Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vive...le

Francja zalegalizowała 10minut temu homomałżeństwa

Polecane posty

"Zboczeńcem może być każdy bez względu na orientację." x ale pederaści nimi po prostu SĄ a nie MOGĄ BYĆ. jest tylko jedna "orientacja" a reszta to są po prostu zboczenia. i nie ma naprawdę istotnego znaczenia czy chłop lubi się gzić z drugim chłopem, dzieckiem czy owcą. pamiętajmy że przestępstwem nie jest pedofilia a CZYN PEDOFILSKI. więc pedofil nie "folgujący" swojemu zboczeniu i nie wykorzystujący dzieci nie jest przestępcą bo fakt że go dzieci podniecają nie jest przestępstwem, nic na to poradzić nie może. ponoć się nie da tego wyleczyć tak samo jak i nie da się wyleczyć homoseksualizmu. x więc pedofil nie popełniający przestępstwa niczym się nie różni od homoseksualisty. obaj mają patologiczny popęd seksualny. powszechnie nazywa się to ZBOCZENIEM.

jak to "nie mając merytorycznych argumentów", przecież są tu dwa twoje posty. oba wyjątkowo kretyńskie i prostackie.

jak to nie mam merytorycznych argumentów, kretynko? twój wpis był merytorycznym argumentem, niestety tylko na twój kretynizm własnie:) I tak, na jego podstawie, nazywam cie kretynka.

z Koneksjami brawo za zdrowy rozsądek. Drogi !offermo współczuje ciasnoty umysłowej. Czarnych też byś pewnie wybił?

Gość Iikaaa
Jak dla ciebie mogę być polaczkiem a nawet czeczeńcem (choć to nabiera teraz nowego znaczenia) co nie zmienia faktu że większości pedofile to właśnie geje a więc dzieci będą pozostawione same sobie w razie molestowania czy gwałtow. Ktoś słabo widzi lub czyta :-D

Gość dfv bgfbngfbfg
Gej chce dorosłego faceta lesbijka dorosłą kobietę pedofil chce dziecko 3 Ludzie jak można między osobami homoseksualnymi a pedofilami i pedofilkami stawiać znak równości? Mając takie myślenie to można stawiać znak równości między aseksualnymi (seksu nie uprawiają) a pedofilami. Kompletna głupota.

"z Koneksjami brawo za zdrowy rozsądek. Drogi !offermo współczuje ciasnoty umysłowej. Czarnych też byś pewnie wybił?" x jak rozumiem to jest najbardziej "merytoryczna odpowiedź sił jasności i postępu" na jaką was stać :D

Bardzo dobrze. Teraz Polska. Człowiek ma prawo do szczęścia!!!!! Offerma chcesz leczyć zacznij od księży!! Bo tam pederastów jest najwięcej.

"Gej chce dorosłego faceta lesbijka dorosłą kobietę pedofil chce dziecko " x a zoofil kozę. wspólnym mianownikiem jest to że są zboczeni. ze ich popęd seksualny nie jest ukierunkowany tak jak powinien tylko w sposób patologiczny. a jak powinien? ano tak żeby były z tego dzieci, po to, drodzy państwo mamy popęd seksualny. nie tylko zresztą my ale pieski, kotki i rozmaite inne skowyrtki też. i jeżeli popęd seksualny jest ukierunkowany na cokolwiek innego (np dziurę od sęka) to jest patologiczny. i nie ma znaczenia fakt czy obiekt który zboczeńca pociąga jest "dorosły" czy dorosły nie jest.

homoseksualizm jest odchyleniem od normy, I nie jest to zadna potwarz ani obraza kogokolwiek, tylko czysty naukowy fakt. jak rowniez faktem sa statystyki, ze w przewazajacej wiekszosci do czynow pedofilskich dochodzi wsrod tych odchyłów wlasnie, czyli homoseksualizmu. odchyl, zaburzenie to taka rownia pochyla - prowadzi do kolejnych wystepków, tak jak uzalezenieni od narkomanii czesto dopuszczaja sie prostytucji, kradziezy itd, w poszukiwaniu srodkow do odczuwania dalszych I nowych bodzcow (bo amfa przestaje wystarczac I trzeba dac w zyle, itd), tak zboczency dopuszczaja sie coraz to nowych wykroczen na tle seksualnym wlasnie. oczywiscie to tylko generalizacja, ale niestety prawdziwa I podparta wiedza I faktami.

Gość Marcepanowa......
Cieszy mnie ten fakt

"Offerma chcesz leczyć zacznij od księży!! Bo tam pederastów jest najwięcej. " x być może. faktycznie istnienie celibatu może przyciągać do stanu duchownego ludzi którzy z popędem seksualnym mają "coś nie tak". ale ja nie mam ochoty nikogo leczyć, niech sobie kopulują z kim chcą. tyko nie zgadzam się na to żeby patologia miała prawa takie jak normalna rodzina (małżeństwo).

dfv dla mnie to też czarna magia ale winna jest temu wspomniana już przeze mnie ciasnota umysłowa ale z tym się nic niestety nie da zrobić.

Uważam, że każdy ma prawo do szczęścia. Jestem za tym aby ludzie wiązali się w pary i żyli w szczęściu wartościoami!!!!!!!!!!

A mnie cieszy fakt, homo coraz skutecznej walczą o swoje, kiedyś przestanie to być dziwne, a może będzie można zbadać się w młodym wieku, by znać wcześnie swoją orientację :-)

" dfv dla mnie to też czarna magia ale winna jest temu wspomniana już przeze mnie ciasnota umysłowa ale z tym się nic niestety nie da zrobić." x zrobić to się najwyraźniej nic nie da z "postępacką głupotą". jak ktoś jest tępy to będzie ciągle powtarzał brednie których mu nawciskały "autorytety" w telewizji choćby nie miał ani pół argumentu na ich poparcie. jedyne co potrafisz to powtarzać jak papuga "ciemnota, ciasnota" aż się zaczynam zastanawiać czy nie cierpisz na klaustrofobię. podobno pomaga na to wyobrażenie sobie drzwi :D

Gość rfgerger
a heteroseksualny facet chce kobietę i dlatego jest zboczony ile to gwałtów

Kurwa już pojawiła się. Kotka nie poznaję cię ty jesteś za homo związkami?? Ty taka praktykująca katoliczka??

Gość Zaraz dojdzie to tego, że
dzieci muszą wychowywać się same albo niech każdy żyje w klatce bez dostępu do drugiego człowieka bo przecież matka też pedofilka i będzie molestować.

nie rozumiesz istoty pojęcia "zboczenie" czy bardziej naukowo "parafilia". ale jak już pisałem "postępak" rozumieć niczego nie musi, on "wie".

!offerma najgorsza jest odpowiedzialność zbiorowa, wszyscy winni, bo złe jednostki tam występują :-(