Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

paulinka121989 oj mam taką nadzieję!! zobaczymy co to będzie ;-) również miłego dnia! -ower- :D

Minie, nie minie..Moze to deprecha. W przyszlym tygodniu wypada mi termin @ wiec poczekam jeszcze.Kilka dni mnie nie zbawi.A teraz i tak nie mam sily na lekarzy

Gość klaudia1804
czesc raczej mnie nie pamiętacie ale chce wam powiedzieć ze wkońcu sie udalo jestem w 8 tygodniu ciąży po 5 latach staran i wiecie na czym polegał problem. Na partnerze...... Nasze organizmy nie potrafiły sie zgrac od pol roku mam nowego faceta decyzję o dziecku podjęliśmy na poczatku sierpnia i pierwsz cykl czary mary i huuuraaaaa

_nessaja_ poszukuję zdjęcia :P 2x przejrzałam od 50-60 i nima:P jestem ślepa chyba :D , to zdjęcie w linku będzie ?

klaudia1804 nareszcie jakieś dobre wieści ;-))) gratulacje!!! jak sie czujesz?

Gość klaudia1804
czuje sie świetnie mogla bym gory przenosić bola mnie tylko troche piersi ale to podobno normalne

Gość paulinka121989
Klaudus gratuluje z calego serducha:* smerfetka ja ci dam depreche! Buzka do gory! Przeciez nie mozemy sie poddawac!:* zbieram sie do roboty:( wrr a nie chce mi sie dzis jak cholera

Gość klaudia1804
nawet nie robiłam testow ciazowych jak wcześniej po prostu zachorowalam i myślałam ze dlatego ni sie spóźnia ale po chorobie dalej nie dostalam okresy poszlam dzis do lekarza a tu niespodzianka 8 tygodni i 4 dni dokładnie według usg termin na 26.05:) fajna data

Gość klaudia1804
zycze wam wszystkim starajacym sie takiej samej niespodzianki jak ja mialam dzis rano;)

Gość paulinka121989
Oby i nam sie udalo;) fajowa data;) moje imieniny;p

oj smerfetka też coś przeciwbólowego i się poloz. my cie tutaj do niczego nie zmusimy ale naprawdę dobrze by było poradzić się doktora. trzymaj sie tam

Bol przypomina jak przed @..moze idzie... Do lekarza i tak bede musiala isc bo chlopak mnie zmusi

Gość MaćkowaŻona
Jovanka jak tam u Ciebie? Jak samopoczucie? Jajniki dalej bola? Bo mnie tak i piersi masakrycznie. Temperatura rosnie mi z dnia na dzien o 0,02 stopnia. Zobaczymy jaka bedzie jutro.

Gość kajakaja12345
klaudia gratuluje z calego serduszuszka smerfetka wiem jak sie teraz czujesz tez przez to wczoraj przeszlam jak mi sie @ zaczal tez wczoraj czulam sie strasznie bezwartosciowa ze nie moge dac mezowi dziecka ze tak marzyl o tym prezencie na urodziny a tu jak zwykle lipa ale smerfetko nie zalamuj sie prosze cie glowa do gory idz do lekarza ja tez pojde bo musialam teraz odwolac wizyte i mysl pozytywnie ja dzis juz ochlonelam i przemyslalm to nietrzeba do tego tak podchodzic bo same sobie tym zalamaniem wbijamy glupoty do glowy. ja po zakonczeniu @ zaczynam od nowa starania i sie nie poddam nigdy chce miec dziecko i zrobie wszystko zeby je miec :-) takze nastawiamy sie pozytywnie :-)

kajakaja12345 ta zalamka to nie przez test.Wczoraj odwiozlam chlopaka na dworzec ktory mieszka 400km ode mnie, prawie cale dnie siedze w domu (ucze sie zaocznie, nie pracuje) wszystko mi sie dzisiaj takie bez sensu wydaje.caly czas chce mi sie ryczec

Gość kajakaja12345
Smerfetka Kochana ja tez widuje meza tylko 4 dni w tygodniu bo jest kierowca wiem jak to boli jak sie zostaje samemu i jak go odwoze do pracy to sie zastanawiam za kazdym razem czy wroci caly i zdrowy.ja tez teraz niepracuje od 2 miesiecy jak wrocilismy z holandi a teraz moj M wyjezdza na 3 dni czasem 4 a ja zostaje z babcia chora bo sie nia opiekujemy. Wiem kochana jak ci ciezko ale pamietaj kiedys usmiechnie sie sloneczko i do ciebie i mam nadzieje ze do mnie tez:-)

Gość załamana_K
Dostałam @ zgodnie z terminem na 5.11:( co za pech:(((( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ryczeć sie chce:(((((((((((((((((

Gość załamana_K
bejbe27 trzyman za Ciebie kciuki, moze teraz TY okażesz sie tą szczęściarą:)

Gość kajakaja12345
Bejbe trzymamy kciuki mocno mocno :-) Zalamana przykro mi ze przyszla @ ale trzeba dzialac dalej moze e nastepnym miesiacu sie uda

Gość załamana_K
Moze sie uda a może kolejny raz sie nie uda:( trace nadzieje:( zaczynam 4 cykl:(

Gość gość
A ja widze swojego chlopaka kilka dni w miesiacu :( Niby planujemy w najblizszych miesiacach razem zamieszkac ale najpierw musze znalezc prace u Niego :( I mam jeszcze kolejna wiadomosc..chyba dobra bo nie musze sie zamartwiac co sie dzieje..dostalam @. Ostatnio dostalam plamienia 5 pazdzieernika.Myslalam ze to implantacyjne..A to taka @ skapa byla.. ALe czemu sie przesunela....

Kurdeeee !!! No nie nadążam, no nie nadążam !! Jak dawniej trzymałyśmy przy życiu to forum tak teraz przeczytam jedną se myślę - odpiszę. Potem druga - zapominam co miałam pisać ! Fak !! Z drugiej strony ciąża i jej początki to nic emocjonującego oprócz sprawdzania badań, co jeść itd. Dopiero od 8go się zacznie....żyganko i inne :) Mogę żygać z radości hoho ! Mówię Wam : ❤️ te co dostały @ - don't worry ! (właśnie skończyłam korki ;) ) jak pamiętacie też przeszłam w ciul wszystkiego i sama nie wiem czy z dzidzią dobrze, ale mam nadzieję, że po wizycie zdam relacje pozytywne ! ❤️ Te co nie wiadomo co z ich @ - do lekarza ! Torbiele i inne paskudztwa tylko czyhają! Ja gdybym nie poszła to do tej pory to zamiast fasolki, tzn. na chwilę obecną ziarnka maku ;) miałabym torbiel 8x8 o zgrozo.... ❤️ te w dwupaku - pisać ! Co bym ja nie była samotna, co byśmy krzepiły inne przyszłe i cobyśmy pamiętały i doceniały jak ciężko było się starać - ale było warto.... ❤️ taka oto ja - specjalne serduszko dla Ciebie bo jak możesz myśleć że nie pamiętamy !! Wiesz, doszły nowe staraczki i my stare trąby już trochę zeszłyśmy na dalszy plan.... ale pisząc o sobie dajemy im nadzieję i wskazówki jak postępować. Ja czytam u Was np. o badaniach, potem one będą korzystać z tych rzeczy ! Więc foch królewski na Ciebie mam, jak będziesz mądrze prawić :) to wtedy focha odwieszę ;) pisz jak z maLUTKĄ ;) co z tymi r*****i !! Ładnie się musisz stresować.... ❤️ Reszcie dam życzę udanego wieczoru, okresówkom - mało zalanego krwią, staraczkom - upojnego, a mamuśkom - z kiełbachą przegryzaną kanapką z miodem i białym serem :P a co !!

Gość załamana_K
Giubelli ale CI fajnie;) gdybym mogła też bym żygała z radości:) jak długo Ty sie starałas z Mężusiem?

załamana trzymaj się ;* no giubelli ja też nie nadążam wpisów coraz więcej;] @ rozregulowana teraz nie wiem kiedy masakra płodne;/ ech jak tam dziewczyny? Jovanka żyjesz?

Gość JovankaJo
Kochane moje! Tak jak Giubelli - nie nadążam za Wami:):):) Ale niezmiennie cieszę się, żeśta są:P Smerfetka - do lekarzaaaaaaaaa! Ja miałam pięknie wyhodowaną torbiel 6 lat temu i poszłam do lekarza jakoś w pięćdziesiątym którymś dniu cyklu, bo przecież "co mi może być"... No i potem leczyłam się pół roku jakimiś końskimi dawkami lekow, po których przytyłam 8 kilo (!!!), a groziło mi już właściwie usunięcie jajnika. Nie straszę - ostrzegam, Kochana! Będzie dobrze, ale nie lekceważ takich symptomów. Powodzenia i nie bądź niemądra!:* MaćkowaŻono - jajniki kłuły mnie wczoraj w nocy ma-sa-kry-cznie... Piersi nadal bolą jakoś inaczej, ale na bank sobie wkręcam, więc czekam cierpliwie (ha ha ha) na @. Co ma być to i będzie:) Takaotoja - niby że kto o Tobie nie pamięta, hm??? Ja mam łeb jak sklep i co jak co, ale nie zapominam o fajowych babkach:P ZałamanaK - powtórzę to, co powiedziałam kiedyś na pocieszenie Paulince121989 - każda zmieniona podpaska (vel tampon) zbliża Cię do upragnionej dzidzi - więc głowa do góry i nie waż się poddawać!:) Angelusdominus - doła miewa każdy i bardzo dobrze Cię rozumiem. Wypłacz się, pogadaj sama ze sobą i postaraj się walczyć z dziadostwem każdego dnia. Jestem z Tobą!:) Pozostałe Kobitki, którym nie jestem w stanie imiennie odpisać z powodu mojego M., który non stop dopytuje się co takiego robię ważnego, że nie mogę go przytulić - uwielbiam Was, dziękuję, że jesteście i życzę Wam dobrej nocy:)