Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

MaćkowaŻona ja tych ziołek nie bralam i nie jestem do tego przekonana.Narazie sie tego nei podejmuje:)

Gość Alaaa66
Mackowa nie nie przyszła jeszcze ale czuje ze tuż tuż niby powinna być dopiero w środę ale wszystkie objawy mam ja to już nie wiem... Eweelka byłam w tabelce ale ktoś mnie chyba usunął

Gość Alaaa66
A i kompletnie się nie ludze w tym miesiącu bo niewiele się staraliśmy mój miał jakieś fochy... Przyjechała do polski moja. Koleżanka z 4miesiscznym maluchem zakochalam się... Jest boski i ja też chcę

Eweelka z tego co wiem po poronieniu samoistnym nie wiem czy to dobrze ujelam no jak nie bylo lyzeczkowania tylko samo sie oczyszcza mozna odrazu sie starac jak sie jest na to gotowym psychicznie bo kazdy roznie przechodzi.. ;* a z ta cysta to nie wiem hm jak sa w srodku gdzies i duze to chyba wycinaja ale jak malutkie to leczeniem najpoerw i nie trzeba wycinac, moze to sie czyms poprostu smaruje, wszystko bedzie dobrze nie martw sie na zapas, zobaczysz juz niedlugo sie bedziecie starac;;*

Hej Kobietki co tam u mnie przygotowania pelna para bo jutro do pracy i wigilie tez wiec dzis ogarniam wszystko :) Objawow na @ brak zawsze byly przed wiec jeszcze jest nadzieja :))) Pozdrawiam was serdecznie :***

Gość MaćkowaŻona
A ja sorki ze tymi ziolami glowe zawracam ale przeczytalam ze 145 stron forum na temat tych ziolek i jestem w szoku. Marta a Ty te ziolka kupilas?

Gość Alaaa66
Jakie zioła???

Gość MaćkowaŻona
Alaaa chodzi o ziola ojca Sroki nr 3. Jesli chcesz poczytac jak dzialaly na dziewczyny to podrzucam link http:// f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4786778. Tylko po http spacje usun. Kobietki po jednym cyklu picia zachodzily w ciaze a staraly sie latami. Ja sie zdecydowalam na nie po ostatniej wizycie u gin. Zobaczymy czy cos dadza. Jakby co bede pisac :) Marta oby Ci nie byly potrzebne :) Jovanka, Giubelli, Nessaja, Stymulowana, Paulinka i reszta dziewczyn gdzie Wy? Juz swietujecie? :) Angelus trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, zeby wszystko dobrze bylo!!!

Gość Alaaa66
Po Mackowa dzięki poczytam.... U zobaczę efekty po Tobie :-) jaki koszt takich ziół?

Gość paulinka121989
Grudzien nie bedzie dla mnie szczesliwy...niestety. wczoraj maz wrocil ale nic nie dzialalismy. Dzis powinnam miec owulke. Moze podjade w trakcie pracy do meza i sie bzykniemy;) hehe rano sie poplakalam ale humor juz wrocil. Trudno sie mowi. Dzis jeszcze musze wieczorem zaliczyc dentyste:/

Gość MaćkowaŻona
Paulinka limit zaciazania na grudzien juz i tak wyczerpany, poczekaj do stycznia :-) Alaaa ja ziolka zamawial w sklepie zielarskim, kazde oddzielnie, tam w sklad 9 ziol wchodzi, w sumie do zaplaty 38,80 przy czym przesylka 12 zl. Wiec ziolka to groszowa sprawa :) mozna taniej zamowic na allegro ale dziewczyny pisaly ze roznie zapakowane przychodzily, raczej na takie bym sie nie skusila, bo i tak naprawde nie wiesz co pijesz :)

hej kochane jak tam? ja sie sstrasznie denerwuje przed ta wizytą;( w ogóle nie wiadomo czy pójdę ho teściowa się na mnie wypięła i powiedziała ze nie przyjdzie przypilnowac młodego może uda sie mojej mamie wyrwać z pracy;/ ech.... jak wy sie czujecie? jakieś objawy coś?

Gość agniesia88
Hej:) To jak te ziółka którejś pomogą, to niech szybko pisze. Może faktycznie działają cuda:D A ja dziś wpadłam z trochę dziwnym pytaniem... Myślałam, że wiem co nieco o tym skąd się biorą dzieci, ale mąż mnie dziś trochę zdenerwował. Mianowicie stwierdził, że trudno nam zajść w ciążę jeśli jego nasienie wylewa się na zewnątrz po miziankach. wcześniej mu mówiłam, że gdzieś musi się wylać, przecież się "nie wchłonie", ale teraz sama już nie wiem. Zdaję sobie sprawę, że kobieta w wieku 26 lat powinna takie rzeczy wiedzieć:P Ale podpowiedzcie coś:)

Gość MaćkowaŻona
Agniesia smialo pytaj jak czegos nie wiesz, po to tu jestesmy zeby sie dzielic ze soba wiedza :) mi tam tez sie po nogach leje po przytulanku ;) jesli dobrze pamietam to kilkanascie stron wczesniej chyba Jovanka smiechowo pisala jak to u Niej bylo :-) poszukam i jak znajde to napisze Ci ktora strona ;) ... Angelus rety gdybym blizej mieszkala sama bym przyleciala maluszka popilnowac! Koniecznie lec do lekarza dzis. Nawet z malenstwem jesli mamie nie uda sie wyrwac wczesniej. No i oczywiscie pisz co wyszlo :) jestem duchem z Toba :*

Gość agniesia88
Dzięki:) Mąż mi obiecał, że jak będzie trzeba to mnie za nogi pod sufitem podwiesi, bo na jakimś filmie tak widział;)

Gość MaćkowaŻona
Hehehe Agniesia ale sie usmialam :-) Ty sie moze lepiej dowiedz co to za film byl bo jeszcze maz sie wczuje w role i zle sie to dla Ciebie skonczy ;)

Gość agniesia88
Nie pamięta tytułu. Mówi, że to film o "zapładniaczu";) Co do forum to by się spis treśc**przydał, bo ciężko się odnaleźć jeśli się tu nie było od początku.

Gość MaćkowaŻona
Agniesia w rzeczy samej, przelecialam po lebkach z 50 stron w poszukiwaniu tego wpisu, juz zeza zaczelam robic i wkoncu zadalam sobie pytanie: czy to oby na pewno Jovanka o tym pisala?! A moze Giubelli?! :-) coz skleroza nie boli. Moze dziewczyny po swietach wroca tu do nas ( oby jak najszybciej) i jeszcze raz napisza jak to bylo :)

Gość agniesia88
a ja znalazłam:) Bardzo zabawnie to było opisane, ale pod sufitem chyba nie trzeba się podwieszać:P może wystarczą nogi na ścianę i mąż pod tyłek:D Ale co ma wylecieć to i tak wyleci, i chyba tylko korek tu pomoże. Czy może ktoś stosował inne skuteczne metody?

Gość agniesia88
A może ja za mało cierpliwa jestem?? Jak długo z tymi nogami w górze leżeć?? Bo ja to 10-15 minut i lecę do łazienki. Nie lubię jak mi się coś klei, więc muszę się chociaż wytrzeć. No i wtedy wszystko chlap do sedesu! Musze chyba taktykę zmienić i to szybko, bo to już 8 dzień cyklu. W ogóle to chyba powinnam mieć dziś wolne i zająć się robotą w domu, bo siedzę w pracy, nikt do mnie nie przychodzi (wszyscy chyba są w biedronce:p) no i za dużo głupot mi po głowie krąży....

Gość MaćkowaŻona
Agniesia lać się będzie tak czy siak no bo gdzie niby te tysiące, miliony plemników mają Ci się tam pomieścić? ;) Te pierwsze które wystartują dolecą do celu, jeśli masz dni płodne to w śluzie się popluskają i popędzą dobijać się do jajeczka a reszta z Ciebie wyleci ;) tak Ci w skrócie napisze, pakując w miedzyczasie prezenty i ubierając choinke :) A badanka jakieś robiliście? Możliwe że już to pisałaś ale nie przypominam sobie a że jak wczesniej pisałaś nie ma spisu treści to trudno teraz znaleźć :)

witajcie kochane jestem po byłam siedzialam w tej poczekalni zjadaly mnie nerwy myślałam że umre najpierw zbadał podwozie a potem usg i jest malutki czlowieczek z pięknie bijacym serduszkiem Boże jaka ulga i były wyniki cytologii i okazalo się że wirus też zniknął także jestem podwójnie szczesliwa

Gość agniesia88
Badań nie robiliśmy, bo jeszcze chyba nie ma takiej konieczności. To trzeci cykl starań, więc póki co zakładamy, że po prostu się nie udało, bo albo się spóźniliśmy, albo coś nam nie wyszło. Ale do tej pory chyba tylko ja miałam takie parcie na ciążę, a teraz widzę, że mężowi też bardzo zależy:) Damy radę:) Aaaaa jeszcze tylko 2,5 godziny w pracy i też będę ubierać choinkę:D Prezenty już mamy popakowane, bo w tym roku byliśmy przezorni i wcześniej się przygotowaliśmy na święta.

Gość agniesia88
angelusdominus to cieszymy się z Tobą:) i zazdrościmy, a przynajmniej ja, to musi być cudowne uczucie zobaczyć swoje maleństwo w brzuszku i usłyszeć serduszko:)

Gość MaćkowaŻona
Angelus fantastycznie!! :) szalenie sie ciesze!! :) i gratuluje jeszcze raz!! :) chociaż Tobie prezent na święta się udał. Ściskam kochana i oszczędzaj się teraz :*

Gość MaćkowaŻona
Agniesia a to dopiero początki starań i mam nadzieje że ten cykl będzie ostatni :) tego Ci serdecznie zycze :) a poza tym kurcze kto to widział żeby tak długo pracować dzień przed wigilią? Uciekaj do domu ;)

Gość agniesia88
Chętnie bym poszła, ale mam misję! Wbrew temu, co się mówi - że nasze społeczeństwo nie czyta - ja wydałam dziś 30 książek! Także niech przychodzą i niech czytają. Ku chwale ojczyzny! :) A mi zostało tylko sprzątanie, ubieranie choinki i sałatki, także spokojnie się wyrobię. Mam za to dużo czasu na planowanie macierzyństwa, nawet za dużo:)

Gość MaćkowaŻona
Agniesia w bibliotece pracujesz czy księgarni? :) Ile książek do wydania Ci jeszcze zostało? :)