Flare 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Witajcie. Mam pewien problem, który łapie mnie raz na jakiś czas, raz na jakieś dwa/trzy miesiące. Jak już pojawi się ten ból, to przez cały dzień się źle czuję. Dzisiaj zaczął się od lekkiego bólu na lewej łopatce. Aktualnie bardzo boli mnie żołądek, takie uczucie jakby mi się cośtam kurczyło, zasysało, a jestem pojedzona w sam raz. To nie uczucie głodu, nie mam mdłości, po prostu tak jakby trochę kłuje. Razem z bólem żołądka przez jakieś pół godziny miałam uczucie lekkich dusznośc w klatce piersiowej. Nie mogłam wziąć więkzego oddechu, tylko takie płytkie oddychanie, które było dość bolesne. Czasem też zakłuje mnie coś obok serca. Dodam, iż mam osiemnaście lat, nie mam żadnych problemów zdrowotnych poza zapaleniem jelita grubego i torbielą na nerce (nieszkodliwa). Taki ból łapie mnie właśnie raz na parę miesięcy, mam wrażenie, że najczęściej w stresowych sytuacjach, a aktualnie jestem bardzo zdenerwowana od ponad paru dni. Myślicie, że stres ma z tym coś wspólnego? A może alkohol? Ostatnimi czasy piję prawie codziennie i boli mnie żołądek od ponad czterech dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach