Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość MaćkowaŻona
Bejbe wszystko jest możliwe ale zobaczymy :| Z jednej strony fajnie jest być kobietą ale z drugiej jak se pomyśle że na każdym kroku jakieś cholerstwo czeka żeby sie tylko do nas przyczepić to sie odechciewa, no bo przecież nawet robiąc siku w miejscu publicznycm można sie zarazić Bóg wie czym. Faceci nie mają z tym problemów, nie musza az tak na siebie uważać, stanął, siknął i po sprawie. Szczęściarze. Chociaż nigdy nie poczują i nie dowiedzą jak to jest nosić w brzuszku, pod sercem dziecko, a my mam nadzieje że tak :) Paulinka jak tam u Ciebie? :) Pisz kochana bo czekam z niecierpliwością na newsy :) P.S. Bejbe a mówił Ci już ktoś że Ty taka dobra dusza jesteś tego forum?! :) zawsze na miejscu i z pozytywnym nastawieniem :) fajnie że Cie mamy :)

Gość JovankaJo
Elo:) Giubelli - tak jak pisałam: 7 tc licząc od pierwszego dnia ostatniej @ i 5 tc licząc od zapłodnienia. :) Dziewczynki, zaraz mam 3 godziny korów, wpadnę do Was później:* Ale przynajmniej przeczytałam wszystko:)

🌼 MaćkowaŻona bo to prawda my kobity mamy dużo gorzej od chłopów z różnymi sprawami i gdzie tu sprawiedliwość zawsze się zastanawiam ;-) z ciążą też się zgodzę i mam nadzieje że też jej doswiadczymy i juz niedlugo bedziemy narzekac ale na mdlosci rzyganie i sranie ahahha :D boshee:P ale ze mnie czub :D :classic_cool: ja to jestem :classic_cool: ahahaha nie no nie przesadzaj:P:P:P ;-) miło to słyszeć :* hihi 🌼 JovankaJo co za korki?

🌼 🌼🌼 a wogole to mam do Was pytanie :P bo niektóre dziewczynki maja takie magiczne teksty pod wpisami drobnym druczkiem hm ;> jak to robicie? :D:P 🌼 🌼🌼

Gość paulinka121989
U mnie lipa. @ przyjdzie, sa wszystkie oznaki takze nadziei brak. Zastanawia mnie tylko czemu brzusio bolal non stop od owulki?? Za 2 godz lece znow do dentysty :/ maz juz wraca z delegacji, jedzonko ma naszykowane, lozeczko tez czeka;) dzisiejsza przygoda- moja mama ma 7 kurek i kogutka. Poszlam po jajca;) wlozylam do kieszeni kurtki i zapomnialam o nich. Potem patrze a z niej kapie, mysle sobie co do cholery przeciez nie padalo. No i coz 2 jajca plywaly w kieszeni;) ale rozkojarzona jestem ostatnio. Masakra;) ciekawe co spotka mnie jutro:p w styczniu planuje wizyte u gina, niech chlopina doradzi co albo badania zaleci. Buzka lasencje:* odezwe sie jutro;)

Bejbe a co do tych magicznych tekstów to możesz też sobie wpisać wchodząc w zakładke "MOJE KONTO" i tam w ramce na samym dole która zwie się "SYGNATURA/STOPKA" możesz wpisać swoj tekst :) Paulinka to doba jajcara z Ciebie ;P stosunkowo udanej nocy Wam życze :D:D i oby @ Cie przez najbliższych 9 miesiecy nie nawiedził :)

HELOO:) Widze ze szalenstwo sie tu dzieje:) Bejbe27 i MackowaŻ co tam dzisiaj na horyzoncie? Widze ze bacznie wszystkiego pilnujecie:) Mnie tez od paru dni kłuje w jajnikach ale tu pewnie zapowiedz wspanialej @ buuuu, standard jak zawsze:(

MaćkowaŻona ahaha a ja tam gdzie jest miejsce na email próbowałam wpisywać xD i mowe nie działa :D:D:D:D ale ze mnie haker :D ahahah :P zaraz bede kombinować :D sasas

Paulinka a ja C***owiem ze mam jakies przeczucie co do Ciebie :) oby okazalo sie szczesliwe :) jutro sie wszystko okaze :)

🌼 paulinka121989 'wiecej wiary bo wszystko się może zdarzyć' i 3mam mocno kciuki stopami też :D 🌼 Eweelka myślimy pozytywnie !! :* 🌼 wogole po wczorajszym pykanku moj M. do mnie tak 'no po tym całym tygodniu to sperma powinna ci sie wylewac uszami' :D ahahah :P gupeczek moj :P:*❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ wogole cos Wam fajnego pokaże sasas:D przylookajcie sobie tego linka :D http://mocnopomocni.pl/ ja sprawdzałam na lordzie vaderze, scobi dooo i czarodziejce z ksiezyca :D :D :D i wyszłooOOo :D ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

troche na spontanie napisałam :P teras bede szalec a co! :D niach niach niach :D ^^

🌼 no normalnie nasłuchałam się o jajnikach i teraz mój szaleje:P chyba nie chce być gorszy ahaha:P gdzieś mnie ciągnie, niech sie sam ciągnie!:P weekendos się zaczyna na forum pustki, mój ma dziś noc tak że będę Was męczyć:P muahah^^ 🌼

i co tam ? :D ja sobie chyba zaraz pykne kolacykę :D mąż bedzie zły ze mu pożrę pizze^^ alce ciichO :D mrozona niezdrowa ale za to bardzo doobra :D ostatnio wogole mam faze na sex w wielkim miescie mam wszystkie serie od 1odcinka :D i ogladam przed spaniem jestem juz na 4 sezonie :D wkoncu jego ps3 się mi do czegoś przydaje :D ah jak ja kocham te dziewczynki ❤️ zawsze jak maz ma nocke to ja mam maraton do 2 w nocy :Dasas^^

u mnie leci jak co miesiac ale juz koncuweczka wiec niedługo znowu staranko :p kupiłam ziółka ks. sroczki zobaczymy jak to bedzie :))))

A umnie dziewczyny znowu jakas lipa. Zamiast sie cieszyc ze za miesiac przeprowadzka to mnie dolek zlapal. Ostatnio chlopak prawie wcale czasu nie ma dla mnie. Tydzien temu byl na koncercie ze znajomymi - ja w domu. W tygodniu pracowal do 18.00, pozniej jeszcze mial sprawy jakies i wracal kolo 24.00 wiec znow lipa z rozmowa. Teraz znowu gdzies siedzi. W weekend idzie do chrzesnicy na urodziny - ja w domu. Zwariuje za chwile.Psychika mi wysiada

marta86100 i jak wyglądają te ziółka? sa oryginalnie zapakowane?? Smerfecia nie dołój się już niedługo będziecie mieszkać razem nie będziesz taka samotna jeszcze musisz przecierpiec****otem będzie już tylko lepiej, rób dobre jedzonko załącz dobry film i odrazu będzie lepiej nie bedziesz myślała i się smuciła :*:*:*

Wczesniej fakt ze niedlugo bedziemy razem mnie pocieszal - a teraz... Czuje jakbym nie miala zadnego wsparcia w nim

u mnie pizza juz się robi :D serial nastawiony i zapałzowany .. :D ah..całe łoże dla mnie :D:D:D czego dziś chcieć więcej :D i do tego mam na deser lody!! ❤️❤️❤️ chyba sie posikam zaraz!! ahaha :P:P:P :D będzie dziki szaał :D

a to zrozumialam ze juz przyszły :P jak mnie w tym cyklu sie nie uda tez zakupie zioło i bede saczyc :D

Bejbe polecam sie na przyszłość ;) Kobietki dziś na tvn o 20.00 fiml Listy do M. kto nie oglądał polecam. Nie jestem fanką filmów polskiej produkcji ale ten mi jakoś wyjątkowo podpasował :) Smerfetka to pewnie tylko chwila załamania. Zobaczysz wszystko wróci do normy :) głowa do góry. O masakra ale bym se czipsów zjadał... A u mnie na wsi nawet sklepu nie ma :/

Bejbe Ty szalona wariatka jesteś hehehe. A serial sex w wielkim miescie miałam przyjemność oglądać.. wciągający był :D

smerfecia nie smuc sie nadrobicie po przeprowadzcce !! :*:*:* musisz jakos zorganizowac sobie wolny czas zeby nie myslec i niepotrzebnie smucic, szybciej wtedy zleci i woogle, pomysl jak bedzie pieknie jak zamieszkacie razem ile was czeka upojnych nocy :D i razem milych wieczorow i zyj ta piekną myśla!! ❤️ i pamiętaj z każdą sekundą jesteś coraz bliżej !! :*