Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja z krainy filmu

Nie chcę mieć dzieci !! Jakie zabezpieczenie "niewidoczne"dla męża ?

Polecane posty

Prezerwatywy, globulki , plastry odpadają .Czy zostają jedynie zastrzyki hormonalne ?? Jaka metoda zawiodła u Was ??

Gość Nikola tsala
a dlaczego w tajemnicy przed mężem ?

Mnie ponad roku temu zawiodla prezerwatywa... Moze tabletki antykoncepcyjne beda w Twoim przypadku dobrym rozwiazaniem ?

a kto powiedział, że ja planuje zdradzać męża ? Ja chcę jedynie po kryjomu przed nim sie zabezpieczać !

Gość a czemu tego wczesnij nie usta
liscie informowalas wczesnij meza ze nie chcesz miec dzieci?

A niby z jakiej racji miałam z nim ustalać coś co tyczy sie tak naprawdę tylko mnie ?? Nie rozumiem !! To ja bęe chodzic w ciąży a nie mąż ! Może kiedyś zachcę dziecka ale teraz mówię nie ! Mąż nie musi wiedzieć , że się zabezpieczam

Vivian zależy mi na większej dyskrecji a pigułki trzeba zażywać codziennie

Gość aud90aiudiopd
a co ci szkodzi zeby maz wiedzial ze sie zabezpieczasz? nie rozumiem..

Przestancie ciagle krytykowac, to jest jej sprawa czy informuje meza, czy nie. @Alicja z krainy filmu - tak, wiem o tym, ale chyba Twoj maz nie obserwuje Cie24 h / dobe ? :D

idz do ginekologa i on Ci cos doradzi - moze pomysl o antykoncepcji w zastrzyku ? no ale tak jak napisalam tylko lekarz moze Ci najlepiej doradzic :) z tego co rozumiem - maz chce dzieci teraz skoro prezerwatywy odpadaja i antykonceprcja ktora bedzie widzial ? jesli nie jestes na to gotowa to masz prawo powiedziec nie i brac tableki anty nawet jak mu sie to nie bedzie podobalo :)

A potem powstaja takie " trudne sprawy" czy " ukryta prawda". Po co za maz wychodzilas? Moze facet chce miec dzieci Trzeba bylo o tym wczesniej pomyslec

no wlasnie po co ukrywac takie rzeczy :/ moze poprostu lepiej pogadac ? nie znam waszej sutuacji ale wydaje mi sie ze maz tez ma prawo wiedziec czy sie zabezpieczas czy nie skoro on ma nadzieje ze bedzie tata :)

simit po co za mąż wychodziłam ? Głupie pytanie ! Na pewno nie po to by zajśc w ciążę w wieku 27 lat !!! Mąż chce teraz dziecka ale ja wiem , że on tak naprawdę nie zdaje sobie sprawy z decyzji jaką jest dziecko .Pod tym względem się nie zgadzamy więc omijając fakt, że ta sprawa przed slubem powodowała u nas "spięcia" teraz chcę to przeciągac ile się da .

a moze mu powiedz stanowczo ze chcesz miec dzieci ale nie teraz - kurde przeciez obie osoby musza byc na to gotowe

mysle ze to dobrze ze nie robisz sobie dziecka bo maz chce !!! obie osoby musza tego chciec :) tylko szkoda ze doszlo do tego ze musisz oklamywac meza :/

Gość adfaf
sorry ale po co ty ślub bralas? moze jeszcze koscielny?

adfaf a od kiedy ślub bierze się z powodu dzieci ? Mamy kościelny.....

Gość arabura
po 30 kobieta jest biologicznie stara,zbyt stara na rodzenie dzieci..Szczerze wspólczuję Twojemu meżowi,że ma taką kochającą zakłamaną żonę.Rozwód dostanie od ręki.

Gość bambarryla147
a co ze spirala?

Gość arabura
taka chrześcijanka,ślubik kościelny a zabezpieczać się przed ciązą będzie,oj grzeszysz damo,grzeszysz.a po co kościelny,skoro łamiesz zasady tej wiary już na samym początku?

Gość arabura
dla wyznawczyni religii chrześcijańskiej spirala jest grzechem bardzo poważnym.Spiralkę mąż wyczuje,bo sznureczki z szyjki macicy wystają:)

tabletki spirala zastrzyk hormonalny a swoją drogę trochę nie uczciwa jesteś co z tego że to ty bedziesz w ciąży ale on ma prawo wiedzieć na czym stoi bo co jak za 5 lat powiesz stanowcze NIE ! a on to sorry ja tak to koniec

Gość arabura
nie lepiej pogadać z mężem?wyjaśnić?To nie kolega z pracy ani sąsiadka z dołu,tylko mąż,na dobre i złe.Jak zamierzasz żyć z nim i okłamywać go?

Gość jakieś dziwne rzeczy mowisz
no i co z tego że tabletki musisz łykać przez 21 dni cyklu? Jesteś z tym mężem 24/ na dobę? Ustalasz że łykasz w pracy na przykład jeśli ci na dyskrecji zależy. Przecież ten mąż nie patrzy na ciebie cała dobę co łykasz :)

Vivian nie obserwuje mnie 24/24 ale w narzeczeństwie brałam pigułki i wiem , że "widać" ich używanie ! Musiałabym pilnować by nie znalazł blistra z pigułkami .Nawet wyrzucając do kosza puste opakowanie może przypadkiem zauważyć gdy zapomnę ukryć. Wtedy brałam pigułki codziennie o jednej godzinie więc wiem, że nie da sie tego nie zauważyć np. na wspólnych wakacjach

Gość arabura
a zastanowiłaś sie chwilę jak moze poczuć się twoj mąż jak wyjdzie na jaw,że zabezpieczasz się przed ciązą?

jakies dziwne rzeczy mówisz dziwne rzeczy to ty mówisz :-O Chyba nie mieszkasz z facetem :P W pracy to jedno a w domu, na wczasach to drugie . Starczy , że zapomnę schować opakowanie .... Przecież w tyłku ich trzymac nie będę :P Zreszta brała i wiem jak to jest

Tosia ale gdy dwoje ludzi nie potrafi dośc do kompromisu to trzeba kombinować .On chce dziecko a ja nie i co miałam zrobić skoro za mąż chciałam wyjść -zależało mi !