Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr S.

Pytanie do kobiet - Co kupić fizjoterapeutce w podzięce?

Polecane posty

Gość Piotr S.

Cześć. Pytanie mam pytanie raczej do kobiet Miałem zajęcia rehabilitacyjne w Szczecinie z fizjoterapeutką. Przez półtora miesiąca cierpliwie ze mną ćwiczyła i miałem z nia zajęcia fizjo terapeutyczne. W przyszły piątek mam ostatnie zajęcia i chciałem jej coś kupić w ramach podziękowania. Co myślicie, że będzie odpowiednim prezentem? Kwiaty? Czekoladki? Może coś innego? ja Właściwie niewiele o niej wiem, jest ładna, strasznie fajna i ma 29 lat. Ja 30. Chciałbym, aby nie było to nic jakiegoś wielkiego ale jednocześnie pokazywało, że jestem jej wdzięczny za dużą pomoc w doprowadzeniu mnie do stanu użyteczności. Pozdrawiam Piotrek

Gość Piotr S.
Nie potrzebuje go, widziałem jej chłopaka (?), albo męża. Wysoki, postawny, jakieś 190 cm, czarnoskóry... myślę, że wibrator byłby dlatego bez sensu.

Gość DUBLINHHEEHH
moim zdaniem karnet do spa bylby idealny... albo karnet na masaz... ona duzo uzywa rak, to ciezka praca i takie cos jej sie przyda. oczywiscie plus piekny bukiet kwiatow i bombonierka.

Gość koteg300034
moim zdaniem właśnie jakąs czekoladę bądz jacka danielsa, ja byłabym mega ucieszona z jacka.

Gość Piotr S. (autor wątku)
hej drugi post w tym temacie nie jest mój... Hm ale nie wszyscy lubią whiskey, ona może nie lubić, poza tym może w ogóle nie pić alkoholu , wiesz jest fizjoterapeutką może prowadzić aktywne życie raczej. A jakie czekoladki są dobre na taki prezent? coś jak merci?

Gość Ale masz problem!
Czy nie wystarczy powiedzieć tylko DZIEKUJĘ? :D Łapówkarstwo podlega karze.Przecież otrzymuje wynagrodzenie za swoją pracę.

Gość Piotr S.
Jakie łapówkarstwo?? Zwykła wdzięczność.

Gość monika_dzdzo
jak dla mnie kosmetyki nie bardzo bo mozesz nie trafic np w gusta albo kupic cos na co ma uczulenie etc. czekoladki, kwiaty będą super :) sama dbam o linię ale takie rafaello zawsze chętnie wciagnę :D