Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Over Lord

Lepszy uczciwy prawiczek czy zakamuflowany, który się chwali lewymi podbojami?

Polecane posty

Gość do kora82
a moim targetem sa przecietne, ale calkiem apetyczne i niebrzydkie. pieknosci nie szukam

Gość jfkjkdjkljd
do kora82 nie jesteś dziewczyną więc skąd wiesz jacy faceci sie podobają? co ty myslisz ,że laska podejdize do ciebie i ci to powie ? w życiu ! tamci nie mają stracha i podchodzą , czasem dostają kosza a czasem nie , a ty jesteś jak ten pobożny , który prosił boga codziennie , żeby wygrał na loterii , to bóg mu w końcu mówi , żeby dał mu szansę i kupił choć jeden los

Gość do kora82
nie mam parcia na to, zeby byc z kims za wszelka cene i np. lapac sie nieatrakcyjnych, niewyksztalconych, dodatkowo malo lotnych i malo inteligetnych

Gość do kora82
zagaduje dziewczyny, jestem dla nich raczej tylko kolega. jak jakas sama rzekomo mnie podrywala to mialem wrazenie, ze stroi sobie ze mnie zarty. ma wrazenie, ze troche dziwak ze mnie

Gość kora82
O matko to do kogo TY starujesz do jakich lachonow? Bo tylko takie moga miec za soba sex ze szpaneremi z wlosmai na zel. Tak jak istniejcie Wy w sesnie prawiczki to sa tez i dlugoletnie zachukane dziewice. Moze do nich strtuj. Zaloguj sie na jakims portalu radkowym ale zacznij pisac ze zwyczjanymi laskami a nie z lachonami. Moze zaprzyjaznij sie z taka co Ci sie nie podoba wizualnie. Duze prawdopobienswto ze taka Cie nie odrzuci a jest tez szansa ze bedac z Toba w zwiazku moze wypiekniec i rozkwitnac. Bo duzo tez jest kobiet zaniedanych, ktorych nawet prawiki nie zauwazja. One jednak na forach o tym sie nie zala.

Gość kora82
jfkjkdjkljd Nie jestem dziewczyna. Nadmiar spermy juz Ci mozg wypral. MASAKRA. Wiesz mi jestesm kobieta bo juz nie dziewczyna

Gość kora82
jfkjkdjkljd Sorry to do tego prwika mialo byc ;P. Zle zrozumialam przepraszam.

Na portalach randkowych też same lachony, albo brzydule. Może na katolickich. Z tym, że ja nie mam pracy i studiów.

Gość kora82
Uwazam ze nie ma kobiet brzydich sa tylko kobiety zaniedbane. Jak jest gruba to moze schudanc a idealy nie istnieja-kazdy ma jakies wady. Taka zaniedbana musi tyko znalezc w sobie swoje atuty i je podresic i odrazu wypieknieje.

Gość do kora82
nawet normalne dziewczyny maja za soba seks bez zwiazku albo z jakimis szpanerami. a ja zaniedbany nie jestem. silownia, przyzwoite ciuchy, zdrowa dieta, dobre kosmetyki. ogolnie wygladam ok i rozrywkowy jestem, tylko troche gapowaty i czasem niezdarny i lekko nieporadny. w sytuacjach typowo imprezowych jestem pewny siebie i wyluzowany. mozna powiedziec, ze zachowuje sie wtedy jak taki imprezujacy student hip-hopowiec (nie prymityw z patologii, tylko taki kozaczek). kobiet jednak na imprezach nie podrywam

Gość do kora82
a poza nieduzymi zakolami wlosy mam ok

Gość do kora82
pracuje w korporacji i nie moja wina, ze podobaja mi sie zadbane kolezanki z pracy

Gość kora82
W wieku 18 last bylam taka zachukana laska. Spodobalam sie chlopakowi bylismy ze soba 6 lat. I tak to on deikatnie dawal mi do zrozumienia co mu sie podoba, jak mam sie malowac i deliktnie zasugerowal zebym troche schudla (gruba nigdy nie bylam). Nie jestem z nim ale on mi bardzo pomogl. naprowadzil mnie na to i wiem co sie facetom podoba. Jestem od 5 lat szczesliwa mezatka i wiem bo maz mi mowi ze koledzy mu mnie zazdroszcza i mowia ze fajan ze mnie dupa-mowi mi to. Jestem pewna siebie atrakcyjna laksa teraz. Ale to wszytko dzieki mojemu perwszemu chlopakowi. No dbam o siebien i chodze na fitness.

Gość kora82
do kora82 No ja Ci sie nie dziwie ze takie zadbanie lalski z koroporacji Ci sie podbaja. Ale one najczesciej sa juz zajete. A naprawde wiele kobiet moze sie takimi stac tyko trzeba je zaczac zauwazac.

Gość kora82
A powiem Ci ze nie wszytkie panny lubia jak Ty mowisz ruchaczy. Jak jestes gapowaty i niezdarny to jest w pewnym sesnie urocze i wielu normalnym dziewczynom podkreslam normalnym nie jakims lachonom sie to podoba.

Gość do kora82
kobiety lubia facetow konkretnych, zdecydowanych, z szybka reakcja, trzymajacych reke na pulsie. a mi nie wychodzi jazda autem nawet. lepiej wypadam w sytuacjach imprezowych, niz w codziennyk zyciu

Gość do kora82
a na razie to i tak koncentruje sie na tym zeby stac sie lysym pakerem

Gość kora82
Moj maz jest typowym przygladem pana ktory jest gapowaty i slodki w ten sposob. Jak zaczela z nim byc nie mial nawet prawka. Wiec jak widzicie na moim przyladzie laski nie tylko takich glaszcza ale i z nimi sa.

Gość kora82
O fe. Lysy paker nie ma dla mnie nic gorszego. No ale jak chcesz zarywac lachony to moze to Ci w tym pomoc.

Gość to forum o uczuciach
a na razie to i tak koncentruje sie na tym zeby stac sie lysym pakerem x skoro chcesz się dalej użalać i być sam to jest dobry kierunek

Gość Moze inaczej
Lol ja jestem jeszcze prawiczkiem a pomimo to kobiety czasem same do mnie podchodzily i zagadywaly. U mnie to wynika z kilku czynnikow. niesmialosc w okazaniu ze mi zalezy, zasady(nie odbijam dziewczyn, nie roamsuje [nie mylic z nie flirtuje;p ], kreci mnie dziewictwo- bycie tym jedynym no wiec w zamian chce byc tez czysty. Takze nie generalizujcie ze jak prawiczek to ma jakies problemy z kontaktami z innymi i zal do calego swiata. U mnie to nie problem ze nim jestem choc poped mam spory ale jako nastolatek juz nauczylem sie nad nim panowac. Nie wiem tez czemu ale strasznie pokornieja przy mnie takie meskie kobiety przy ktorych mezczyzni tancza jak im zagraja. Moze moja duza aertywnosc je pociaga. Dwie mezatki w tym jedna to zona najlepszego kumpla w stosunku do mnie sa zawsze milutkie i usmiechniete i te spojrzenie takie rozmarzone a jak widze jak sie odzywaja i ustawiaja mezow czy tez innym mezczyzn to tak jakby inna kobieta. ale ja pomimo ze spokojny i mily i ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi nie daje soba pomiatac. No ale cos jednak nie tak z moimi wymaganiami. Choc przyznam ze sa 2 kobiety dla ktorych zmienilbym stan cywilny ale niestety jedna z nich juz ma meza a z druga troche moja niesmialosc wziela gore gdy trzeba bylo pokazac ze mi zalezy a nie zgrywac obojetnosc i czekac czy ona sie zdradzi ze jej sie podobam. Najgorsze ze mialem numer ale nie zadzwonilem odrazu a potem to juz coraz trudniej bylo.p A z innynmi to potrafie flirtowac ale tez pierwszy nie umiem sie zdradzic z uczuciem kiedy mi zalezy. Wiem chore bo facet powinien zdobywac ale ja chce zdobywac dopiero jak wiem ze jej nie jestem obojetny a z tym to niestety ciezko jest to odczytac bo mam wrazenie ze podobam sie wszystkim kobietom tylko nie tym ktore mi sie podobaja;p

Gość do kora82
nie uzalam sie. pisze o faktach. jestem sam, bo widac zadnej sie naprawde nie spodobalem. a image twardziela mi sie podoba. nie jestem przystojny, chyba lysieje, wiec taki image moze mi pomoc

to ty to ten świr co zakładasz prawie co weekend temat o swoim oryginalnym życiu?

Gość kora82
Moze inaczej No dobrze cchesz byc czysty itd itp. Rozumiem to ale zebys kiedys nie obudzil sie z reka w nocniku w koncu w wieku 60 lat wyzygujac sobie ze tej a tej sytuacji mogles jej powiedziec ze Ci na niej zalezy ale nie wolales udawac obojetnosc. W twarz by Ci za to nie dala przeciez. Wy naprawde za duzo to wszytko analizujecie, kalulujecie. Pytam sie po co?? Macie satysfakcje z tego ze bedziecie zyc samotnie??

Gość do kora82
wole byc samemu, niz z kobieta ponizej moich wymagan, rowniez intelektualnych. nie szukam prostej dziewuszki, niczym z kola gospodyn wiejskich

ale ty nie możesz mieć wymagań

Gość kora82
do kora82 Wyglad moze zmylic. Skad wiesz ze dziewczyn jest prosta skoro ja odrzucasz na samym wstepie pewnie za wyglad. I dochodzimy do konsensu jestescie prawiczkami uzalacie sie nad soba o to ale oczywiscie macie wymagacie ze chcecie miec super laske. Troche to sie kluci ze soba.

Kiedyś pytałem się kobiet na tym forum czy gdyby facet zwrócił na nie swoją uwagę to byłyby w stanie dla niego schudnąć ... odpowiedzi były takie, że "nic z tych rzeczy" "on musi je pokochać takimi jakie są" "owszem schudnie, ale tylko po to żeby znaleźć innego faceta" - jak więc widzisz ta taktyka nie ma żadnego sensu. Nie warto zagadywać do kobiet które się nam nie podobają bo one zwyczajnie nie chcą się zmieniać dla faceta. Psychologowie nasrali im do łbów miłości do samych siebie i egoizmu. Nie da się tego przeskoczyć.