Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amutna ale prawdziwa

co was wkurza we wlasnych mezach??

Polecane posty

Gość wnerwiony.
i co to za dumna postawa?? On musi sie twoim zdaniem domyślić bo jak nie to ty walniesz fochem? i to nie tym oczekiwanym:D:D:P

Gość wnerwiony.
aha no i to działa też tak,że sympatyczna reakcja wywoluje przychylność drugiej strony a co za tym idzie zwieksza chec do współpracy a jak już nić porozumienia się pojawi to potem łagodnie można przedstawić swoje żale

Gość Pan Henryk
Mnie wkurza, że moja żona jest zerem. Nic nie potrafi oprócz sprzątania, gotowania i wychowywania bachora.

Gość lalalalalalaal
ale jest tak jak ktoś pisał wcześniej - mówię pomóż mi, np. w sprzątaniu - odp. "a to musisz sprzątać dziś?" albo "zaraz" i te "zaraz" trwa godzinę i jego pomoc już mi nie jest potrzebna

Gość wnerwiony.
Ty mów za siebie mi tam kobieta jest potrzebna jak woda i powietrze;)

Gość grrrtrrr
moj mnie wkurza jak zaczyna nie panowac nad emocjami, np. dziecko przewroci sie idac z nami chodnikiem a maz od razu wrzask, przeklanstwa - jak jakis debil, w momencie jak on przestaje nad soba panowac przez jakas blahostke to mam ochote go zabic!!!!

Gość wnerwiony.
lalalala no na to sprzatanie to nie mam recepty:P

Gość lalalalalalaal
a potem pretensje, że kobieta znalazła "pocieszyciela", który widzi coś więcej niż gry w necie

Gość Pan Henryk
Mnie najbardziej denerwuje, że załatwiam wszystkie sprawy łącznie z pieniędzmi a ta wiecznie niezadowolona... chyba ją zostawię a bachora do szkoły z internatem dam i załatwione.

Gość wnerwiony.
chociaż jednak mam:D odpuść mu sprzątanie w zamian za cos innego tylko zaraz mi napiszesz,ze czegos innego też nie zrobi...hmmm to jednak nie mam:D:D

Gość wnerwiony.
ale wiesz ten pocieszyciel na początku jest tylko taki superowy no chyba,ze o układziku mówisz nie tylko do ruchania:P

Gość lalalalalalaal
odpuścić sprzątanie na rzecz kompa chyba :D

Gość wnerwiony.
ale same kurwy troche racji też masz:) móglbys zmienić nick bo dziwnie tak jakoś nazywać cie same kurwy:D:D:D

Gość lalalalalalaal
czasami mam wrażenie, że niektórzy faceci są tacy inni, pomocni, dom ogarną, zajmą się dziećmi dłużej niż przez 5 min, znam nawet chłopaka który robi przetwory w słoiki

Gość wnerwiony.
no już tak nie przeceniaj tych facetów, wiesz z zewnątrz zawsze wszystko ładnie wyglada

Gość wnerwiony.
a poźniej tym słoikiem napierdaalla żone:D:D

Gość lalalalalalaal
wiesz, ja przez całe życie też nie chcę być sprzątaczką, kucharką i nianią w jednym, bo mężczyzna wrócił z pracy i jest zmęczony (i siada przed kompem) albo jest zmęczony, bo właśnie przyszedł z treningu. A ja to nie mam prawa być zmęczona po pracy i muszę dodatkowo ogarniać cały dom, bo jemu przecież nie przeszkadzają koty z kurzu na podłodze

Gość klua
kurde a ja narzekam na meza czytajac was chyba sie zastanowie czy aby moj taki straszny..... a kolacja ze swiecami, albo kapiel, albo jakas inna forma spedzania czasu we dwoje, sa u was i z kogo inicjatywy?

Gość grrrtrrr
u nas nie ma, maz siedzi na kanapie ogl tv lub gra na pleju i pierdzi w kanape.

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
same kurwa - ja prosze, zeby cos zrobil i czekam cierpliwie, ostatnio poprosilam o cos w polowie stycznia, wiesz, kiedy laskawie udalo mu sie moja prosbe spelnic? wczoraj! dodam, ze o nic poza ta rzecza w miedzyczasie nie prosilam :(

Gość wnerwiony.
no to potrzebujesz związku partnerskiego musisz więc znaleźć kogoś kto nie wymaga obiadku,porzadeczku, ale prawda też jest taka,ze czesto same sobie narzucacie te obowiazki, jak nie zrobisz obiadu a w koncu zglodnieje to sam sobie bedzie musial zrobić...może to też sposób:D

Gość wnerwiony.
kurcze jak nauczycie faceta ze wszystko ma podstawione i wszystko gotowe bo na poczatku przeciez trzeba się starać a często nie leży to w waszych przekonaniach to potem taki jeden z drugim się przyzwyczaja i juz po ptokach:D

Gość wnerwiony.
wiecie jak ja z żoną żyjemy? nie wiecie bo skąd macie wiedzieć...nikt nic nie musi i nikt nic nie wymaga

Gość lalalalalalaal
to co, mam zrobic obiad tylko dla siebie? :P

Gość wnerwiony.
a co to Twój obowiązek? facecik nie ma rączek?no na przykład zjesz sobie wcześniej a jemu powiesz,ze dziś ni ma:D:D

Gość rozdrazniony
(Wcześniej same kurwa) mi wystarczy raz powiedzieć i zrobię coś z chęcią a jak słyszę to samo w ciągu minuty 50ty raz to szewskiej pasji dostaje, nie otrzymałem odpowiedzi, kiedy ostatnio pochwaliłyscie swojego faceta? Dobrze wytężcie pamięć. Głupi przykład u was głupi foch bo ktoś nie pamiętał o waszych 20tych z kolei imieninach w roku a ile z was pamięta kiedy jest dzień mężczyzny? Dla ścisłości o moim nie pamiętał nikt ni razu. Albo walentynki. Ostatnio dostałem z tej okazji prezent w czasach szkolnych bo wy sobie utarlyscie że to wam się prezenty należą i to tylko wasze święto. I co najbardziej wkurwiajace rocznica ślubu "kochanie co dostanę od ciebie na rocznicę?" a ja się pytam a co ja kurwa dostanę? To tylko twoje święto czy nasze wspólne????" oczywiście dopóki tego nie wspomniałem to żadnego prezentu głupi chuj nie dostał kilka lat bo po co? ogromne zdziwienie że i ja bym może czasem oczekiwał miłego gestu. Chcecie nam wytykać błędy? Może my wam zaczniemy wasze co? Utarło wam się że chłop tylko chujem myśli i jak mu raz na jakiś czas nadstawicie dupy to on ma was na rękach nosić i nieba uchylić a zapominacie że i my mamy uczucia i potrzebujemy czegoś więcej.

Gość grrrtrrr
ja jutro robie tylko dla siebie - pierdole i juz

Gość lalalalalalaal
1. pamiętam o dniu mężczyzn i dniu chłopaka (to i tak nie jest sprawiedliwe, że macie takie święta 2 razy w roku) 2. na rocznicę kupujemy sobie wspólny prezent - album na zdjęcia, bilety do teatru 3. jak powiedziałam mojemu raz, żeby powiesił pranie jak się pralka wyłączy, to przypomniał sobie o tym rano i jeszcze miał pretensje, że mu nie przypomniałam...

Gość wnerwiony.
rozdrażniony dobrze mówi facet też czlowiek i to druga strona medalu,wy oczekujecie a w zamian malo dajecie, bo facet powinien to czy tamto a ja wam powiem nikt nic nie powinien,musi być tak aby było wygodnie obu stronom. W dzisiejszych czasach oczekuje sie od obu stron aby spełniały wiele funkcji np ,tatuś/mamusia,pan/pani domu,kariery i carrery też:P,wysokich zarobków itd itp człowiek nie jest w stanie sprostać tylu wymaganiom i oczekiwaniom bo fizycznie nie da się pogodzić wielu spraw. Trzeba umieć to pojąć i osiągnąć kompromis bo sami się wykańczamy