Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vive...le

Francja zalegalizowała 10minut temu homomałżeństwa

Polecane posty

!offerma wolność słowa to nie to samo co wolność narażania równie dobrze ktoś może nazwać twoją matkę starą kuurwwą pod staryczkiem wolności słowa.

Gość Prasia
Nawiązując do wypaczonej ideologii lewakow, to oglądałam wczoraj program Lisa i zaskoczyła mnie ta wojownicza obrona seryjnych morderców. Bronili ich zacieklej niż homosiow :-(

"równie dobrze ktoś może nazwać twoją matkę starą kuurwwą pod staryczkiem wolności słowa." x może. i niejeden niejedną tak nazwał z pewnością. i jakoś do tej pory nie słyszałem żeby za te słowa ktoś trafił do sądu i został skazany. może się mylę ale jeżeli tak to mnie uświadom. właśnie dopóki lewactwo nie zaczęło wprowadzać swoich chorych ideologii to na takiego kogoś można się było obrazić, mogło to być okolicznością łagodzącą jeżeli dało się potem jegomościowi w zęby ale nie było podstawą do działań prokuratury. a pedałów i innych dewiantów to ma nie dotyczyć i za ich, już nie tylko obrażanie ale nawet krytykę można trafić do sądu. pastor green ze szwecji został oskarżony bo stwierdził że homoseksualizm to grzech. x "bo to jest wolnosc slowa wedlug ciebie to samo wielu moze cie nazwac kryptogejem i to tez bedzie wolnosc slowa wiec o co chodzi?" x za głupia jesteś żeby zrozumieć o co mi chodzi? to ci powtórzę jeszcze raz.: chodzi mi o to że publiczne obrażanie papieza przez nazwanie go "chujem" nie jest przestępstwem a nazwanie geja pedałem albo murzyna "czarnuchem" jest. taka jest lewacka wizja "demokracji" i "sprawiedliwości".

no i proszę, właśnie w tv jest jakaś "prezeska kampanii przeciw homofobii". powtórzę zatem pytanie które zadałem wczoraj pani o nicku "demonna": gdzie niby "w większści mediów homofobia jest rozpowszechniana a nie ganiona"? pedalska nachalna propaganda pcha sie wszędzie, w tym do szkół. dewianci których społeczeństwo nie toleruje bezczelnie nim manipulują.

!offerma no i bardzo dobrze, że homo walczą o swoje prawa, bo wbrew pozorom też są ludźmi i to wcale nie gorszymi :-), tylko transi chowają się po klubach jak szczury co mi się bardzo nie podoba :-(

Gość a co mnie obchodzą peryferie
14 na ok. 200 państw na świecie legalizujące zboczenie to ok. 7 % , gdzieś tyle jest zboczeństwa w populacji, czym ja się mam podniecać?????? Zbok dopiął swoje a ja jestem spokojny.

Gość podobno w Łodzi
mają od 1 stycznia 2014 zalegalizować małżeństwa prawiczków z ich własną ręką. Offerma, wytrzymaj. Jeszcze tylko pół roku.

Gość g4f111
Grzeslaw - spokojnie, w UK zaczynają walczyc o prawa dla trans :) po tym co sie stało, czyli morderstwie transseksualnej nauczylki Lucy Meadows.

co to znaczy "walczą o swoje prawa"? oni nie "walczą o swoje prawa" tylko o to żeby mieć przywileje takie jak mają małżeństwa. ale zdolności do płodzenia właściwej małżeństwu to nie mieli nie mają i nigdy mieć nie będą więc to nie są żadne "ich prawa" tylko nienależne przywileje.

Gość caffffffffffffffffffffffffff
Ma rację kobieta która życzy transom okresu....che che... Sztuczne cycki przypinać to chcecie ale jakby wam wszczepić jajniki i mielibyście PMS to zaraz żaden by transować nie chciał....