Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betinka_patinka

czy któraś tak miała?

Polecane posty

Gość betinka_patinka

Hej dziewczyny, miałam dostać okres w okolicy soboty (mam rozregulowany cykl), mamy piątek i nic :( od poniedziałku mam bóle podbrzusza, jakby lada moment miało zacząć się krwawienie, bolą mnie również od kilku dni piersi jak na okres i wyskoczyły 2 syfki. wszystko wskazuje na nadchodzący okres, ale mam wrażenie, że on się zakorkował :/ mam też białawy śluź, a powinno być sucho przed samym okresem....czy któraś tak miała? czy może mieć na tą sytuację wpływ to, że w lutym brałam escapelle??

Gość betinka_patinka
?:(

Gość betinka_patinka
halooooooooooooo

Gość może miec wpływ a nie musi
przecież sobota dopiero jutro a TY juz panikujesz, zrob test jeslimasz watpliwosci bo czego oczekujesz od forum?

Myślę że z tym okresem troszeczkę panikujesz,czasem normalny tryb miesiączkowy może zostać zakłócony z błachych powodów.np silny stres,zwykła choroba ,przyjmowanie leków.Zdarza się to zwłaszcza w młodym wieku gdy twóje cyke nie są jeszcze regularne,miałam podobmy problemy,czasami zdarzało się dokładnie tak jak opisujesz parę dni zwłoki a nagle bach leci,zazwyczaj przy nieregularnym cyklu okres jest bardziej obfity,więc bądż dobrej myśli. pozdrawiam