Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

Jak kobieta patrzy na wierzącego faceta (nie mohera)

Polecane posty

Gość fwetrfq3
Jeśli jest prawdziwym katolikiem - a więc nie uznaje antykoncepcji, seksu przedmałżeńskiego, nawet zwykłych pieszczot, które prowadzą do pożądania będącego wg kościoła grzechem, jeśli dzieje się to przed ślubem - to dla mnie jest skreślony - głównie za bycie bezmyślną owcą, która przyjmuje wszystko bezrefleksyjnie, nie rozważając we własnym sumieniu czy coś jest złe czy nie, tylko przyjmuje bo ksiądz powiedział, że jest złe, więc jest 🖐️

Gość STELLE
a w co wierzącego?

Ja jestem wierzący, ale nie jestem katolikiem. Jestem antytrynitarzem, czyli chrześcijaninem nie uznającym trójcy św

Gość mam na imię Ela
Co za brednie wypisujesz Ty z 21;39. To ja Ci powiem, jeśli chodzi do Kościoła bo wierzy w coś tam jeszcze poza kasą, sexem i czymś tam jeszcze- wierzy w Boga, to znaczy, że nie jest bezmyślną masą nastawioną na konsumpcjonizm i hedonizm. Wielu chodzi do Kościoła, ale czy dochowują swojej wiary? To już inna para kaloszy.

Gość dcfesvfse
chciałabym takiego faceta

Gość fwetrfq3
mam na imię Ela - całkowicie nie zrozumiałaś - mówiąc o bezmyślnych owcach kościelnych nie miałam na myśli nic o henistycznym podejściu do życia, tylko o bezrefleksyjnym przyjmowaniu rzeczy podawanych przez kościół - i właśnie to głównie mi się nie podoba- przymus akceptowania domatów kościelnych, poza tym nie można samemu decydować o tym, co jest złe, nie można tego przemyśleć, samemu ocenić - tylko z góry zakładać, że coś jest lub nie grzechem i uznawać to za pewnik

Gość dsfsdfewe
wierzący to pewnie bez seksu przygodnego i bez zdradzania partnerki więc jest skreślany od razu bo takich dzisiejsze kobiety nie chcą

Gość gość
ja skreślam bo sama jestem niewierząca więc związek z takim mężczyzną w moim przypadku jest bez przyszłości :)

Gość gość
Nigdy w życiu takiego dewota.

Gość gość
dsfsdfewe wierzący to pewnie bez seksu przygodnego i bez zdradzania partnerki więc jest skreślany od razu bo takich dzisiejsze kobiety nie chcą ggggggggggggggggg Zgadzam się kobiety takich nie chcą. Gdyby takich chciały to nie byłoby tyle skrzywdzonych czy zdradzanych kobiet.

Gość gość
dsfsdfewe wierzący to pewnie bez seksu przygodnego i bez zdradzania partnerki więc jest skreślany od razu bo takich dzisiejsze kobiety nie chcą ggggggggggggggggg Zgadzam się kobiety takich nie chcą. Gdyby takich chciały to nie byłoby tyle skrzywdzonych czy zdradzanych kobiet.

Gość lilialuiza
Jeśli jest naprawdę wierzący, czyli nie tylko chodzi do Kościoła, ale i słucha Go, to cudownie:)

lars urlich nieeeee co ma wiara do erekcji:Ptyle ze po fakcie poleci do ksiedza blagajac o rozgrzeszenie:P

Gość gość
Wyszłam za takiego za mąż naście lat temu. Jest cudownym mężem, mądrym ojcem, uczciwym człowiekiem. Mój najlepszy przyjaciel przede wszystkim.

dla niewierzącej facet wierzący nie jest interesujący z wielu powodów . Dla wierzącej niewierzący tak samo mało atrakcyjny :) Dlatego Pismo zaleca nie wiązanie się z poganami małżeństwem .