Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość gość
Nemezis gratuluję z całego serca. W Tobie rośnie nowe życie, a ja wczoraj próbowałam się zabić, ale mnie niestety odratowano. Ciężko mi jest, wiem, że potrzebuję pomocy, ale ja mimo wszystko wypisałam się ze szpitala.

Gość gość
Okres mi się spoznia 5 dni, wczoraj robilam test byl negatywny, beta tez by taka wyszla?

Gość gość
He he to nie ja. Jutro mam pierwasza wizyte po pierwszym @. zobaczymy co sie mi powie. Z mojaa psychika jest calkiem dobrze :) mam przy sobie wspanialego mezczyzne. Nemezis Gratuluję ewidentnie lśni druga kreska :D Tynka

Gość kejt230
Witam. Zaczne od początku.. Okres powinnam dostać 8 maja, dostałam 17. Trwał 5 dni. Dodam że robiłam test 15 maja i wyszedł pozytywny ale dopiero po kilku godzinach. Od wczoraj mam silne zawroty głowy i mdłości i ciagle odczuwam głod. Czy możliwa jest ciąża? A może ktoras miala okres w ciąży?

Dziewczyny pokolei meldowac się tutaj. **Malaiza co u Ciebie? Mam nadzieję ze to nie ty to napisałaś. **Tynka mam nadzieję ze lekarz będzie miał dobre wieści dla Ciebie. Fajnie ze masz kogoś kto Cię wspiera... **wiolcia jak u ciebie??? CO sie nie odzywasz??** mamaniemama co u Was. Jak sobie radzisz w roli mamy?? Jak Janka?

Kejt witaj. Na test po kilku godzinach nie zwracaj uwagi. Bo zachodzą różne reakcje i wyniki są nieprawidłowe. Powtórz test jeśli po kilku minutach pojawi się kreską dopiero się możesz cieszyć.

Kejt witaj. Na test po kilku godzinach nie zwracaj uwagi. Bo zachodzą różne reakcje i wyniki są nieprawidłowe. Powtórz test jeśli po kilku minutach pojawi się kreską dopiero się możesz cieszyć.

Nemezis jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieję ze @ sie nie pojawiła. Za to pojawiła się u mnie. Pierwsza po 13 miesiącach chyba.. I znowu się zaczyna. Dobrze ze mój pojechał w trasę...

Gość gość
Ja też mam nadzieję. :) zobaczymy co będzie i czy będzie zgoda na następne maleństwo :D Oby tak :D Nemezis robiłaś bete? Ja jestem w szoku że nawet mi się owulka nie przesunęła i pierwszy @ po poronieniu przyszedł po 31 dniach. :) jutro się odezwę :D Pozdrawiam Tynka

Gość gość
ja jutro idę na betę, bo okres już 5 dni się spóznia i nic go nie zapowiada.

Gość gość
Czy test się mylą? szczegolnie po@?

Gość Nemezis626
Kasia, u mnie póki co @ nie ma, ale termin ma na piątek, więc jeszcze wszystko się może zdarzyć... :) Ale kupiłam jeszcze 2 testy tej samej firmy i spróbuję jutro żeby zobaczyć czy kreska intensywniejsza... Tynka, co do bety to pisałam już kiedyś wielokrotnie jak to wygląda :/ nie mieszkam w PL i nikt mi bety na własne życzenie nie zrobi... robią dopiero w szpitalu, gdy coś się dzieje... także lipa

Gość Nemezis626
Ale ze mnie niecierpliwy wariat... Dzisiaj, 13 dpo zrobiłam wieczorem ten test clearblue digital ktory pokazuje tydzień od zapłodnienia... i wiecie co wyszło 13 dpo? Ciąża , 2-3 tygodnie!!!!!! :D Czytałam na stronie clearblue że taki wynik oznacza bętę od 200 do 20 000 :D Ale jaja! xD chyba się udało Tylko pojawiło się brązowe plamienie... ale żadnej krwi i żadnego bolu...

Nemezis ja też miałam brązowe plamienie w dniu @ ale przeszło naszczescie. Cieszę sie ze wam się udało...

Gość Nemezis626
Rano wstałam i po plamieniu ani śladu :) rano zrobiłam jeszcze test taki sam jął poniedziałek. Dużo ciemniejszy :) kreski niewiele różnią sie od siebie :) chyba jestem W ciazy... Oby tylko teraz wszystko było dobrze :)

Gość gość
Oho kwoki się zleciały :( Wiolciu gratuluje udanego wesela. Ty popilas dzidzia też skorzystała, po prostu cudownie. Napisz więcej szczegółów bośmy ciekawe ;)

Gość Nemezis626
Kasia :) Wczoraj przestraszyłam się tych plamień więc rano zrobiłam jeszcze jeden test... Kreski identyczne :) Beta leci w górę jak szalona :) Poczekam jeszcze kilka dni bo termin @ mam na jutro... Jak nie będzie do końca tygodnia to powiem mężowi :)

Nemezis jesli plamienia ustaly to nie ma sie co martwić. Ja miałam przez kilka dni takie plamienia. Dobrze ze beta rośnie.☺☺

Gość Nemezis626
Mam nadzieję, że się utrzyma... Powiedziałam już mężowi, ale powiedział, że z radości skakał będzie dopiero jak lekarz potwierdzi... :D niedowiarek

Gość mamaniemama
hej! kasiaa12-dzięki za info, ja jeszcze trochę poczytam o tych szczepionkach, ale też chyba przeciw rotawirusom zaszczepimy. Ja czuję się świetnie, współpraca z Janką układa się bardzo dobrze :) czasem ma problemy brzuszkowe, walczy z kupą i stęka, ale jak się wypróżni to wszystko mija :P raz miała kolkę to przez 4 godziny bez przerwy płakała i się prężyła, ale na szczęście (odpukać) do tej pory się nie powtórzyło. Poza tym jest grzeczną i pogodną dziewczyneczką :) a jak tam Pawełek??? :) &&& Nemezis- gratulacje!!!! no druga kreska jak nic! :) nie ma możliwości żeby się nie potwierdziło!!! pamiętam, że mój mąż też nie wierzył w testy i powiedział, że będzie się cieszył dopiero jak na usg zobaczy :P ale fajnie, jeszcze raz gratulacje!!! :) &&& Ciekawe jak tam Wiolcia. Od czasu ślubu się nie odzywała.

Gość Nemezis626
Na początku bałam się biochemicznej... ale dzisiaj 16 dpo, @ nie ma, bóli brzucha lub plamień również nie... Poza tym przy takiej becie musi być dobrze :)

Mamaniemama Pawełek ma się bardzo dobrze. Jak go złapie za rączki to się podciaga i siada. Ciągle sobie gada swoim językiem. Przekreca sie z pleckow na boczek i potem pomalu ale nie pewnie na brzuszek. Jak go posadze w wózku to nie chce się o niego oprzeć tylko siedzi sztywno i nie ma siły zeby to oprzeć. Czasem zaśnie w wózku i jak sie budzi to podnosi glowe i szuka mnie. Jak mnie nie ma to piszczy żebym przyszła. Czasem jak sobie tak gada to można wyłapać jego pierwsze słówka. Wtedy naprawdę jest zabawnie. Niedługo kończy 6miesiecy. Nawet nie wiem kiedy to złe ciało. Codziennie wstaje o 5.20. Jak w zegarku. Wybija 5.20 mały otwiera swoje oczeta i zaczyna gadać. I oczywiście koniec spania. Poleży pogada i po 7-8 idzie spać na chwilę. I potem znowu to samo. Jak leży na łóżku to próbuje podnieść głowę. Jedyne co mnie dziwi to to ze mAły jeszcze sam nie siedzi. Chrzesnica w jego wieku już sama siedziała jak się ja prowadziło o on przewraca się. Nie wiem czy to normalne czy nie.

Gość Nemezis626
No i są objawy... piersi pobolewają.. nie jest do ból ciągły, bolą pół dnia i przestają... do tego ból głowy...koszmarny... ogólnie czuję sie źle... ale skoro tak ma być to jestem szczęśliwa :)