Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem już co mam robić

Mąż woli swoją matkę i ojca

Polecane posty

Gość gość
Jesli woli mamusie tak zostanie i to sie nigdy nie zmieni. Nie łudź się. Uciekaj od niego poki maleństwo nie bedzie tego wszystkiego pamiętać. Jesteś młoda ulozysz sobie życie z duzo lepszym mężczyzna. Ja pierwszy raz ucieklam od meza gdy mój syn mial 8 msc. Wrocilam bo obiecywal poprawe. Po powrocie musialam przepraszac jego mamusie. Zaszantazowal mnie wtedy. I tak wielokrotnie wybierał mamusie. Minelo 5 lat od pierwszej ucieczki a ja dopiero zdecydowalam sie na rozwod. Oni nigdy się nie zmienia. A siebie możesz uratować przed toksycznym zyciem !!!

Gość gość
Temat stary, ale i tak napisze. Boze, jakas Ty dziewczyno glupia...

Gość kotka w butach 555
Boze dziewczyna pisze, ze nie ma 14 lat i nie jest gowniara tylko 18cie i wie juz cos o zyciu.... . Kazda 18tka mysl ze juz jest dosrosla bo skonczyla magiczne 18cie lat. W wieku 17tu lat pragnela dziecka czyli nie zaliczyla w padki tylko wychodzi na to ze starali sie o dziecko. Teraz siedzi na utrzymaniu rodzicow i tesciow i mysli ze tak powinno byc bo po co jej zawd skoro rodzice kase daja. Kazdemu kto pisze tak jak ja to odpowiada ze jej zazdroscimy. Mam nadzieje ze po tylu latach zmadrzala. Zal mi jej jednak bo widac ze zostala ze swoim ukochanym ktory toalnie nie nadawal sie na meza i ojca. Jednak wiadomo milosc jest slepa. Wspolczuje twoim rodzicom autorko. Musza patrzec jak ich corka marnuje sobie zycie