Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vive...le

Francja zalegalizowała 10minut temu homomałżeństwa

Polecane posty

Nie nie nie chciałam zobaczyć twoją odpowiedź i twojej koleżanki. Nie to jest nienormalne!!!! Małżeństwo zawarte przed Bogiem dotyczy wyłącznie kobiety i mężczyzny. Użytkownik !offerma ma bardzo dużo racji. Popieram jego argumenty w 100%. Madziu nie czytaj dosłownie moich wypowiedzi:-)) czasem lubię żartować

ciasnote umyslowa to prezentujecie wlasnie wy. taki totalny zascianek, I przekonanie, ze jak sie nie bedzie super trendy I tolerancyjnym, I jak sie nie bedzie potwarzac slepo tego, co mowia w mediach, to jest sie out of date I pass. a tymczasem wlasnie brak samodzielnego myslenia, nonkonformizmu, asertywizmu, ugruntowania we wlasnych przekonaniach I swiatopogladzie, oportunizm I relatywizm moralny- to jest totalny zascianek I dowod na uzaleznienie od opinii innych. I podejrzewam, ze tak naprawde nikt z was tutaj piszacych 'swiatowych' nie ma nawet wsrod znajomych zdeklarowanych homoseksualistow, nie wychylilo nosa poza swoja stodole I w dupie bylo I gowno widzialo, mowiac waszym jezykiem, tak zebyscie zrozumieli - ale najwiecej szczekacie o nowoczesnosci I obyciu.

Gość Iikaaa
Matka pedofilka? A jaki jest procent kobiet pedofilek? A jaki mężczyzn? No chyba widać różnice.

właśnie o to chodzi że "zboczenie" i "przestępstwo" nie mają ze sobą nic wspólnego. jak facet gwałci kobietę to (o ile nie chodzi o samą przemoc a o seks) nie jest zboczeńcem tylko przestępcą. wyobraźmy sobie sytuację dwóch facetów którzy odbyli stosunki seksualne z kobietami poniżej 15 roku życia. obaj są przestępcami bo jest to zakazane przez polskie prawo. ale jeden z nich przeleciał laskę poznaną na dyskotece, wymalowaną i "rozwiniętą" tak że wyglądała na starszą. podniecały go jej piersi, biodra, usta i wszystko to co każdego normalnego faceta podnieca w kobiecie. czy jest zboczeńcem? oczywiście że nie. czy jest przestępcą? tak, o ile zdawał sobie sprawę że ona ma mniej niż 15 lat. no i mamy drugiego który dorwał dziewczynkę która wyglądała jak dziewczynka. podniecało go w niej to że jest dzieckiem, wygląda jak dziecko i zachowuje się jak dziecko. ten ewidentnie jest zboczeńcem.

" !offerma najgorsza jest odpowiedzialność zbiorowa, wszyscy winni, bo złe jednostki tam występują" x raczej to zamelduj twoim koleżankom które cię tak ochoczo popierają. u jednej z nich to w każdym poście widać jak ma nasrane w głowie, proszę bardzo: x "homofob=katol Spod palcy mi to wystukałaś ale to taki kraj niestety."

Popieram mi mala. Bardzo madre i przemyslane wpisy🖐️ Z drugiej strony klasyczne lecznie kompleksu prowincjusza "zagranica".

Gość Zaraz dojdzie to tego, że
[zgłoś do usunięcia]Iikaaa Matka pedofilka? A jaki jest procent kobiet pedofilek? A jaki mężczyzn? No chyba widać różnice. 4 Kobiety pedofilki istnieją tylko do tej pory nikt nie nie uznawał za złego jak kobieta się zbyt "opiekowała" dzieckiem. Nawet do teraz sporo osób nie widzi nic złego w tym, że kobieta przewija cudze dziecko a jak facet to robi to od razu afera. Tak samo w przedszkolach jak kobieta jest zbyt blisko z dzieckiem mało kto reaguje a jak dziecko lubi bardziej pana nauczyciela to już są jakieś podejrzenia. To się nazywa dyskryminacja ze względu na płeć!

!offerma w większści mediów homofobia jest rozpowszechniana a nie ganiona, częściej słychać: wybić gejów i lesbijki, niż:homoseksualizm jest ok. Więc jeśli ktoś tu ulega wpływom owych autorytetów to nie jestem to ja. Ale Ty kochasz mnie nienawidzić więc nie żałuj sobie:)

spod palcy jej wystukała, no. I czego mozna oczekiwac po analfabetach wtórnych?

Maciek B. Popieram mi mala. Bardzo madre i przemyslane wpisy Z drugiej klasyczne lecznie kompleksu prowincjusza "zagranica". Zapewniam, że ta metoda jest nieskuteczna, bo tabu jest o wiele silniejsze :(

Gość Iikaaa
Offerma, nie ma co sie dla tych "luźnych" umysłowo tak produkować. Nie potrafią zrozumieć prawdy i rzucają populistycznymi hasłami. Każdy kto powie coś na geja to homofob, taki piękny wyraz homofob-usłyszeli a teraz powtarzaja. Bo "naucz gowniarza a chodzi i powtarza" :-D "Bo od homofobii gorsza jest tylko homofilia" :-D

"częściej słychać: wybić gejów i lesbijki, niż:homoseksualizm jest ok." x a konkretnie to gdzie takie rzeczy "słychać"? jakiś przykład może z tej "większości"? bo np zadeklarowany homoś pan michał piróg bryluje w całym tvnie, to samo pan biedroń czy pan krystian legierski. a gdzież ty widzisz tych "homofobów"?

z_Koneksjami_ tak jak dla was gej jest pedofilem. ZACNIE zapewniam Cię, że dla wielu gej, trans, pedofil, gwałciciel to ta sama osoba, wiem, bo za takiego mnie mają :-)

Gość no to jeszcze niemcy
i polska tusk przepchnie ustawe bo merkel mu pogrozi palcem. A jesli nawet nie to kolejny rzad to zrobi to nieuniknione swiat jest postepowy , polska tez byc musi.

Gość fdsgfdsgew
czemu niby osoby homoseksualne nie mogłyby wychowywać dzieci ? podajcie kilka racjonalnych powodów.

przypomnę też pana posła węgrzyna z PO który za żart że "chętnie by popatrzył na lesbijki" został usunięty z klubu platformy. gdzież więc ta "homofobia"?

"czemu niby osoby homoseksualne nie mogłyby wychowywać dzieci ? podajcie kilka racjonalnych powodów." x ponieważ do prawidłowego rozwoju dzieci potrzebują mamy i taty a nie dwóch "tatów" albo dwie "mamy". gdyby nie potrzebowały to bylibyśmy obojnakami. ślimaki nie potrzebują.

21:30 [zgłoś do usunięcia] fdsgfdsgew czemu niby osoby homoseksualne nie mogłyby wychowywać dzieci ? podajcie kilka racjonalnych powodów. xxxx a dlaczego powinny? podaj kilka racjonalnych powodow:)

z_Koneksjami_ Grzesław doskonale o tym wiem. Mam kilku znajomych/znajome homo. Znam jedną osobę CD i wiem że lekko nie ma co to CD, incjały?

Gość fdsgfdsgew
!offerma "czemu niby osoby homoseksualne nie mogłyby wychowywać dzieci ? podajcie kilka racjonalnych powodów." x ponieważ do prawidłowego rozwoju dzieci potrzebują mamy i taty a nie dwóch "tatów" albo dwie "mamy". gdyby nie potrzebowały to bylibyśmy obojnakami. ślimaki nie potrzebują. 45 Dzieci wychowują się w rozbitych rodzinach gdzie matka i ojciec są. Są też oboje rodzicie razem ale występuje patologia. więc odpada twój argument

"czemu niby osoby homoseksualne nie mogłyby wychowywać dzieci ? podajcie kilka racjonalnych powodów" Dlatego, ze kazdy czlowiek dla prawidlowego rozwoju psychicznego, spolecznego itd musi miec wzorzec meski i kobiecy. Dzieci z niepelnych rodzin zazwyczaj maja rozne odchylenia. Nie zawsze, ale czesto jest im trudniej w zyciu. Podobnie dzieci wychowywane przez pary homo: wieksza liczba patologii, alkoholizmu, narkomanii, samobojstw. Po prostu nie moga sie pozniej takie osoby odnalezc jako normalni ludzie. I dlatego wlasnie adopcja przez takie pary jest bledem i ciosem w te dzieci wlasnie, a wynika wylacznie z egoizmu tych par, ktore chca na sile sobie same i innym udowodnic, ze sa "normalna rodzina". Niestety kosztem tych dzieci.

Gość fdsgfdsgew
zresztą mogą być osoby zastępcze - wujek, kolega mamy, pan nauczyciel w przedszkolu, pani w przedszkolu, ciocia, babcia dziadek itd.

@Grzeslaw: ja Ci niczego nie wciskam, ale przebieranie sie w damskie ciuchy jest dla mnie dziwne. Nie obraz sie, ale takie mam zdanie. Jak chcesz, to sie przebieraj, ale nie angazuj w to ludzi, zeby Cie popierali i mowili, ze tak trzeba robic. Przeciez w domu mozesz sobie ubierac co chcesz:)

Gość fdsgfdsgew
co to znaczy "normalna rodzina" wystarczy kobieta i mężczyzna? Ojciec alkoholik matka dziwka i co wzorce są i to jak cholera. Wzorce to nie muszą być rodzice zresztą już mało które dziecko uznaje rodziców za wzorce. dzieciaki siedzą w internecie albo kolegów starszych mają za wzorce

Homoseksualiści się rozbetwili, ale są tacy normalni jeszcze, którzy tylko wkurwiają się na lewaków, bo lewacy antagonizują społeczeństwo przeciwko im.