Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

Cieszę się, że Real przegrał, bo głupie fanki sRealu Madryt zamkną się

Polecane posty

Cris pójdzie do PSG i będziecie musiały polubić nowy klub. Jedna głupia suka tutaj obraża Lewandowskiego bo pokazał, że Polak potrafi. Ale ona woli Murzynków, Arabów i Południowców.

Jestem dumna z tego, że kibicuję Realowi i że w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem rasistką. Nie zamierzam się uciszyć jakbyś sobie tego życzył. Obrażam Lewandowskiego, bo go nie lubię, a nie dlatego że pokazał klasę. Nie muszę wielbić Lewandowskiego, bo jest on jednym z Polaków, którym coś się udało. Chyba nie myślisz, że kibicuję Realowi tylko dlatego że Ronaldo tam gra? Jeżeli tak, to współczuję Ci głupoty. Kibicuję KLUBOWI, a nie jednemu piłkarzowi. Jeżeli Ty kibicujesz komuś ze względu na jednego gracza to już Twój problem.

Gość Witek.Z 00
Real to cieniasy dobrze ze w doope dostali od BVB

Gość lecz się pseudofanko i amebo
hahaha, ale ty jesteś dnem :D uogólniasz na podstawie jednego gościa z forum, pozdro :D zresztą, ty obrażasz Lewandowskiego, bo go nie lubisz, a on obraża ciebie z tego samego powodu wiec nie rozumiem twojego wzburzenia i lamentu :classic_cool:

Gość Witek.Z 00
PONIEWAZ MIESZKAM W DEUTSCHLAND DLATEGO A NIE CIERPIE REALU

lecz się pseudofanko i amebo-Nie przez jednego gościa z forum, ale przez facetów, z którymi się uczyłam. Zachowywali się na poziomie autora tematuWitek.Z 00-A co ma piernik do wiatraka? Może Niemcy jeszcze nie mogą przeżyć finału ME 2008 i 1/2 finału MŚ 2010, że nie znoszą hiszpańskiej drużyny.

Gość nassau55
a ja mieszkam w Polsce i ciesze się ze niemieckie zespołu wygrały z hiszpańskimi zespołami

Gość Urlich aus Breslau
Ja również mieszkam w Polsce i też się cieszę.

Gość Ulrich aus Breslau
Nawaliłem się z moimi polskimi przyjaciółmi, teraz mój nick jest ok. :D

Gość e.konto
a ja bylam za realem- maja tam bardzo przystojnego bramkarza ktory ostatnio siedzi na lawce rezerwowych:). co do lewandowskiego to moja teoria wyglada tak- nic do niego nie mam ale jest super napastnikiem poniewaz dostaje pod bramka pilki na gotowo, wystarczy kopnac i strzelic gola. to jest wlasnie glupie- zespol sie wysila aby doprowadzic do sytuacji podbramkowej a tacy jak lewandowski zbieraja laury- troche niesprawiedliwe.

Hiszpańskie zespoły to zbiór technicznie zdolnych ciot, zaś niemieckie zespoły to zbiór solidnych twardzieli. Czym się różnie południowiec od mieszkańca północy? Jeśli Anglik czy Niemiec wie, że zasłużył na kartkę, to nigdy nie macha rękami do sędziego. A Hiszpanie notorycznie to robią (zwłaszcza Barcelona, ale Real jest niewiele lepszy). W Anglii czy w Niemczech, gdzie jest jako takie poczucie humoru każdy piłkarz jest smarowany za symulację, a u Hiszpanów traktuje się to jako element gry.

Gość jesteę fanką Realu Madryt
Najbardziej to lubię Crisa, Khedirę i Ozila, bo mają fajne rysy twarzy.

Miś Wojtek-nikogo Real nie oszukał. Co może Real wyciągnął czerwoną kartkę i wyrzucił Naniego? Nie, zrobił to sędzia. W Dodatku ta kartka była zasłużona, bo faul był niebezpieczny. Nie wiem z kolei dlaczego sędzia wczoraj podyktował karnego. Faulu ani przeszkadzania w zdobyciu gola nie było.

Najlepsze w czerwonej kartce dla Naniego było zdziwienie piłkarzy Realu (ich twarze) i słowa Mourihno, że wygrali dzięki błędzie sędziego z lepszą od siebie drużyną. Ale UEFA zawsze chce zrobić finał Barca-Real, na szczęście Niemcy i Chelsea do tego nie dopuszczają.

Gość nigdy nie lubiłam
hiszpańskiej piłki, więc też się ciesze, że wygrały niemieckie zespoły ;)

Chelsea do tego nie dopuszcza? W tym sezonie rzeczywiście jej się to udało, zostając w grupie. Piłkarze byli zdziwieni, że w końcu jakiś sędzia nie działa przeciwko nim, tylko jest sprawiedliwy. A zachowania Mourinho nie będę komentować. Pewnie już siedzi w tyłku MU.

Gość nigdy nie lubiłam
Pożyjemy, zobaczymy. Trochę pokory. Prawdziwy fan potrafi przełknąć gorycz porażki i przyznać, że jego drużyna była gorsza.

Fanka Realu Madryt nie jest w stanie zrozumieć, że sReal zwyczajnie był gorszy od Borussi. Już Malaga się godnie pokazała, a Real dostał w tyłek jak dziewczynka od mamy. Ale tak to jest jak sadzają najlepszego bramkarza świata na ławce.

nigdy nie lubiłam-Nie można jeszcze mówić o porażce, bo przed nami jeszcze mecze finałowe. Miś Wojtek-Zgadzam się z Tobą, bo Malaga rzeczywiście lepiej prezentowała się z Borussią. Borussia przeszła dzięki sędziom. Mourinho może mieć teraz pretensje do siebie, a nie do zawodników. Nie podoba mu się, ze Casillas chce zgody z Barceloną i sadza go za to na ławce. Żałosny trener. Nie mogę się doczekać aż odejdzie do innego klubu.

Jak to Borussia przeszła dzięki sędziom? Malaga strzeliła gola ze spalonego głupia cipko! A potem strzeliła w taki sam sposób Borussia. Sędzia dwa razy się pomylił, ale nie wypaczył dzięki temu wyniku!

Gość nigdy nie lubiłam
Przegraliście 4:1 z chyba najsłabiej ocenianą drużyną, która dostała się do półfinału. Gdybyście przegrali 1:0 albo coś, to można by było mówić, że Niemcy mieli szczęście. Ale jak inaczej niż porażką można nazwać wynik 4:1?

Gość nigdy nie lubiłam
Napisałaś, że nie nazwałabyś tego meczu porażką. Do tego odnosił się mój post. Prezentujesz poziom kultury godny kibola MKS Szambiarze Kozia Wólka. Jeżeli Real ma samych takich "kibiców" jak Ty, to szczerze im współczuję.

Gość Czy ty wiesz że...
jestes piertolnienta fanka. Guwno wiesz o rzyció a o piłce jeszcze miej arogancka niewychowana świnio

nigdy nie lubiłam-Mecz jako mecz był porażką, ale chodziło mi o to, że jeszcze nie można zbyt dużo mówić na ten temat, bo może w rewanżu Real wygra 5-0. Czy ty wiesz że...-Radzę Ci zajrzeć do słownika zanim coś napiszesz.