Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amutna ale prawdziwa

co was wkurza we wlasnych mezach??

Polecane posty

Gość Ja bym zrobiła
obiad tylko dla dziecka - jeśli jest dziecko. jeśli dziecka nie ma - obiadu też by nie było (zjadłabym sama coś, czego mąż nie lubi, faceci często nie lubią rzeczy typu jarzyny, ryby, u mnie nie byłoby z tym problemu, zeby coś takiego zrobić na szybko, czego on się nie tyka - na przykład mieszanka warzywna na patelnię). najpewniej niczego by się nie nauczył, tylko kanapki wpierdalał. a nich wpierdala, czas z obiadu już jest zyskiem dla żony w tym momencie. jak się skończą rzeczy na kanapki, to znów zakupy tylko dla dziecka (jeśli jest dziecko, jeśli nie ma to w ogóle bez problemu).

Gość wnerwiony.
grrrtrrr i bardzo very dobrze i jeszcze sobie wypas zaserwuj:D:D;)

Gość lalalalalalaal
no dobra, tyle że nasi "wspaniali" mężczyźni potrafią siedzieć po pracy od 17 do 24 przed kompem, więc kiedy oni mają mieć czas na te domowe obowiązki? :P

Gość czasami ...
gdy wypije za dużo

Gość wnerwiony.
ja bym zrobiła "...najpewniej niczego by się nie nauczył, tylko kanapki wpie**alał..." ale mnie rozbawiłaś :D:D:D:D dzieki;)

Gość Ja bym zrobiła
To był tylko przykład, bo akurat u mnie nie w tym problem. Dzieci nie mamy, raczej nie gotujemy, sprzątamy jak nam się zachce i to mąż robi więcej, także tu nie problem. Problemy sa gdzie indziej i ja mam coś do niego i on do mnie też.

Gość wnerwiony.
lalalala no dobra ale jak nic wokół niego nie zrobisz przez dzien,dwa...tydzień to w koncu bedzie musial sam nie ma innej opcji

Gość wnerwiony. już nie
w ogóle to już dzieki wam nie jestem wnerwiony:D:D

Gość rozdrazniony
A coś się do rana z tymi ubraniami upranymi stało? Narosło na nich metr pleśni? Sam czasem dopiero rano wyciagam pranie i żadnej awantury o to nie ma a kilka razy była. Potrafię wyprac gotować lepiej niż żona uwaga kucharka z zawodu, nie myslcie sobie że my bez was jesteśmy bezradni a przynajmniej wielu z nas samemu sobie też da doskonale radę. Nienawidzę gdy ktoś wytyka błędy mi kiedy swoich nie dostrzega

Gość wnerwiony. już nie
ja bym zrobiła wiem,ze przykład ale zabawnie ujęte:D

Największą i niezwykle powszechną głupotą kobiet jest oczekiwanie, że ktoś będzie się domyślał czego one chcą i o co im chodzi. Nie będzie. Ludzie mają ciekawsze zajęcia niż próby czytania w myślach, przenikanie maski focha i trenowanie telepatii.

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
rozdrazniony - pochwalilam wczorja, jak w koncu udalomu sie spelnic moja prosbe a takze zawsze, kiedy zrobi dla mnie cos milego

Gość wnerwiony. już nie
rozdrażniony a z tym praniem to też się zgodzę ale wiesz panie zaraz znajdą pięścet powodów dla których trzeba już je rozwiesić:P

Poza tym naprawdę nie przyszło wam do głowy, że spędzanie czasu z wami może być tak zwyczajnie nieciekawe?

Gość lalalalalalaal
pleśń nie narosła, ale pogięły się niemiłosiernie, a tak nie trzebaby ich było prasować. A kto prasuje oczywiście? JA

Gość wnerwiony. już nie
ale jak nie wyprasujesz to po pół h noszenia same sie prostują:D:D:D

Gość nosz cholera
jak się pranie zrobiło to trzeba wywiesić jak się nabrudziło to trzeba sprzątnąć jak się zjadło to trzeba umyć wszystko po to by żyć w przyjemnym środowisku

Gość lalalalalalaal
"no dobra ale jak nic wokół niego nie zrobisz przez dzien,dwa...tydzień to w koncu bedzie musial sam nie ma innej opcji" nie działa, wytrzymałam w takimm syfie przez 2 tyg i już więcej nie mogłam. Jemu nic nie przeszkadzało, nawet pleśń na suszarce do naczyń czy na starym chlebie, którego nie wyrzucił i który przez 2 tyg leżał w szafce

Gość rozdrazniony
Kolejny byk, mężczyźni uwielbiają warzywa:p ja uwielbiam też mi trochę nerwa przeszła ale jak czytałem te wszystkie pretensje to mnie trochę poniosło. Nieładnie z siebie robić ideały a na chlopie tylko psy wieszać

Gość wnerwiony. już nie
nosz cholera wszystko po to by żyć w przyjemnym środowisku--to dość racjonalny argument:) lalalala to dość wysoki próg wytrzymałości ma twój partner:D:D

Gość zupa bez smietany
a moj facet poza tym ze nerwus(i to z byle powodu) to skarb, gdy ma wolne przynosi ma kawke do lozka, posprzata, ugotuje, upierze, z synkiem sie pobawi..prezenty kupujemy sobie wzajemnie..np na walentynki albo wychodzimy na kolacje, czasem rozmawiamy wiecej,czasem mniej..czasem wystarczy nam wspolna kapiel, czasem ogladanie tv w ciszy, dzisiaj nawet chodzil ze mna po sklepach za sukienka;) na kompie siedzi gdy chce cos kupic (czesto ubranka synkowi) albo sporadycznie przeglada motoryzacyjne strony;D

Gość rozdrazniony
Dziwny ten twój facet:p ja bym w syfie za długo nie wytrzymał ale nie popadajmy w przesadny pedantyzm

Gość lalalalalalaal
jeśli chodzi o pranie to była jedyna prośba - wychodziłam, on został w domu, poprosiłam żeby tylko rozwiesił pranie (uwierz wnerwiony, że koszula się nie rozprasuje sama) i miał pretensje, że mu nie przypomniałam. Przecież nie jest małym dzieckiem i do łazienki czasami wchodzi, więc łatwo zauważyć pralkę...

Gość nosz cholera
:D otóż wcale nie musi być racjonalny

Gość wnerwiony. już nie
prawda jest taka,ze i my i kobiety mają swoje wady a umiejętnością wskazaną jest je akceptować wtedy wszystko jest prostsze. Te wady wynikają z inności podejścia do wielu spraw i to trzeba zrozumieć a nie burzyć się na każdym kroku bo to nie prowadzi do niczego dobrego

Gość noooooo, czasami
po prostu wkurza cały on - on sam!

Gość wnerwiony. już nie
nosz cholera otóż wcale nie musi być racjonalny---jak to nie rozumiem? anty komputerowcom pragnę zwrocić uwagę ,że zaraz stuknie nam trzecia godzina jak siedzimy przy kompach:D:D:D:P

Gość lalalalalalaal
nie potrafię jakoś zrozumieć lenistwa? niechlujstwa? a wiem, że on już się tego nie nauczy, więc jak z tym żyć?

Gość rozdrazniony
A jak wam się powie rano że wieczorem chciałoby się loda to też o tym zapominacie, z tą mała różnica że absolutnie nie macie pretensji gdy wam się nie przypomni:p

Gość lalalalalalaal
lód tylko w transakcji wymiennej -> przyjemność za przyjemność ;)