Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

SZOOOK!! co dzisiaj krzyczeli do mnie robotnicy budowlani!!

Polecane posty

próbowali mnie zaczepiać, te ich odzywki, no nawet nie jakieś chamskie, coś tam,że ładna, potem "może idzie do przedszkola" a potem "nieee, ładna, ale nie dzieciata" :O .......... i to brzmialo jakby niedzieciata była jakaś gorsza :O

Gość Eugeniusz 22lata
Jasne🖐️ Poza tym jw, ty natrętna spierdolino :O

hahaha chłopy na budowie to zawsze mają ciśnienie takie że awaria :D Też robiłem na budowie to wiem. Jak jaka kolwiek sunia szła to każdy na minute o robocie zapominał :)

właściwie byłam zdziwiona, przygotwałam się na chamskie odzywki, gwizdy, a oni "dzień dobry" :classic_cool: udałam,że nie słyszę :classic_cool: no ale byłam jedna a ich z 6 albo więcej :O potem coś,że nie kulturalna jestem :O :D może studentów teraz zatrudniają? gdzie sie podziało to chamstwo? mojej koleżance notorycznie mówią 'ty dziwko, chodz do mnie na bara bara, 'gwiżdża ... a do mnie co? mamuskę we mnie widzą 😭 ;(

Gość emilka24444444444
no tak skąd ja znam takie teksty... robotnikom to sie chyba nudzi...

Gość emilka24444444444
na mnie ostatnio taki jeden cmokał , nawet go nie zauwazyłam w pierszej chwili bo stał na rusztowaniu , masakra z nimi... a najgorzej było jak koło mojego domu pracowali przez jakieś 1,5 miesiaca to codziennie zaczepiali , na oczatku może to było śmieszne ,a potem juz zaczelo irytowac

Gość strippoker
czkawka, podrabiasz fiku czy fiku podrabia ciebie ? bo jestescie coraz mniej rozroznialne

Gość uksssdwsd
tak, też to znam robotnicy, ci co na ulicy sprzątają są tacy sami zawsze jak ide chodnikiem to sie na mnie patrzą jak pies na szynke, albo jakieś teksty dziwne :o

Fiku? nie znam pamiętam,że jak byłam młodsza to rzucali we mnie śnieżkami :( chciałam zgłosić to nawet na policję, ale mama mi nie pozwoliła :O Czy tego jak Was tak traktują nie można podciągnąć pod molestowanie? przecież ich obowiazek to budowa/sprzątanie/remont a nie zaczepianie obywateli i kąśliwe uwagi :( :O

bo ja przez pół drogi zastanawiałam się nad tym czy powinnam już mieć dziecko... a potem wsiadły takie baby z dzieciorami i one się darły jak w złobku,...na trzy głosy :O chciałabym mieć psa... dlaczego kobieta (w pewnym wieku :( ) musi mieć dziecko a facet może chodzić swobodnie po ulicy?