Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maskotka*

było tak świetnie a on zamilkł:((

Polecane posty

nie wiem co mam zrobić :( znamy się od lutego, zaczęliśmy się spotykać a on powiedział,że jedzie na weekend do rodziny i od soboty nie daje znaku życia-nie ma go na gg, nie odpisuje na smsy, nie odbiera telefonu :(( szkoda mi tej znajomości, poradźcie co mam zrobić :((

Kochana, tylko nie pisz do niego kilka razy z rzędu. Ja tak często robiłam i to jest błąd. Przeczekaj. Faceci czasem tak specjalnie milkną, żebyśmy my wariowały.

jest mi strasznie ciężko bo nie wiem o co chodzi, nie było między nami kłótni, coraz bardziej zbliżaliśmy się do siebie :((

Doskonale wiem jak się czujesz. Mój raz zamilkł na miesiąc i twierdził potem że był zajęty, zapracowany. Czasem faceci chcą być sami, tylko szkoda że nas nie uprzedzają o tym. Może chce coś przemyśleć, może jest zajęty, może bierze Cię na przetrzymanie i chce zobaczyć czy Ci zależy- czy oszalejesz z tęsknoty. Oni tacy po prostu są! Nie daj się!

Gość tralalilalila
to jakaś plaga z tymi facetami to chore, ale to się robi epidemia mój brat dziś powiedział że nie odpisuje jednej lasce już tydzień i ma z tego radochę i że nigdy żadnej nie odpisuje od razu, żeby czasem nie pomyślała że mu zależy Ja też mam taki głupi problem, jak zagadam sama do chłopaka online, to potrafimy gadać przez parę godzin i jest super, ale sam się raczej nie odezwie. 10 razy ja zaczynałam, on może ze 3 razy... chore to wszystko

dobijam się do niego od wczoraj a on świnia nawet nie odpisze "wszystko u mnie ok" ale chyba od jutra też będę milczeć

Oj mają radochę z tego, że jakaś dziewczyna tylko czeka na smsa lub odpowiedz na facebooku. Nie dawajmy im tej przyjemności. Nawet jeżeli nam zależy to wszystko trzeba na spokojnie i powoli. Kierować się rozumem , a nie emocjami.

Gość kukurukurukukuku
może było tak świetnie tylko tobie, ale nie jemu i po prostu uciął znajomość

Gość kukurukurukukuku
""I jeszcze jedno. Złota rada: jeżeli raz nam nie odpisze, to broń Boże nie piszmy drugi raz. Miejmy honor i klasę!"" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a to nie miałyście do tej pory?

Cukiereczka, dzięki za wsparcie :) zdradzę jeszcze,że on na smsa nigdy mi nie odpisał albo dopiero po 2 dniach, coraz urządza mi takie jazdy ale teraz to przegina

kukuruku nikt mu nie kazał się za mną uganiać, jakby mu było źle to by to od razu urwał bo małolatem już nie jest

Ja się aż zdziwiłam jak przeczytałam książkę- Sztuka uwodzenia. Jeden typ postepowal wedlug tych chorych zasad, a ja dopiero przeczytawszy te ksiazke zostalam oswiecona. Tam wlasnie bylo napisane, zeby celowo sie nie odzywac do swojej ofiary.

Gość gjffjk
No to jestem ofiarą... :-(

czyli ja jestem ofiarą tego mojego typa....jest mi tym przykro,Że mnie tak traktuje tym bardziej ,że ostatni wspólny wieczór był bardziej namiętny :(

Ja po takich przejściach żałuję straconego czasu, wypłakanych łez, chorej tęsknoty za kimś, kto mnie nie szanuje i mną poniewiera. Olał Ciebie, olej jego. Dobrze jest też zniknąć na jakiś czas. Ja tak raz zrobiłam. To ustawia faceta do pionu. Czyli np nie odzywaj sie do niego z miesiac. Ja sie nie odzywalam 3 miesiace i od razu facet sie zainteresowal.

wiesz właśnie dociera do mnie to,że niby fajnie pięknie a tak naprawdę ma mnie w dupie, żyje swoim życiem a ja jestem tylko dodatkiem, miłym towarzystwem jak kiedyś mnie nazwał

On chce mieć Ciebie tylko wtedy gdy sam tego potrzebuje i wie ze przylecisz do niego na każde zawołanie. Wykorzystuje to. To egoizm .

Ja wiem jak niezwykle ciężko uświadomić sobie, że nasz obiekt nie jest w rzeczywistości tym za kogo my go uważamy, szczególnie gdy my głupie już sobie nadziei narobiłyśmy. Nie możesz rozpamiętywać tylko tych dobrych wydarzeń z nim związanych. Powinnaś spojrzeć prawdzie w oczy, że książę nie jest taki okej jak się wydaje. Faceci lubią kobiety niedostępne, bo wtedy mogą je zdobywać, więc my musimy udawać niedostepne.

Jedyne co możesz teraz zrobic to zamilknac. Wymaga to samozaparcia, ale to dobry trening cierpliwosci. Jak do Ciebie napisze to tez nie odpisuj. Moze sie chlop nad soba zastanowi. Mojego dosieglo wtedy poczucie winy i refleksja nad soba samym.

Po prostu nie zachowuj sie wedlug typowego kobiecego schematu. My kobiety niestety lubimy duzo gadac i tylko wyczekujemy na smsy od facetow.

zamilknę już to postanowiłam, jest ładna pogoda wyjdę sobie gdzieś ze znajomymi, na majówkę wyjadę i oderwę się myślami od niego, może nie będzie tak ciężko. Poczekam na odzew a jak się nie odezwie to znaczy,że jest zwykłym chamem i nie ma za kim płakać. Cukiereczka, jesteś fajną mądrą kobietką:)

Dzięki:-) Ja już kilka razy powtarzalam bledny kobiecy schemat i to mnie nauczylo rozumu.Poza tym faceci lubia kobiety, ktore maja swoje zycie i nie zyja tylko znajomoscia z nimi.

no ja się chyba trochę za mocno do niego przyssałam ale to dlatego,że bardzo mnie zafascynował ehhh i to był błąd