Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welcome in my world..

Kiedy najlepiej iśc do pracy a dziecko dać do żłobka?

Polecane posty

Gość heheheheheh:)
w sumie to wam żal bo dzieci maja tez tate

Gość gsgsgdgdhuejdhbd7373*=*=*:=
Wg kafeterianek dziecko ma tylko jednego rodzica-matke,ojciec jest tylko do zarabiania pieniedzy

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
...

alium dla mnie patologią jest siedzenie w domu z dzieckiem ponad 3 letnim :D ot moja filozofia życia, tak samo jak uważam mocno patologiczne siedzenie na karku rodzicom w wieku 30 lat czy zachodzenie w 1szą ciąże po 35 rż poza tym ktoś tu trafił w sedno DZIECKO MA BYĆ CZĘŚCIĄ ŻYCIA KOBIETY A NIE SENSEM ŻYCIA JEDYNYM

a i jeszcze jedno mam największy żal do swojej matki czego nigdy jej nie wybaczę - nie oddała mnie do przedszkola, przez długi czas nie umiałam się przystosować w szkole bo byłam sierotą społeczną, to było najgorsze z możliwych dzieciństwo z matką w domu :/ co mi po spacerkach we dwoje, co mi po piaskownicy, czy teatrzyku jak nie miałam wytchnienia od matki, jak nie miałam znajomości z rówieśnikami w relacjach bez cienia matki

allium ty to chyba jakas ograniczona jestes:( dla ciebie to wszystko jest albo czarne albo biale..... jesli kobieta ma fajna prace i czuje sie w niej dobrze to logiczne ze nie chce jej stracic a czesto gesto bywa tak ze po dlugim urlopie macierzynskim wypada z gry.....a w dzisiejszych czasach dobrze platna praca to skarb.....skarb ktory zapewnia godziwe zycie rodzinie i uwazam ze mniejsza trauma jest zlobek niz niedozywienie czy smutek kiedy to nie ma sie na nowe buty dla dziecka. jesli kobieta nie ma pracy a moze ja miec w krotkim odtepie czasu po porodzie to tez logiczne ze jej sie lapie bo nie majac prawa do macierzynskiego i wychowawczego ciezko sie bedzie utrzymac. Nie kazdy ma dziedkow chetnych do pomocy czy mozliwosc zatrudnienia niani.Choc wg mnie niania to gorsze rozwiazanie niz zlobek ale to moje zdanie. Oczywiscie sa skrajne przypadki kiedy zdrowa i niepracujaca kobieta decyduje oddac sie dziecko na caly dzien do zlobka.Ale sorry to sa naprawde skrajne przypadki.Bo z tego co sie orietuje(moge sie mylic) to jesli rodzic nie pracuje to nie ma prawa do miejsca w zlobku...takze taka matka musi byc bardzo dobrze zabezpieczona finansowo.Osobiscie nie znam matki ktora mogac zostac w domu oddaje dziecko do przedszola tylko po to zeby samej siedziec na dupie przed kompem...... Ja posylam moja corke bo zamierzam sie dalej sie rozwijac.Moge zostac z dziecimi w domu nawet do polowy 2014 ale nie wyobrazam sobie siedziec na d.pie Juz powoli wariuje i z braku sensowneggo zajecia zagladam na kafe:P

[zgłoś do usunięcia]o-gryzek alium dla mnie patologią jest siedzenie w domu z dzieckiem ponad 3 letnim ot moja filozofia życia, xxxxxxx zgadzam sie :) xxxxxxxxxxxxx a i jeszcze jedno mam największy żal do swojej matki czego nigdy jej nie wybaczę - nie oddała mnie do przedszkola, przez długi czas nie umiałam się przystosować w szkole bo byłam sierotą społeczną, to było najgorsze z możliwych dzieciństwo z matką w domu :/ co mi po spacerkach we dwoje, co mi po piaskownicy, czy teatrzyku jak nie miałam wytchnienia od matki, jak nie miałam znajomości z rówieśnikami w relacjach bez cienia matki xxxxxxxxxxxxx tu tez sie z toba zgodze i dodam jeszcze ze to wasnie przez takie wyobcowanie i przebywanie caly czas w towarzystwie jednej os doroslej sprawia ze niania wydaje mi sie wiekszym zlem niz przedszkole czy zlobek

Gość Kot kto kot
allium Ty mazs kobieto wielki problem w sobie, z tego powodu że siedzisz w domu..serio..nawet nie chce mi się tu rozpisywać, po prostu masz problem :) i tak tego nie zrozumiesz...może za ileś lat :)

Gość tak na marginesie
allium pracuje i nie ma małych dzieci