Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vive...le

Francja zalegalizowała 10minut temu homomałżeństwa

Polecane posty

http://gosc.pl/doc/1522253.Proces-gejowpedofilow-bedzie-publiczny to niestety nie jest odosobniony przypadek. Nie interesuje mnie życie seksualne dorosłych ludzi, niech sobie radośnie kopulują między sobą ale łapy od dzieci wara. A do wszystkich obrońców adopcji przez homoseksualistów, ile z was chciało by mieć dwóch tatusiów?

"Dzieci wychowują się w rozbitych rodzinach gdzie matka i ojciec są. Są też oboje rodzicie razem ale występuje patologia. więc odpada twój argument" x a niby dlaczego "odpada"? czyżby ktoś dawał dzieci do adopcji rozbitym rodzinom czy innej patologii? oświeć mnie bo jak do tej pory to byłem przekonany że tak nie jest. ja nie chcę odbierać dzieci matkom lesbijkom (bo to są ich biologiczne matki) ale nie zgadzam się aby patologia (heteroseksualna również) adoptowała dzieci.

Trochę smutno się to czyta ale nie mam zamiaru nikomu nic narzucać. Francja postąpiła dobrze tyle w temacie. Miłego obrzucania się obelgami:)

ponieważ do prawidłowego rozwoju dzieci potrzebują mamy i taty a nie dwóch "tatów" albo dwie "mamy". gdyby nie potrzebowały to bylibyśmy obojnakami. ślimaki nie potrzebują. 45 Dzieci wychowują się w rozbitych rodzinach gdzie matka i ojciec są. Są też oboje rodzicie razem ale występuje patologia. więc odpada twój argument xxxx jaki jego argument odpada? ja pierdziele, offerma podal ci podstawowy, fundamentalny argument - naturalny, biologiczny. czy ty cokolwiek zrozumialas? nie no, rece opadaja. ludzie zacznijcie myslec zamiast ogladac kardashians family bo ten swiat zatonie

Maciek B. Tak jest dzisiaj, bo prawnie związki homo nie są rodziną, i jest to dziwne, a później będzie inaczej kiedy związek tej samej płci będzie prawnie rodziną :-)

"Ojciec alkoholik matka dzi**a i co wzorce są i to jak cholera." x skoro jedynym twoim argumentem "za" adopcją homo jest porównanie ich do innych patologii to sam powinieneś mieć dosyć rozumu żeby widzieć jak słaby jest to argument.

Francuzi zawsze mieli najebane w głowie. Kiedy w Polsce szlacheckiej pilnowało się czystości u facetów i kobiet, u nich było takie jebanie, że ojcowie spokojnie nie mogli dzieci uznawać.

"Tak jest dzisiaj, bo prawnie związki homo nie są rodziną" x związki homo nie są "rodziną" nie z powodów prawnych tylko z powodu tego że istota rodziny zawiera się w słowie RODZIĆ i do tego służy. a dwie lesbijki czy dwóch pedziów to niczego poza kamieniem nerkowym nie urodzą.

swoja droga, ciekawe jest to ze nawet ci popierajacy goraco homoseksualizm, broniac go I podajac argumenty 'za' zawsze w jakis sposob odnosza sie do patologii;) czyzby jednak homoseksualizm nieodlacznie wiazal sie z czyms patologicznym?

Gość Francuzi to idioci
tyle w temacie. Kto nie był, nie widział, nie wie. Można sobie jechać na wakacje, ale dopoki nie żyje się w ich środowisku goowno wiecie. Tak sie cała Polska zachwyca wolnymi związkami, sexem bez zobowiązań, a prawda jest taka, że coraz wiecej pustych francuzek, które jak dotąd pomiszkiwały z coraz to kolejnym facetem teraz siedzą i wyją do księżyca, bo nie ma normalnych, odpowiedzialnych facetów, którym mogłyby się dać zapłodnić. Nie ma trwałych związków, więc mają świadomość, że dzieciak będzie skazany na rozbitą rodzinę. Biologii się nie oszuka. Jak czytam te "postępowe" opinie, że homoseksualistom należą się takie same prawa jak parom hetero włos się jeży na głowie. Niech się walą z kim chcą, ale parom hetero trudno jest często wychować normalne dzieci a co dopiero kiedy w związku są dwie laski albo dwóch facetów. Co to jakiś eksperyment na ludzkości? Zwierzeta wykazujące zachowania homoseksualne NIE WYCHOWUJĄ DZIECI!ONE ICH NIE MAJĄ BO NIE MAJĄ TAKIEJ FIZYCZNEJ MOŻLIWOŚCI! Więc to ku*wa nie jest natura. Zreszta francuzi już tak naeksperymentowali na swoim narodzie, że sami mają dość. Tolerancja dla każdego a teraz boją się arabów, którzy walą do tego kraju jak muchy do goowna, bo tam nikt nie ma prawa nic im powiedzieć, bo jest TOLERANCJA. Więc tylko patrzcie jak cały ten "postęp" kiedyś runie.

Gość Iikaaa
Francja postapiła bardzo źle. Jakie obelgi? Jak na razie zwolennicy homo zaczęli wyzywac od homofobow (co zresztą jest pewnym błędem ponieważ każda fobia to paniczny lęk przed kimś, czymś a więc nijak sie to ma do nas, ponieważ my sie ich nie boimy, tylko uważamy że jest to normalne. Kolejne homokłamstwo. :-(), osób o ciasnym umyśle, sredniowieczu czy katoli.

Maciek B. @Grzeslaw: ja Ci niczego nie wciskam, ale przebieranie sie w damskie ciuchy jest dla mnie dziwne. Nie obraz sie, ale takie mam zdanie. Jak chcesz, to sie przebieraj, ale nie angazuj w to ludzi, zeby Cie popierali i mowili, ze tak trzeba robic. Przeciez w domu mozesz sobie ubierac co chcesz właśnie dorzuciłeś jeszcze jedną ceglełkę do silniejszego tabu, a mnie chodzi tak chodzić po ulicy, bo w domu to mogę (a nawet muszę do kąpieli ) być nago:-)

Gość Iikaaa
Prędzej czy później Europa stanie sie ofiara swej bezgranicznej tolerancji. Kiedy to islamisci wypra europejczyków i dojdą do władz wtedy mniejszość europejska zobaczy co to znaczy postep :-D

Gość europa jest w tej
chwili jak kiedys Rzym u swego schylku, demoralizacja i zepsucie ja pograza, tj to sie stalo z Rzymem...

Gość europa jest w tej
a mnie jako kobiete wkurwiaja faceci co to przebieraja sie w damskie ciuszki. W pojeby jestescie marna imitacja kobiet, ktorymi nigdy nie bedziecie, bierzecie z plci damskiej tylko to co najlepsze, a wystarczyloby, zebyscie tylko raz okres dostali to by sie wam odechcialo byc kobieta...

dokładnie cesarstwo bizantyjskie - przepych wśród elit i bieda społeczeństwa, słabość państwa, rozwiązłość obyczajowa.

europa jest w tej, a ja nie chce być kobieta w żadnym calu, tak jak ty nie jesteś facetem zakładając spodnie :-)

"co to znaczy "normalna rodzina" wystarczy kobieta i mężczyzna?" Nie, kobieta i mezczyzna to jest punkt wyjscia. "Ojciec alkoholik matka dzi**a i co wzorce są i to jak cholera." To jest sytuacja patologiczna taka sama jak 2 ojcow czy matki. "Wzorce to nie muszą być rodzice zresztą" Oczywiscie, ze musza. To rodzice wychowuja dzieci.

"dzieciaki siedzą w internecie albo kolegów starszych mają za wzorce" Hehe, powodzenia w zyciu;)

Gość zabujstwo to jest aborcja
to jest ideologia gender grozniejsza nisz Nazizm i komunizm kture sa dziecmi lewicy . nie udało sie im z nazizmem i komunizmem to teraz atakuja rodzine zdziwienie to wszystko nauki marxsa i engelsa stalin był za mało radykalny ideologicznie

Gość Iikaaa
Coś sie uciszyli obrońcy "wielce uciśnionych" :-D

"Tak jest dzisiaj, bo prawnie związki homo nie są rodziną, i jest to dziwne, a później będzie inaczej kiedy związek tej samej płci będzie prawnie rodziną" Grzeslaw przykro mi, ale obawiam sie, ze to nie takie proste.

z_Koneksjami_ mogę wiedzieć czemu interesujesz się moimi wypowiedziami?? Napisałam, że żartowałam. Chciałam zobaczyć reakcje wypowiedzi. Przecież wszędzie jestem atakowana

Gość zabujstwo to jest aborcja
George Harasz i Douglas Wirth. Według prawa stanu Connecticut są tzw. „homoseksualnym małżeństwem. "W styczniu 2011 r. postawiono im zarzuty nadużyć seksualnych wobec dwóch z dziewięciu adoptowanych dzieci. W ub. piątek, kiedy miało dojść do ugody (mniejszy wyrok) wyszły na jaw dalsze seksualne czyny dwóch homoseksualistów, jakich dopuszczali się na swoich kolejnych zaadoptowanych dzieciach. "Jeden z chłopców złożył wstrząsające zeznanie, prosząc, by sąd nie godził się na ugodę".

Maciek, w życiu jak i w tworzeniu nowego prawa nic nie jest proste i trzeba nieraz dużo czasu by było normalne, przecież sam wiesz, że prawo stale się zmienia :-)

Gość Francuzi to idioci
Niestety prawda jest taka, ze wyciągając wnioski z relacji damsko-męskich wyraźnie widać róznice pomiędzy pojmowaniem czułości, empatii, wpółczucia i ogolnie pojętej opieki nad drugim człowiekiem między kobietą a mężczyzną. Więc teraz wsadźcie dwie laski do jednej "rodziny" albo dwóch facetów, zsumujcie i będziecie wiedzieć z jakich wzorców bedzie czerpało dziecko. Niech jeden postępowy z drugim poczytają sobie fazy rozwoju emocjonalnego dziecka od niemowlaka i jak wiele zależy od zrównoważonego wzorca kobieta-mężczyzna/matka-ojciec, wtedy będą mieli pojęcie o tym jaką krzywdę wyrządza się niczego nieświadomym dzieciom.