniej wiecej tak: -i znów siedzisz przy tym kompie,czy ty nie masz innych zajęć? Ciagle to samo przychodzisz i tylko komp i komp to jest atak i zapewne agresywny a czlowiek jest tak skonstruowany,że sie broni i skoro ty krzyczysz i jesteś agresywna to podobne emocje wywolujesz u niego dlatego mówiłem o trickach;)

Gość wnerwiony.
no może sie nie domyślić bo nie widzi tego tak jak ty

Gość wnerwiony.
i co ty nie wiesz że chłop jest prosty jak budowa czgos tam? To już wiesz:DCzasem trzeba go zachęcić