Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madagaskar_09

W koncu wlosy zaczely mi rosnac :)

Polecane posty

Gość Madagaskar_09

Od kilku lat moje wlosy staly w miejscu, ani 1 cm mi nie urosly w dodatku cienkie i lamly sie, bralam belisse rok inic potem vitapil i nic, jakies maseczki z jajka, drozdzy i nic, ale teraz przez 6 miesiecy wystrzelily dobrych 10cm, zgestnialy i sa grube, nielamia sie i nie wypadaja:))) a stalo sie to dlatego ze odrzucilam wszelkie suplementy, odzywki, a zaczelam zdrowo jesc! codziennie jem malo ale duzo roznorodnych rzeczy, obowiazkowo salatki, ale nie tak ze zielenine skrapiam oliwa a potem chodze glodna tylko porzadne salatki, z przynajmniej 15 skladnikow, jem duzo cebuli, pora, buraczkow, dodaje ziaren itd chodze najedzona i wiem ze mam max witamin, jem duzo zup, nawet zabielanych to nic nie szkodzi ze sie utyje jezeli jedyny tluszcz w ciagu dnia to lyzka smietany w zupie, w kazdym razie chcialam sie tylko podzielic moimi doswiadczeniami :::)

Gość super fajnie ale ja nie ma
m tyle kasy zeby kupowac drogie warzywka:(

Gość next to me...
włosy cały czas rosną , tyle ,że to ile Ci urosną zależy od ilosci wypadanych włosów bo jeśli np bys miała włosy do łopatek to nie jest tak ,że stanęły Ci w miejscu tylko jeśli osiagna odpowiednia długośc nie wytrzymuja i wypadają

Gość next to me...
a raczej nie od ,, ilosci wypadanych włosów " tylko od cyklu zyciowego włosa

Gość ,mlmlm
dolaczam sie do tematu, jako ze mam takie same doswiadczenia jak ty. Kiedy zaczelam zdrowo sie odzywiac moje wlosy znacznie sie poprawily mimo, ze nie z powodu wlosow zmienialm jadlospis. Poprawa ich kondycji okazala sie fajnym efektem ubocznym powiedzmy. Tez jem bardzo duzo ziaren-pieczywo pelniziarniste a takze same ziatna slonecznika. masa warzyw,-surowych i gotowanych na parze, owoce. Co do wlosow-jak tylko osiagaly dlugosc do polowy piersi musialam scinac koncowki bo robil sie puch. A teraz sa dluzsze i nadal zdrowe, nie rozdwajaja sie. Wlosy sa blyszczace i gestsze

Gość Madagaskar_09
to dziwne bo przez kilka lat staly mi w miejscu mialalm ta sama dlugosc, jak czesalalm to same opilki lecialy tak sie lamaly, ateraz mam geste mam duzonowych wyrastajacych wloskow, do tego z dlugosci przez tyle lat do ramion mam teraz do polowy plecow, dziwne

Gość emilka24444444444
mnie też wystrzeliły , na wiosne chyba bo innej przyczyny nie widze :

Gość ,mlmlm
next to me- wlosy rosna caly czas, tyle ze jak ktos ma rozdwajajace sie koncowki to wlosy zacznaja sie kruszyc-znaczy sie te koncowki, stad wrazenie ze nie rosna

Gość next to me...
,,to dziwne bo przez kilka lat staly mi w miejscu mialalm ta sama dlugosc, jak czesalalm to same opilki lecialy tak sie lamaly, ateraz mam geste mam duzonowych wyrastajacych wloskow, do tego z dlugosci przez tyle lat do ramion mam teraz do polowy plecow, dziwne " bo może rosnie Ci ich więcej po prostu ,ale włosy rosną cały czas bo gdyby tak nie było to bys szybko wyłysiała biorac od uwagę ,że część włosów codziennie nam wypada :)

Gość next to me...
koncówki też moga być przyczyną ,ale też codziennie każdemu wypada od mniej więcej 30 do 100 włosów dziennie, jeśli wypada ich mniej to logiczne ,że będą dłuższe

Gość Madagaskar_09
Np. moj jadlospis wyglada tak: 1 dzien: * gotowny brokol z bulka tarta na masle, *salatka: czerwona cebula, papryki, pomidor, ogorek, ser bialy, albo feta, oliwa z oliwek, ocet winny, moge jesc to caly dzien, 2 dzien: *rosol, *piersz rosolu duszona z warzywami z przyprawami, to wszsytko na caly dzien, 3 dzien: *salatka:por, ser zolty, kukurydza, szynka,troche smietany z majonezem, solpieprz, * tunczyk z puszki wrzucony na patelnie, podsazany z pomidorami i koncentratem, oliwki czarne takie cos zryzem i tyle na caly dzien

Gość Madagaskar_09
tam w salatce mial byc *por