Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londa1235799

Czy warto zrezygnowac z tabl anty ? na kilka miesiecy?

Polecane posty

Gość londa1235799

przyjmowalam pol roku yasminelle ale teraz z powodu braku kaski ( biedna studentka juz bez pracy )chyba bede musiala zezygnowac mam troche oszczednosci szukam nowej pracy ale nie wiem ile to potrwa. Za jakis czas bym chciala ponownie przyjmowac tabl jesli fundusze mi na to pozwola . Co radzicie ? warto ostawic na kilka miesiecy?

Gość marta_____
To zależy czy masz stałego partnera, czy masz regularny sex, a może bierzesz z innych powodów. Jak masz faceta i z nim regularnie sypiasz to niech się dołoży do tabletek. Takie zabawy przyjmowanie krótko, przerwa, przyjmowanie nie są na pewno dobre.

Gość lina929292
no wlasnie, niech facet sie dolozy, w koncu w jego interesie tez jest zebys nie zaszła w ciaze i ma ten komfort, ze nie musi uzywac kondomów...

Gość beatkqa2121
a może zmień na tansze, ja tez z powodu braku kasy przyjmuje teraz rigevidon i jestem nawet zadowalona z nim a place tylko 11zl za 2 opakowania bo w 30% są refundowane :D

Autorko jeśli masz stałego partnera to niech dokłada ci połowę my tak robiliśmy a brała midiane.brała wcześniej też regevidion i były dobry tyle że przybyła po nich trochę.czasami lekarze uprzedzaja że po odstawieniu łatwo zajść w ciążę jest chociaż u mnie to się nie sprawdziło a staramy się z mężem o dziecko