Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość mamaniemama
oooo dziewczyny świetny pomysł :) ja również chcę dołączyć! Desire- masz mój e-mail więc jak znajdziesz chwilkę to również czekam :) & Zdesperowana- idzie wiosna, w sam raz czas na pozytywniejsze podejście. Koniec z jesiennymi i zimowymi depresjami. Wiesz, że musisz zrobić badania to nie czekaj :) każdy cykl może okazać się tym cudownym! masz KOP W TYŁEK i umawiaj się do lekarza :) & Wiolcia, no jasne, że jestem :) miałam chwilową przerwę, ale obiecałam powrót także póki jeszcze nie zaczęła się poporodowa rewolucja to jestem z Wami :D haha, babcia kupiła kocyk w serduszka? Dobra kobitka. A słuchaj, może jeszcze powiesz, że w pepco? bo jeśli tak nie wykluczone, że mam taki sam :) & Malaiza- :) dzięki, czuję się po prostu świetnie. Na dniach zaczynam 9 miesiąc- kiedy to minęło?! Przecież dopiero co dołączyłam do forum i robiłam testy ciążowe, na których był cień cienia :P teraz czuję się nawet lepiej niż jakiś miesiąc temu. Widać oczywiście, że jestem w ciąży bo brzuch mam już konkretny, ale w ogóle nie czuję tego ciężaru. Śmigam jak zawsze, schody to dla mnie żadna przeszkoda, a o ciąży przypominam sobie głównie wtedy, gdy muszę zawiązać sznurówki :P W związku z tym przerzucam się na wsuwane trampki. Malaiza, koleżanka zerwała znajomość przez fb a Ty się tym przejmujesz? Przecież to tylko świadczy o tym jaka z niej "koleżanka". Nie przejmuj się tym, lepiej skup się na tym, żeby okres na który czekasz nie przyszedł tylko przyniósł 2 kreski :) & ooo jest i Margaret! no to można powiedzieć, że 1/3 ciąży już za Tobą :) będzie już tylko lepiej! Zaglądaj do nas częściej! Ja też z niecierpliwością czekam na swój poród, a później będę czekać na Wasze! U mnie wiosennie, ale teraz czas takiej zdradliwej pogody. Przez okno wygląda pięknie, na termometrze 10-15 stopni, a jak się wyjdzie to hula zimny wiatr. Ale twardo codziennie spaceruję, żeby nie przyrosnąć do fotela :P & Desire- spokojnie, nikt normalny nie będzie traktował zastrzyków jako coś przyjemnego. Traktuj to choćby jako świństwo, ale które ma doprowadzić do czegoś przyjemnego i pozytywnego :) zastrzyki jak zastrzyki, najważniejsze, żebyś w głowie sobie ustawiła to wszystko jako pozytywne. Wtedy każdy zastrzyk będzie jak bułka z masłem :) CZEKAMY NA TWOJĄ JUTRZEJSZĄ WIZYTĘ! & kasiaa12- to fajnie, że jakiś wstępny plan jest. Ale skoro to przyszły rok to zdecydowanie jeszcze za wcześnie na zaproszenia. Na pewno jeszcze kilka razy wpadniesz na jakiś genialny pomysł i myślę, że jakoś pod koniec tego roku to w sam raz czas na ogarnięcie zaproszeń i skumulowanie najlepszych pomysłów i projektów :) & Staraczka- trzymam mocno kciuki. Będę myśleć o Tobie 30 marca i będę pamiętać na pewno, bo to....moje urodziny :) Więc zapamiętam to jako Twoją serduszkową wizytę !

mamaniemama no pamietam jak pisalas o dwóch kreskach a tu juz koniec:) ale fajnie...

Też pomyślałam wczoraj o mailu, a Wy już działacie, super :-D pati7@opoczta.pl Będę się odzywać częściej, teraz zbieram tyłek z kanapy i idę się szykować, bo słońce święci, szkoda w domu siedzieć. Miłego dnia! ;-)

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/178356/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-maseurodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html

Kasiaa Co za slodziutki Maluszek!!! :) :) super :) Xx Wyslalam Wam moja sukienke! :) no i mnie przy okazji :p Xx Mamaniemama Bardzo mozliwe, ze w pepco, ona tam czesto bywa :)

A tylko dziewczyny z tym mailem to musimy ustalic ze nie podajemy nikomu kto np pierwszy raz tu napisal niewiadomo skad.. bo jak wiemy rozni ludzie tu wchodza :) ale jak ktos da sie juz poznac itd to czemu nie ;)

jestem tego samego zdania co Wiola- niech mail należy tylko do nas. Za dużo wchodzi tu hien forumowych. Po co nam ktoś taki. Wysłałam Wam maila z małą propozycją zapoznawczą :)

a co do przesłanych zdjęć też się zgadzam. Kasia, Twój Skarb normalnie do schrupania!!!!!!!!!! A Ty Wiola, no normalnie gwiazda! Ślicznie! :)

Mamaniemama, śliczny brzuszek:) proszę olsnij mnie który to juz miesiąc? i kiedy termin porodu?;) Dziewczyny a może tak nowa tabelka by się przydała.

Dzieki dziewczyny! :) Fajny pomysl z tym mailem bo bedziemy mogly wysylac sobie zdjecia, porady, rozne pliki itd :) bedziemy podziwiac kolejne nowo narodzone Malenstwa :) Xx A jaka u Was pogoda? Londyn standardowo pochmurny ale robi sie cieplo :) ale ja sie stesknilam za Polska... mamy z narzeczonym taki domek w samym lesie, tam mieszkaja jego rodzice,mamy pol domu ladnie wwyszykowane i jest wspaniale tam czasem przyjechac i pospacerowac po lesie :) a wokol jest pelno jezior :) w moich stronach (okolice Warszawy) niestety nie ma takich atrakcji ale sa moi bliscy za ktorymi tez sie stesknilam :)

Kasiu ale fajnusi ten Twój synuś, słodziak taki fajnusi do schrupania :) & Bardzo się cieszę dziewczynki,że coś ruszyło i jakoś się tu raźniej zrobiło:) Piszę tak z doskoku,bo w pracy jestem i na telefonie piszę;)

wiola a jaką fryzurę do ślubu robisz sobie?;) myślałas już o tym? bo masz tak sliczne włosy że szkoda trochę je upinac:) Tak mi się kojarzysz z królewna śnieżka:-D

Zdesperowana Super urwisek :) chce upiac tylko troszke do gory zeby odslonic twarz ale reszte zostawiam rozpuszczona :) mam nadzieje ze jakos mnie wcisna w sukienke, 8 kwietnia mam przymiarke :) Xx Mamaniemama Sliczny brzuszek!! Tez bym juz taki chciala :) ktory to miesiac?

dzieki:) xxx wiolcia suknia sliczna:) a jak fryzurke zrobisz to bedzie jeszcze lepiej. xxx zdesperowana nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale nie wgrywa sie zdjecie

Jejku dziewczyny jak mi sie chce spać:( A taka piękna pogoda za oknem :) & Widzę,że się pięknie tu dzieje :D

Gość gość
gadalyscie na tamte co zwialy a same zalozylyscie swoje forum i tylko wy sie udzielacie. nie przyjmujecie ludzi z zewnatrz. ach szkoda gadac

dziewczyny tez uwazam ze nikomu nie dajemy dostepu. i nie podajemy go same bez wczesniejszego uzgodnienia.

Dziewczynki i jeszcze jedno nie dajmy się wciągać w dyskusje z gośćmi,nie reagujmy na ich zaczepki. Forum jest dostępne dla wszystkich,ale żeby dołączyć do naszego grona trzeba tu trochę popisać a przede wszystkim dać się nam poznać:)

gosciu nie chodzilo o to forum tylko o cos innego.kazda moze tu dolaczyc****isac...

Gość gośćcelnystrzelec
Nie rozumie jak możecie nie zajść w ciąże, wasi faceci to jakieś pedały. Ja za każdym razem jak strzelam to moja żona jest w ciąży ( 4 ). Ona się śmieje że wystarczy że na nią popatrze i jest w ciąży. Jak któraś z was nie może zajść w ciąże zapraszam do mnie, gwarantuje sukces po 1szym strzale.

Gość Alaa66
Nie urodziłam od wczoraj w szpitalu balonik mam..