Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Opowiem wam o swoim dzisiejszym dniu

Polecane posty

Jedzenie -06:00 - 10 kanapek z szynką i pomidorem -06:15 - 2 kilo jabłek -06:30 - 2 kilo bananów -07:10 - 1 kilo mandarynek -07:30 - 2 kilo truskawek -07:45 - 1 kilo winogron -08:00 - Serek homegenizowany truskawkowy, jogrut dano bananowo-truskawkowy 08:30 - Hamburger, Chesburger, Kebab, Tortilla 09:00 - Pizza z serem,szynką i pieczarkami 09:15 - Jajecznica z boczkiem z 35 jaj 10:00 - 35 pączków, 40 drożdżówek z czekoladą i 10 kanapek z nutellą 11:30 - Zupa ogórkowa, zupa pieczarkowa z makaronem, żurek z grzybami i ziemniakami, zupa pomidorowa z ryżem 11:40 - kotlet schabowy,ziemniaki, kapusta zasmażana 12:00 - devolay, frytki i surówki polane sosem chili 13:00 - 28 czekolad (milka, alpen gold-orzechowe) 14:00 - 3 jajka na miękko 15:00 - Wątróbke polaną sosem unclu bench słodko-kwaśnym,pikantnym, później wątróbke z cebulką 16:00 - Tort tiramisu, czarny las, jadzia, 3bit, ambasador, ciasto wiśniowe - ciasta kupione w cukierniach 17:00 - Snickersy, knopersy, princesse, góralki - po 5 sztuk każdego, jescze chyba po drodze obejrzałam pamiętniki z wakacji 18:50 - Oglądałam w internecie lokatorów, sąsiadów, luz marie, posłańca szczęścia, fiorelle, trędowatą, graczyków, rodzine zastępczą i kiepskich. Wypiłam przy tym 4 tigery, 2 cole i 4 opowania chipsów lays paprykowych. 19:30 - 4 parówki, 2 kanapki z masłem 20:00 - Merci oraz cukierki lodowe 21:00 - Bita śmietana z lodami, sosem oraz owocami 22:00 - Wypiłam 20 herbat i 2 kawy. Oprócz tego dzisiaj za cały dzień wypiłam tigery,cole, 2,5 litra spritu oraz te herbatki. 23:00-do chwili obecnej gram w milionerów i podjadam czekoladki :) oraz siedzę na fb, nk, kafe, o2 itd :)

Gość tftftfr
I tylko zarles caly dzien? W ogole wiadomo, ze to sciema jest :D No i ten nick - ukryta prawda hahahahaha

Gość gdybyś tak dużo żarła
to mogłabyś już się chyba podać do księgi guinessa :o