Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lubiękawę

moja mama nienawidzi ojca mego dziecka

Polecane posty

Drogie kafetarianki! Mam ogromny problem.Będziemy mieli z chlopakiem dziecko. Jestesmy razem 6 lat i narazie slubu nie planujemy.Miedzy nami uklada sie tak jak powinno,jednak problemem jest moja matka.Nie akceptuje go bo uwaza,ze jesli pochodzi Z rodziny nie cieszacej sie slawa,to z nim tez cos musi byc nie tak.Kochamy sie i nic nam na przeszkodzie nie stanelo jak narazie zeby byc razem,jednak moja mama robi wszystko aby mnie zdolowac,tym bardziej,ze jestem w ciazy.odkad dowiedziala sie,ze bedziemy mieli dziecko traktuje mnie jak intruza w domu,potepia,bez przerwy praktycznie mowi ze bede miala zle.W swieta Wielkanocne bedac w gosciach obgadala i mnie i jego z najczarniejszej strony.Rodzina stanela po mojej stronie,jednak matka i siostra-gimnazjalistka naokraglo potepiaja mnie,dogaduja,nawet stracily szacunek.Widzi to kazdy od mlodszego rodzenstwa po obcych ludzi,ktorzy nie sa slepi na jej zachowania.Nawet raz nie zapytala o dziecko i otwarcie powiedziala,zebym nie liczyla na pomoc od niej.Nie oczekujemy tego,bo mam mlodsze rodzenstwo,ale takze dlatego,ze do konca zycia by nam wymawaialakazdą zlotówkę,ktora oddalaby w nasze ręce.POmozcie.Co mam z tym zrobic ? jak do tego podejsc ?Ona nie chce go widziec w domu,on tez jej nie znosi.Tym bardziej,ze tratuje mnie tak jak traktuje.Przez pewien czas dochodzilo miedzy mna a nia do tak strasznych aantur,ze myslalam,ze nerwicy sie nabawilam...Jak rozwiązałybyscie ten problem ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować