Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Over Lord

Lepszy uczciwy prawiczek czy zakamuflowany, który się chwali lewymi podbojami?

Polecane posty

Ja mam jeszcze ten brak kasy i studiów, więc logiczne jest, że najszybciej mógłbym być kochankiem jakiejś znudzonej, atrakcyjnej żonki. Z tym że też jestem porządny i podobają mi się porządne, inteligentne, ale i seksowne kobiety. Takie które co tydzień są w kościele.

Gość do kora82
mam prawo miec wymagania, bo sam soba cos reprezentuje. chce wielkomiejska, nowoczesna panne i tyle

Gość dsgre5y6uy5jy
Nie ważne jaki facet jest samo bycie prawiczkiem skreśla go u kobiet. Jakoś nie widzę w życiu by jakaś kobieta broniła prawiczka co najwyżej narzekają, że znów je jakiś ruchacz przeruchał i zostawił z dzieckiem

Gość kobietom posuwanym przez
dresiarzy mowie nie

Gość fuiti
/Kobiety lecą na ruchaczy, którzy manipulują, kłamią, zdradzają. Porządny facet jest dla Was dnem i nudziarzem bez jaj./ - znowu ten pusty slogan który uparcie sobie wmawiacie.Uczepiliście sie tego prawictwa ignorując prawdziwą przyczynę waszych problemów.Kto powiedział że porządny facet jest nudziarzem? Nie musi taki być,najwyraźniej to Ty jesteś nudziarzem bez jaj,co zresztą widać po tym że piszesz stereotypowe bzdury i się użalasz.Żadna kobieta nie leci na faceta bo on zdradza.Jak już spodoba jej sie w danym facecie coś innego ale później wychodzi na jaw że to podły zdrajca,przecież oni potrafią się maskować. Ja lecę na porządnych facetów a przy tym normalnych,przykładem takiego fajnego faceta w tym temacie jest "może inaczej". Widac że normalny,fajny gość a nie taki jak Ty z problemami psychicznymi i żalem do całego świata.Po prostu zamiast coś ze sobą zrobić wolisz zwalać wine na kobiety. /kreci mnie dziewictwo- bycie tym jedynym no wiec w zamian chce byc tez czysty. Takze nie generalizujcie ze jak prawiczek to ma jakies problemy z kontaktami z innymi i zal do calego swiata./ - to jest to :) takich mężczyzn lubie :) autor tematu wydaje sie być sfrustrowany ponury i ograniczony i dlatego bym go nie lubiła,nie dlatego,że jest prawiczkiem.Zresztą faceci nie mają napisane na czole czy już uprawiali seks czy nie,to wychodzi później. /nawet normalne dziewczyny maja za soba seks bez zwiazku albo z jakimis szpanerami/ - czyżbyś pytał każdą kobietę o jej życie seksualne że to wiesz? :D wychodzi na to,że ja jestem nienormalna w takim razie.. /Nie ważne jaki facet jest samo bycie prawiczkiem skreśla go u kobiet. Jakoś nie widzę w życiu by jakaś kobieta broniła prawiczka co najwyżej narzekają, że znów je jakiś ruchacz przeruchał i zostawił z dzieckiem/ To mało widzisz.U mnie jest odwrotnie to bycie ruchaczem skreśla faceta na starcie,nie lubie pustych kolesi i nie ufam im.Narzekam ale na to że mało jest porządnych mężczyzn,ale prawdziwie porządnych a nie takich którym sie tak tylko wydaje albo udają.

Gość Co to za fuiti ?
Kobieta broni prawiczków aż niemożliwe. Zwykle kobiety nazywają prawiczków ścierwem a tu proszę niesamowite

Gość do fuiti
o dziewice juz nie jest latwo

Gość fuiti
Jestem dziewicą.Może dlatego mam takie poglądy po prostu nie wyobrażam sobie oddać się jakiemuś ruchaczowi bo jaki sens miałoby trzymanie dziewictwa dla byle kogo co woli dyskotekowe dziunie? albo obydwie strony sie szanują albo nikt ruchacze niech sie wiążą z ruchajkami :D