Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiona_narzeczona

W sierpniu ślub, a ja go dziś wywaliłam z mieszkania!!!

Polecane posty

Gość tak.tak.tak.
ciekawe jaka bylaby reakcja twojego faceta gdyby to przeczytal co tu napisalas

Gość różowybez
No i bardzo dobrze,u nas tez po wojnie.Wczoraj nasłuchałam się ,że cały czas tylko zapierdalam na szmacie w domu,a on posprzątałby to samo w pól godziny.MAm dosyć,rzuciłam tym wszystkim wczoraj koło południa.Nie robie nic,nie sprzatam ,nie gotuje.Siedzie,oglądam tv,internet.W domu syf,obiadu nie ma.A on chodzi i zagląda.W doopie to mam.

ale w DaGrasso podają świetną pizzę, i wolę by mój facet zabierał mnie do tej pizzerii i sprzątał po sobie, co zresztą robi, niż zabierał do drogich restauracji i zostawiał obsraną szczotkę do kibla. Współczuję Ci, bo mieszkam ze swoim facetem od 5 lat, po pół roku bycia ze sobą i jest świetnie.

ale tak, to prowo na 100%, bo rzeczywiście za soczyste, za szczegółowe i jak na te nerwy to nie opuściła żadnej ś ć ą ź ż, ale zabawne, więc na plus

Gość ukkhgjn
To żadne prowo! Samo życie...

Gość do autorki....................
dobrze się czytało, szkoda że już się nie odzywasz

Gość fan złotowłosej
Ja zrozumiałem, że nie jest doktorantem, a doktorem, więc już taki biedny chyba nie jest. Pasożyt bez honoru jak widzę, bo jak można żerować na swojej kobiecie (chyba tylko mu była potrzebna jako pomoc domowa, kucharka i sprzątaczka). Facet z honorem powinien płacić za wszystko, od mieszkania po jedzenie. Ciężko mi uwierzyć, że ludzie wykształceni, tak mogą się zachowywać, ale jak kobiety głupie i nie widzą oczywistych znaków (co innego gdy ktoś wydaje rozsądnie kasę bo ma mało, a co innego gdy zwyczajnie dusi grosz), to mają.

Gość do autora....................
ma zrobiony doktorat więc jest doktorem nauk humanistycznych ........... to nie jest lekarz

Gość sylwasteczkowskaolga wyslesz
wnerwionanarzeczona jezeli to prawda to faktycznie trageda.....a usmialam sie z twoich opisow ze ho ho))) to czytajac o tych waszych facetach zaczne swojego doceniac bo porownujac to aniol, czysty, z dobrym sexem, dba o dzieci a ja idiotka sie go czepialam o byle drobiazg....

Gość fan złotowłosej
Ja to (o doktorze) napisałem w sprawie wypowiedzi Henia cyt: "Jak doktorant ma pewnie kilka setek stypendium to nic dziwnego Kiedyś taki doktorant przywiózł nam pizze do kanciapy jak stawialiśmy market pod wawą...",. że niby taki to nie ma kasy.

Gość podoba mi się postawa autorki
brawo dobrze zrobiłaś,i faktycznie nie ma sensu dalej tego ciągnąć,oby więćej było tak odważnych kobiet i mężczyzn też.Niech sobie trafi na podobną do siebie ibędą wtedy żyli długo i szczęśliwie w syfie.

Gość oj znałam takiego doktoranta
co prysznic brał 2min a po prysznicu tzw.tonę wylewał na siebie perfum,a toaleta po nim to szkoda opisywać.Iteż żerowanie na panience tylko żejej to odpowiada.chyba jest taka sama.

Gość sporo
kobiet swoich facetów "wychowało" - w tym nasze mamy, ciocie, sąsiadki itp.. często słyszałam też że pary do roku czasu a nawet dłużej się docierają jesli widac ze facet jest smierdzacym leniem i nic z tym nie robi to faktycznie nie pozostaje nic innego jak dac mu kopa :)

Gość szkoda................ szkoda
że już nie piszesz tak fajnie się czytało, może coś jeszcze się dzieje?

Gość ciekawe co
słychac u autorki ? :)

Gość skyli
autorka widac babeczka z jajkami (sorry). zapowiedziala ze bedzie ostatni post i...zamilkla (choc szkoda)

Gość gwoli wyjasnienia
A moze sie jednak odezwiesz autorko?

Gość Jakiś chłopak
Już Cię lubię i mogę godnie zastąpić tego typa.

Gość gwoli wyjasnienia
Autorka pewnie juz dawno w udanym zwiazku i kot tez najedzony :D wiec nie ma i o czym pisac.

Gość gość
Brawo Autorko! Mam nadzieję, że znalazłaś odpowiedniego mężczyznę i jesteś szczęśliwa.

Gość gość
Wniosek jest jeden, walić brudasów po łbie..szczotką od kibla, przez nich uźywaną:)

Gość gość
To trzeba az zmarnowac 2 lata, zeby dojsc do takich wnioskow co do swojego partnera? A wczesniej to kibel myl, byl rozrzutny finansowo i kupowal sobie sam jedzenie?

Gość gość
autorka chwali sie na jakich mezczyzn zwraca uwage brawo

Gość gość
autorka ma sklonnosci d****arskie. Znajdz sobie sponsora jak ci tak zle placic za swoje rzeczy.

Gość takijeden666
kooorfa autorki już nie ma od 4 lat :) ale szczerze... nie chciałbym takiej baby

Gość gość
Taki jeden, masz dziewczynę, czemu jątrzysz? Autorka miała wyjść za brudasa i skąpca? Ty byś się ożenił z taką fleją? Nie wierzę.

Gość takijeden666
ok facet tez udany, takiego tez bym nie chciał, ale kobietom nie ufam. Ps. mam dziewczynę. :)

Gość gość
I super, też bym wywaliła smierdziela. ble!...